Ощадбанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 644645646647648 ... 1858>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Ощадбанк (2005 - 2021) 2.4 5 508
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
30%
154
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
27%
138
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
21%
107
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
13%
64
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
9%
45
Всього голосів : 508
Повідомлення Додано: Пон 01 сер, 2016 21:05

Re: Ощадбанк

Дякую Анна. Побачила «нові тарифи» які спочатку стягуються, а потім вступають в силу. Хочу від себе відмітити, що наживатися на пенсіонерах та інших людях які потрапили у скрутне становище огидно!!! Банку треба повчитися у Українців, які не залишаються байдужими до людських проблем. Назва «Моя країна» - це ви даремно, звучить як …
Мої складнощі мають тимчасовий характер, але клієнтом такого банку я не буду…
Ann78

Подякував: 23 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 00:44

OschadbankUA
Проясніть ситуацію. Згідно тарифів від 01.08.16 для Картки Киянина (ТП "Стандартний")
Ощадбанк увів РКО п.1.1 яке складає 120 грн\рік, тобто 10 грн\міс. (до цього часу РКО було безкоштовне).
Окрім того, смс-інформування п.4.14 (базовий та розширений) включено до РКО.
Тобто, якщо до 01.08.16 був відключений смс-сервіс, то з картки не знімалося комісій, так як не було РКО, а тепер получається буде з'їдати по 10 грн. кожен місяць (при тому, що смс відключено)?
Тобто включили 3-х гривневу плату смс в РКО та ще й збільшили суму до 10 грн\міс в примусовому порядку?
Уточніть, що входе у РКО для даної картки окрім смс-сервісу:? За що платити 10 грн\міс?

Додаткове питання: яка тривалість закриття рахунку та де вказаний пункт у тарифах щодо плати за довідку про закриття рахунку, яка вартість такої довідки і де її повинні видати? :|
соколок

Подякував: 199 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 00:54

Ann78 написав:Мої складнощі мають тимчасовий характер, але клієнтом такого банку я не буду…

Можу порекомендувати пошукати альтернативу даному банку. Мало того, що в інших банках ІБ безкоштовний, а не 5 грн., так ще й вводять нові комісії у вигляді РКО і т.д.
Завжди треба порівнювати умови і вибирати більш комфортніші! Благо, є з чим порівняти. :twisted:
соколок

Подякував: 199 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 09:55

Ann78 написав:
  OschadbankUA написав:
  Ann78 написав:Прошу представника банку прокоментувати тарифи:
Смс інформування сплачувала 3 грн, підключила ІБ – сплатила 5 грн, а в цьому місяці вже 7! Продивилась повідомлення, там тільки акції та бонуси, а де про зміну тарифів? На сайті теж немає тарифу 7 грн. (карта соціальна).

Доброго дня!
Приносимо вибачення за незручності. Згідно до тарифів від 01.08.2016 р. розширений пакет ІБ+смс інформування коштує 5 грн. http://www.oschadbank.ua/ua/private/pay ... ryf-inshe/

Вибачте, але 25.07.16 списано за ІБ+СМС сім гривень (7). Про 5 я читала, звідки 7 взялося?

Доброго дня! Вибачте, за незручності. Рекомендую Вам перетелефонувати до контакт-центру і перевірити інформацію по Вашому рахунку.
OschadbankUA

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 10:26

OschadbankUA написав:
  Ann78 написав:
  OschadbankUA написав:Доброго дня!
Приносимо вибачення за незручності. Згідно до тарифів від 01.08.2016 р. розширений пакет ІБ+смс інформування коштує 5 грн. http://www.oschadbank.ua/ua/private/pay ... ryf-inshe/

Вибачте, але 25.07.16 списано за ІБ+СМС сім гривень (7). Про 5 я читала, звідки 7 взялося?

Доброго дня! Вибачте, за незручності. Рекомендую Вам перетелефонувати до контакт-центру і перевірити інформацію по Вашому рахунку.

Ну если выписка в ИБ показывает 7грн, то наврядли саппорт 5грн увидит :)
Думаю, нуна в отд. накатать заяву на неправильно снятую комисс. Хай сторнируют, начисляют
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 10:31

Ann78 написав:Дякую Анна. Побачила «нові тарифи» які спочатку стягуються, а потім вступають в силу. Хочу від себе відмітити, що наживатися на пенсіонерах та інших людях які потрапили у скрутне становище огидно!!! Банку треба повчитися у Українців, які не залишаються байдужими до людських проблем. Назва «Моя країна» - це ви даремно, звучить як …
Мої складнощі мають тимчасовий характер, але клієнтом такого банку я не буду…

Ще раз приносимо вибачення за незручності. ДЯкуємо за Ваш коментар, ми врахуємо в подальшій роботі.
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 14:27

соколок написав:OschadbankUA
Проясніть ситуацію. Згідно тарифів від 01.08.16 для Картки Киянина (ТП "Стандартний")
Ощадбанк увів РКО п.1.1 яке складає 120 грн\рік, тобто 10 грн\міс. (до цього часу РКО було безкоштовне).
Окрім того, смс-інформування п.4.14 (базовий та розширений) включено до РКО.
Тобто, якщо до 01.08.16 був відключений смс-сервіс, то з картки не знімалося комісій, так як не було РКО, а тепер получається буде з'їдати по 10 грн. кожен місяць (при тому, що смс відключено)?
Тобто включили 3-х гривневу плату смс в РКО та ще й збільшили суму до 10 грн\міс в примусовому порядку?
Уточніть, що входе у РКО для даної картки окрім смс-сервісу:? За що платити 10 грн\міс?

Додаткове питання: яка тривалість закриття рахунку та де вказаний пункт у тарифах щодо плати за довідку про закриття рахунку, яка вартість такої довідки і де її повинні видати? :|

Добрий день!

Дійсно з 20.05.16 р. змінилися тарифи за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжної картки Картка Киянина (Муніципальна Картка), відкритого за пакетом "Стандартний".

До 20.05.2016 р. РКО основної картки (за рік) не тарифікувалося, при цьому тарифікувалися наступні послуги:
- надання виписок з рахунку у вигляді SMS - повідомлень за місяць в рамках пакету "Базовий" SMS-банкінг (підключення послуги SMS-банкінгу було обов`язковим) – 3 грн./міс;
- зарахування на рахунок безготівкових коштів у валюті рахунку – 0,5%;
- та інш.

З 20.05.2016 р. РКО основної картки (за рік) складає 120 грн./рік, при цьому до вартості РКО входить вартість наступних послуг:

- перевипуск картки за ініціативою банку;

- зарахування на рахунок безготівкових та готівкових коштів у валюті рахунку, в т.ч. зарахування готівкових коштів з використанням картки:
в ІПТ/АТМ (з депозитним модулем) банку (для рахунків, відкритих у гривні),
в касі банку через POS-термінал;

- перерахування коштів на рахунок:
за послугою ""Мобільні заощадження"" (та навпаки),
на депозит, відкритий в Банку,
на погашення кредитної заборгованості в Банку;

- проведення розрахунків в торгівельній мережі та мережі Інтернет;

- надання виписок з рахунку у вигляді SMS - повідомлень за місяць в рамках пакету: ""Розширений"":
надається автоматично при підключенні до систем WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7»),
отримання SMS-повідомлень при кожному поповненні та/або списанні з рахунку, обслуговування в системах WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7"

- підключення до SMS - банкінгу при зміні номеру мобільного телефону в установі Банку, через кіоски Банку, через систему WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7»

- операції в системах WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7» (у гривні):
підключення до системи WEB-банкінг «Ощад 24/7», Mobile-банкінг «Ощад 24/7» з наданням одноразового паролю (по SMS або згенерованого мобільним засобом)
отримання інформації по рахунку (в т.ч. по рахунку Віртуальної картки)
блокування карток (основної та додаткових карток)
послуга "Мобільні заощадження"
переказ з основного рахунку за послугою "Мобільні заощадження" та на основний рахунок

- оформлення пакету постійних платіжних доручень (за кожне звернення)
- блокування картки за ініціативою Банку та клієнта
- надання щомісячної виписки по рахунку в установі Банку
- ПРОГРАМА "КРЕДИТУВАННЯ ПОСТІЙНИХ КЛІЄНТІВ"

Відповідно до умов договору комплексного банківського обслуговування:

12.1. Банк за наявності коштів на Картковому рахунку, який закривається на підставі заяви Клієнта, впродовж 31 (тридцяти одного) календарного дня з дати подання Клієнтом заяви про закриття Рахунку здійснює завершальні операції за Картковим рахунком (з виконання платіжних вимог на примусове списання (стягнення) коштів, виплати коштів готівкою, перерахування залишку коштів згідно з дорученням Клієнта тощо).
12.2. Датою закриття Карткового рахунку є наступний після проведення останньої операції за цим Картковим рахунком Банківський день. Якщо на Картковому рахунку немає залишку коштів, а заява подана в операційний час Банку, то датою закриття Карткового рахунку є день отримання Банком цієї заяви.
Довідка про закриття рахунку видається на безоплатній основі відповідно до вимог чинного законодавства України в установі Банку, де відкривався рахунок.
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 15:04

OschadbankUA
А наличие депозитов делает обслуживание Карты Киянина бесплатным?
Если да, то какая мин. сумма должна быть?
AVZ

Подякував: 50 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 15:08

соколок написав:
  Ann78 написав:Мої складнощі мають тимчасовий характер, але клієнтом такого банку я не буду…

Можу порекомендувати пошукати альтернативу даному банку. Мало того, що в інших банках ІБ безкоштовний, а не 5 грн., так ще й вводять нові комісії у вигляді РКО і т.д.
Завжди треба порівнювати умови і вибирати більш комфортніші! Благо, є з чим порівняти. :twisted:

Ну що Вам сказати… Це слушне зауваження, але… кабмін примусово призначив ощад для виплат, а ощад скористувавшись ситуацією постійно збільшує комісію. Окрім цього у відділенні не попереджають, що ІБ збільшує щомісячну плату. В іншому банку за 2 роки отримання допомоги на дитину не стягнуто жодної копійки, для порівняння.
Ann78

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 сер, 2016 15:16

clientage написав:Ну если выписка в ИБ показывает 7грн, то наврядли саппорт 5грн увидит :)
Думаю, нуна в отд. накатать заяву на неправильно снятую комисс. Хай сторнируют, начисляют

Для мене поход у відділення це покарання, черги, не зручний режим роботи, дуже повільне обслуговування, не хочу марнувати свій час.
Ann78

Профіль

#<1 ... 644645646647648 ... 1858>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор