somalibank написав:http://www.mbank.kiev.ua/ua/press-centr/novosti/21917.htm Уже 80 млн, а было 83, где эти новые 6600 чел, неужели тут нету ни одного из них?
Хутін Пуй написав:спонсоров надо спасать.В Дельте сильные духом кончали с собою,но там никчемили не так жестко.Взносы будем делать если государство не создаст такую службу спасения отчаянных капиталистов?
Я думаю що там багато грошей не треба, можно організувати в великих містах для людей з особливо важкими формами капіталізма, групи анонімних капіталістів. Раз чи два на тиждень збиратися в приміщеннях бувших відділеннях міхі, і спілкуватися під наглядом психолога. А то такий капіталіст якщо його залишити без нагляду буде перекривати дороги, подавати заяви в суди, голосувати за Ляшка, ну кому це потрібно? Якшо капіталіст буде розповідати що відкрив вклад в ойро в Укрсиббанку під 0,5% річних, це буде ознака що пацієнт пішов на поправку, а коли він зявитья на засідання анонімних капіталістів, і радісто з завзяттям повідомить що відкрів річний вклад в американських гривнях в А-банку братів Суркісів під 0,01% річних, значить транквилізатори такому капіталісту можна замінити на заспокійливий чайок.
Mazaj написав:Ясное дело, шо не капиталисты... За соседний ресурс не знаю, а здесь не встречал таких.
Крайне плохо здесь смотрели ... Хотя можно понять - на одно действительно ценное или информативное сообщение страниц 10 разговоров ни о чем или споров, что первично - яйцо или курица. Ссылку не даю, хотя вкладка открыта ... если действительно ну очень нужно - найдете. Не найдете - значит не очень и нужно было ... То же самое касается и соседнего ресурса ... думаю, что знаете о каком ресурсе идет речь ...
P.S. Если шо ), я новенький, не опытный свежерег )
если бы ссылка была - вы бы ее дали, а так... не было тут сообщений о включении после обновления.
somalibank написав:http://www.mbank.kiev.ua/ua/press-centr/novosti/21917.htm Уже 80 млн, а было 83, где эти новые 6600 чел, неужели тут нету ни одного из них?
Судя по этой публикации "Зокрема, розблокуванню підлягають залишки на поточних рахунках фізичних осіб на 19.05.2016" я должен был получить сегодня выплату, но воз и ныне там.... письмо мое с почты забрали...