DIVRC написав:Петицию к президенту с требованием, чтобы органи державної влади мали право втручатися у діяльність Фонду на основе печального опыта ликвидации и выплат по Михайловскому может кто-то грамотно оформить?
Фонд підзвітний НБУ, Верховній Раді і Кабінету Міністрів.
Спасибо, что обратили внимание на суть моего вопроса Я так понимаю, в указанные Вами инстанции обращаться бесполезно, более того - и президенту будет побоку на эту петицию (скорей всего, хотя по Дельтовской петиции он все же отвечал что-то). Но возможно, благодаря шуму, огласке, вниманию, которое с ней можно получить, будет проще доказать свою правоту и неправомерность действий Фонда в случае с Михайловским. Просто надо все возможные средства использовать, или не так?
Webracer написав:По телефону реально перевірити залишки по рахунках? Бо я щось не знайшов телефон де оператор відповідає. Фонд виплатив трохи більше як на мене, напевно плюс відсотки по вКладу, але хочу впевнитись, а то може по кредитці повернули кошти, якими я погашав заборгованість (але тоді наче вже малувато). Коротше кажучи, треба телефон з оператором
а хрін там з оператором
де ж знайти такого оператора, що готовий вислухувати всі матюки від ображених громадян?
Та я ж не з образами. Виплатили. Але треба пересвідчитися, що по кредитці все погашено.
DIVRC написав:Петицию к президенту с требованием, чтобы органи державної влади мали право втручатися у діяльність Фонду на основе печального опыта ликвидации и выплат по Михайловскому может кто-то грамотно оформить?
Фонд підзвітний НБУ, Верховній Раді і Кабінету Міністрів.
Спасибо, что обратили внимание на суть моего вопроса Я так понимаю, в указанные Вами инстанции обращаться бесполезно, более того - и президенту будет побоку на эту петицию (скорей всего, хотя по Дельтовской петиции он все же отвечал что-то). Но возможно, благодаря шуму, огласке, вниманию, которое с ней можно получить, будет проще доказать свою правоту и неправомерность действий Фонда в случае с Михайловским. Просто надо все возможные средства использовать, или не так?
Я просто написав кому підзвітний ФГВФО, логічно, що апелювати можна до цих структур. А президенту написати петицію... але законодавчий орган у нас Верховна Рада, а не президент. Ну це як має бути. В Україні звісно є свої особливості
Слухай, "на телогрейке номєр", може сам сходиш? Що ти собі дозволяєш?
Угомонитесь, 0720 его правильно послал. Смотрите мой ответ на стр 4061. Если не в курсе всей ситуации по выплатам с Михайловского, не стоит вбрасывать комменты ради счечика сообщений в Вашем красивом профиле на этом форуме. Спасибо!
Востаннє редагувалось DIVRC в Пон 18 лип, 2016 18:15, всього редагувалось 1 раз.