Оооо дааааа вот если бы все были такими как миха факгор и ирц!!!!!!!!!!
)))
Даёшь МММ 2016!!!!!!!!!!!
Мавроди в президенты пожизненно!!!!!!
|
|
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємосяприбейте кто нибудь этого шарикова..., совсем тему изгадил тролль дешевый
![]() she_ne_investor
Совершенно верно. Вы мыслите трезво. Но деньги на счета 2620 инвесторов, похоже, попали не на основании этого договора. И если ФГВ удастся заникчемить этот договор, то не, факт что незаконным будет признан и другой - на основании которого деньги попали на счета 2620 инвесторов. Т.е. может произойти что-то аналогичное с выводом ликвидных активов и залогов по кредитам, выданным банком. Там, похоже, в последний момент незаконно выдавались и продавались кредиты. Но в результате проданные кредиты и выведенные залоги (по ранее выдавашимся и странно погашенным кредитам) обратно уже не вернуть. В курсе, что у нас покупатель краденного считается законным покупателем и у него это купленное уже нельзя отобрать? Здесь будет что-то подобное. Ну или как-то по другому. Я думаю, финанисты Михи и Экосипана знали, что делали. И уже на Поршах разъезжают (а может и раньше ездили) ![]() Востаннє редагувалось newbie в Чет 21 лип, 2016 12:40, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємосяВідпишусь і я.
Отримав согодні компенсацію всю суму через Кредобанк, попередньо записвувася, зайняло 10 хв. віддали все залишити гроші у них не наполягали тільки спитали, я відповів що все забираю готівкою, було 2 невеликих депозита, один в доларах інший в євро, (раніше були конвертаційними, закінчилвсь в кінці 15 року, я їх переоформив на звичайні валютні депозити). Ні яких: Капіталів, вКладів, кредиток, кредітів не було, і ніяких рухів по рахунках в критичні дні також. За рахунок курсу вийшов з непоганим профітом. м. Хмельницький. Одразу заніс більшу частину в банк Траст на річний депозит в доларах під 8,25% виплата в кінці. ( Платив в касу гривнями куср був 24,92 + 2% пенсійний фонд) Також в Трасті одразу офорив дебетну карту в гривні щоб мати доступ до інтернет банку, і щоб 2 рази не ходити в банчик. Міха прощай. Тимчасовій адміністрації респект! Чикаю ТА в банку Платінум бажана в 17 році! ( да в Платінумі у мене невеличкий депозит також є) ![]() Абисняю. ![]() По результатам аудиту ІРЦ за 2015, його активи складали 1) депозити в Михайлівському (біля 200 млн.) 2) кредити, видані фізособам (смішна сума) 3) кредити, видані юрособам (також смішна сума) 4) акції і "інші активи", віднесені до четвертої групи по класифікатору. На суму біля 1,6 млрд.грн. Акції не в лістінгу жодної з бірж. "Інші активи" такої ж якості. Тобто ІРЦ по факту просто виводив гроші, отримані від капіталістів, міняючи їх на мусор. В 2016 депозити в Михайлівському ІРЦ закрив (не в останню чергу через претензії НБУ до Михи), на рахунках на кінець травня залишилось кілька мільйонів. Так от, покупка цього мусору у ІРЦ (під який банк, до речі, має забезпечити 100% резервування) однозначно погіршила фінансове становище банку. На цій підставі договір цілком можна занікчемити.
![]()
что объяснять, если вы и так знаете чем виртуальная реальность отличается от реально.в базе михайловского поменяли цифры причём с изменением общего баланса, и только вот нестыковка реальных средств осталось столько же как и было на 19мая. А что по компу михи - а там плюс какието 1.6ярда. По компу +1.6, в реальности дуля - наличность в кассах и хранилищах, коррсчета в других банках и т.п. всё это в сумме такое же как на 19е. А 21 на компе баланс +1.6, ВА проверила баланс виртуальный и реальный разница 1.6, а должно быть 0. Если бы ВА не вмешалась победил бы просто более быстрый и информированный в нашем случае капитальщики которые понеслись снимать бабло с банкомата, а я простой вкладчик узнал бы об этом через неделю и тоже побежал бы, только меня бы там всё равно ждал уже пустой банкомат и ФГ. Теперь надеюсь понятны мои предположения? ![]()
Згодний. Не точно висловився! Дякуємо меценатам!
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося
Та все вони розуміють, просто нашим людям не властиво визнавати свої помилки. Вони радше будуть дуркувати, накручувати себе, зриватись на оточуючих, в результаті - робити ще гірше. Слов'янсько-совковий менталітет. Востаннє редагувалось Bobb в Чет 21 лип, 2016 12:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємосяКто из получивших выплаты:
1) переложил в другой банк гривну 2) купил валюту 3) купил валюту и переложил в другой банк ?
|
|