Bobb написав:А у мене до пенсіонерів, які не розуміли, що роблять і немає запитань. Їх страшенно шкода, і я не знаю, як діяти в їх ситуації.
Так шкода что предлагаете на принудительное лечение к психиатру отправить? Вы простите, не хотите самостоятельно посетить психолога и поделиться своими мыслями?
Bobb написав: Але, гадаю, не вони ж забезпечили той мільярд.
А вы не гадайте, вы можете посетить любое из "работающих" отелений п посмотреть на публику, или, можете, подать запрос в фонд о возрастной категории "вкладчика-инфестора"
Bobb написав:Щодо представника, що був в банку - а що, він вас повинен був за руку тримати - мовляв, не підписуй? Не було в нього таких повноважень. Та і робота інвестиційної компанії була цілком законною. Необгрунтованим було тільки віртуальне переведення нічим не забезпечених коштів на рахунки клієнтів.
Вы знаете, я как заемщик обратился в НБУ с разъяснением на сколько законна операция по переуступке кредитного портфеля (добросовестность, хоть это слово вам ни о чем и не говорит, заемщика, знаете ли). В ответ я получил письмо, приведу вам выдержку именно в части законности продажи кредитного портфеля, наличия запретов на данную операцию: Специально для вас зелененьким подчеркнул неограниченность прав НБУ в части ограничений в деятельности банков. Сининьким подчернул незаконность, с точки зрения НБУ, любого факт перечисления денежных средств со счета юр лица в пользу физ лица. Учитывая "незаконность" самой гипотетической возможности вернуть займы по договору "Капитал" с мой точки зрения НБУ был обязан ограничить и прием средств по данной компании. В противном случае, с моей точки зрения, есть все основания полагать преступный сговор, нет? Ну и что бы расставить все точки над I абзац третий статьи 64-1 з-на Украины "О НБУ"
Шкода, заподіяна внаслідок рішень, дій та/або бездіяльності Національного банку (його працівників та/або залучених експертів), у тому числі шкода, заподіяна внаслідок професійної помилки працівників Національного банку та/або залучених експертів, відшкодовується Національним банком згідно із законодавством
В моем понимании, глава НБУ 23 мая обязана была извиниться перед налогоплательщиками, что банковский надзор не осуществлялся в должной мере и НБУ лично компенсирует всем кредиторам банка, а не горлопанить как сумасшедшая о том что куратор молодец ему медальку и премию. В цивилизованной стране, более чем уверен, что Дорошенко и Полищук уже давно бы сидели, а куратор с баблерой либо составили им компанию либо, как минимум, был уволены по несоответствию с компенсацией убытков государства и без права занимать руководящие должности.
Bobb написав:Впевнений, по регламенту щоб перевести таку суму, потрібно мати реальне забезпечення такої операції.
Вы когда в чем либо уверенны, делить основанием (ссылкой) посеявшим в вас данную уверенность, потому что напоминаете одного пациента любимых вами заведений, уверенного в том, что он Наполеон. Согласно инструкции НБУ №22 согласно просто средств на счету, ни о каком обеспечении, собственных средствах и т.д. речь не идет
1.9. Доручення платників про списання коштів зі своїх рахунків банки приймають до виконання виключно в межах залишку коштів на цих рахунках або якщо договором між банком та платником передбачено їх приймання та виконання в разі відсутності/недостатності коштів на цих рахунках.
Bobb написав:НБУ її не пропустило, фонд її занікчемив. Це входить у їх повноваження.
Намекаете на преступный сговор? Первые допускают незаконные операции, а вторые назначают крайними население вопреки действующему законодательству?
Bobb написав:А переконувати вас, що перш ніж робити деякі речі, слід добре подумати - ні.
поделитесь своими нездоровыми фантазиями про "деякі речі", у меня слабость послушать нездоровый бред.
А розбиратись з дорошенками/поліщуками - їм просто не потрібно.
Брехня. Это невыполнение второй основной функции ФГВ. У него увели из под носа ликвидные активы, а он и не собирается их возращать.
Брехня. Він просто занікчемив цей договір, на що має право. Фонд вернув активи в банк. Правда, Фагор це оспорив. І тут все завертілось, а чим закінчиться - не зпрогнозує ніхто. А найбільша брехня і маніпуляція - в тому, що намагаються викрутити мої слова: я мав на увазі, що фонд не повинен розбиратись з ІРЦ і вашими грошима - він просто скасував ці проведення, грошей на рахунках немає. Йому більше нічого робити не потрібно. Він свою функцію виконав. Ну, може допомогти морально та довідками вашому суду з ІРЦ чи страховою. В крайньому випадку, позиція така.
newbie написав:А шо в Запоріжжі? Там всё нормально. Запорожские козаки роют яму для Ирклиенка (и ФГВ). Секретов выдавать не буду (бо и сам не знаю). Но козакам передаю привет и желаю успеха.
p.S.: не впевнений, яка там процедура, можливо досить внутрішнього розпорядження, яке публікувати ніхто не зобов'язаний. А повідомлення про це було.
Бачив я такі розпорядження. В последний момент доверенное лицо Ирклиенко принесет в суд его приказ. В котором будет написано "Сделать так, потому, что я так хочу". Ни на один вопрос по нему ответить не сможет. В т.ч. и почему Ирклиенко издает незаконные приказы.
З.Ы. Приказ, скорее всего, будет настолько глупый и незаконный, что в судебном решении даже и не будет упоминаться. Судья не сочтет нужным писать в решении о таких глупостях.
Можливо. Рівень держслужбовців (як в принципі, і всіх інших) дуже низький. Чисто теоретично, можливо і вдасться оспорити цей наказ. Однак, я думаю, у фонда знайдуться механізми настояти на своєю. І у цьому, конкретному випадку, це буде справедливо.
які ще до біса "механізми" поза законом і Конституцією?
ви хочете нам сказати, що фонд "вирішує питання" і тисне на суди?
так це нам і без ваших зізнань відомо
тільки при чому тут держслужбовці, скажіть будь ласка?
Востаннє редагувалось 0720 в Чет 04 сер, 2016 13:43, всього редагувалось 1 раз.
BBC написав:Ось фаги вирішили зіпсувати КІ. Прийшло повідомлення з УБКІ. Для початку полистуюсь з УБКІ та фагами, а потім вже до суду звернусь.
это карма! вас же фондофилов, спонсоров ягуаров, предупреждали... один тролль фондофил, неделю тут попу рвал за ягуары, как в реестре себя не обнаружил - пропал куда то... этот, три месяца попу рвал, всех загонял платить на котловой ягуар... "цитата лаврова"
busypit написав:Специально для вас зелененьким подчеркнул неограниченность прав НБУ в части ограничений в деятельности банков. Сининьким подчернул незаконность, с точки зрения НБУ, любого факт перечисления денежных средств со счета юр лица в пользу физ лица. Учитывая "незаконность" самой гипотетической возможности вернуть займы по договору "Капитал" с мой точки зрения НБУ был обязан ограничить и прием средств по данной компании.
Нічого подібного. Нічого він був "нє бил обязан". Міг. Але це занадто довгий ланцюжок треба будувати, що прорахувати. А тим більше - знати, що Михайлівський за півгодини до ТА проверне такий фінт. А ОТ НА ОСНОВІ ПРИВЕДЕНОЇ ВАМИ ЦИТАТИ фонд легко міг занікчемити перевдення коштів від ІРЦ на рахунки своїх клієнтів. Це - да )))
Востаннє редагувалось Bobb в Чет 04 сер, 2016 13:43, всього редагувалось 1 раз.
Bobb написав:фонд не повинен розбиратись з ІРЦ і вашими грошима - він просто скасував ці проведення, грошей на рахунках немає. Йому більше нічого робити не потрібно. Він свою функцію виконав.
деньги на счетах в банке. на каком основании фонд "сказував цы проведення"?