|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:39
Козак-характерник Я звинувачую понд у незаконному привласненні приватної власності і крадіжці, а також є ознаки діяльності ОЗГ, що нанесла шкоду масі громадян.
Я б спочатку у адмінсуд пішов. Хіба його нема у Львові? А потім в цивільний, якщо схочете. Хоч, звичайно, і не знаю Ваших обставин, через які Ви не хочете йти в адмінсуд. Якщо гроші невеликі, можливо, можна і не йти в адмінсуд. Або взагалі нікуди не йти, а просто чекати.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:42
Serg__A написав:stm говорите прямо зачем ходить вокруг да около, ваша версия происходящего?
Кто-то 6 месяцев контролирует вывод средств, потом второй прикрывает это дело, что б никто не заметил, а люди оплатят этот супер банкет  при этом незаконно ни один банкир операцию не проведет, но с сильными наш ФГВФЛ проигрывает очень быстро, а с физиком без юр.подготовки тут душа разворачивается и геройство у защитников просто туманит сознание ))) Всем кому не повезло светит долгое разбирательство в судах... вы считаете что так и должно быть, я считаю что банкиры и дальше будут придумывать лазейки не без ведома НБУ, ФГВФЛ прикрывая это будет кошмарить физиков, все.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:46
newbie написав:Козак-характерник Я звинувачую понд у незаконному привласненні приватної власності і крадіжці, а також є ознаки діяльності ОЗГ, що нанесла шкоду масі громадян.
Я б спочатку у адмінсуд пішов. Хіба його нема у Львові? А потім в цивільний, якщо схочете. Хоч, звичайно, і не знаю Ваших обставин, через які Ви не хочете йти в адмінсуд. Якщо гроші невеликі, можливо, можна і не йти в адмінсуд. Або взагалі нікуди не йти, а просто чекати.
Немає сенсу розмінюватися по мєлочі, бо є варіант сказали, що Іраклій може забздєть і добровільно віддати на протязі місяця, а я на вітер гроші викину. В мене лише десь 1700 грн. вкрав Іраклій, або притримує, то зясовуватимуть відповідні органи. То дочекаюся завершення спектаклю і гратиму по крупному!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:49
stm Кто-то 6 месяцев контролирует вывод средств, потом второй прикрывает это дело, что б никто не заметил, а люди оплатят этот супер банкет  при этом незаконно ни один банкир операцию не проведет, но с сильными наш ФГВФЛ проигрывает очень быстро, а с физиком без юр.подготовки тут душа разворачивается и геройство у защитников просто туманит сознание ))) Всем кому не повезло светит долгое разбирательство в судах... вы считаете что так и должно быть, я считаю что банкиры и дальше будут придумывать лазейки не без ведома НБУ, ФГВФЛ прикрывая это будет кошмарить физиков, все.
Думаю с этим согласятся большинство трезвомыслящих и кое-что понимающих. З.Ы. И шо противно, что этот никак не корреспондирует с нормами Закона об СГВ. Да и о банках и банковской деятельности.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 22:54
Козак-характерник Немає сенсу розмінюватися по мєлочі, бо є варіант сказали, що Іраклій може забздєть і добровільно віддати на протязі місяця, а я на вітер гроші викину. В мене лише десь 1700 грн. вкрав Іраклій, або притримує
Тоді так. Хай першими йдуть ті, у кого велику гроші і вони їм терміново потрібні.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 23:05
newbie написав:Козак-характерник Немає сенсу розмінюватися по мєлочі, бо є варіант сказали, що Іраклій може забздєть і добровільно віддати на протязі місяця, а я на вітер гроші викину. В мене лише десь 1700 грн. вкрав Іраклій, або притримує
Тоді так. Хай першими йдуть ті, у кого велику гроші і вони їм терміново потрібні.
Якщо падлогнидо не включить нас в реєстр, то збираємося до купи і викликаємо поліцію, щоб повідомити, що діє ОЗГ. Нехай одягають наручники і у відділку все зясовують, протоколюють. Чом ми повинні робити чужу роботу? На все є відповідні органи... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 23:10
Козак-характерник написав:Ц
По справам вашим Вас й покарано. Ви боржник Міхи, злісний боржник, що не спонсорує Ягуар 
Востаннє редагувалось BBC в Сер 20 лип, 2016 23:11, всього редагувалось 1 раз.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 20 лип, 2016 23:10
Подскажите, пожалуйста, если никчемят депо открытое через кассу - то тогда должны вернуть деньги через кассу??? Или просто никчемят и посылают куда подальше. Наступает ли в этом случаи реституция?
-
Ivan_fin
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 23:11
Козак-характерник написав:Якщо падлогнидо не включить нас в реєстр, то збираємося до купи і викликаємо поліцію
Треба викликати термінатора із Запоріжжя, а не якусь поліцію Він їм усім дупи начистить Його не зупинить навіть танк
Востаннє редагувалось deneg net в Сер 20 лип, 2016 23:12, всього редагувалось 1 раз.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 лип, 2016 23:11
Ivan_fin написав:Подскажите, пожалуйста, если никчемят депо открытое через кассу - то тогда должны вернуть деньги через кассу??? Или просто никчемят и посылают куда подальше. Наступает ли в этом случаи реституция?
Если никчемят, то есть основания, например видеозапист, что деньги не вносились!
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1