МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 43394340434143424343 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 13:53

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ: взаємодопомога, радимося, об'єднуємося

cellar написав:ну и на каком же основании "фонд просто скасував цы проведення"??

Ще раз - на попередній (може вже на через одну назад) сторінці busypit якраз і виклав скан із посиланням на нормативні акти.
За що йому велика дяка )))
Bobb

Подякував: 40 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 13:54

Bobb написав:Так цей, ну і звертайтесь до прокурора, мовляв - банк не виконує свої обов'язки. Просудитесь півроку, до того часу банк точно свої обов'язки виконає.
Ви чіпляєтесь до нечіткопрописаних процедур - будьте готові, що і до вас будуть чіплятись по дрібницях.

не банк, а банк под ВА, тоесть под управлением Ирклиенко и Фондом идет на прямые неоднократные нарушения.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 13:55

Эти ...ди из нбу понимают, что скоро их начнут бить, и поэтому страхуют своих работников.
В страховке даже специально выделили "неотложная стоматология" :mrgreen:
Понимают, что бить будут по лицу :D
http://dengi.ua/finance/287977-Polnii-n ... -na-30-mln
deneg net

Подякував: 0 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 13:57

Bobb написав:
  cellar написав:ну и на каком же основании "фонд просто скасував цы проведення"??

Ще раз - на попередній (може вже на через одну назад) сторінці busypit якраз і виклав скан із посиланням на нормативні акти.

и где там основания что ФОНД может не выплачивать деньги со счетов и депозитов в банке??? или "скасувати проведення"??
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 13:58

Квесторе_поверніться написав:Ні, платив до заборони на 2620. Погасив повністю.
А Фагор підсунув свиню.
Та це все було б дрібницею якби Петрович зараз виписки з рахунку кредитки давав.
Так не дає, шельма.

Квесторе_поверніться, поверьте и то что Вы пишете "дрібниця", ловлю себя на мысли что готов погасить долг еще и Кагору и черту лысому, лишь бы разблокировали депо :twisted:
Все познается в сравнении.
С этими козлами потом буду разбираться...
GrafBV

Подякував: 88 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 14:00

cellar написав:не банк, а банк под ВА, тоесть под Ирклиенко Фондом идет на прямые неоднократные нарушения.

Ну так вперед - в прокуратуру, суд і т.д., і т.п. Просто ці "нарушенія" дуже незначні (якщо є, я в цьому не впевнений) і ні на що не впливають. вам немає змісту цим займатись.

В більшості випадків на порушення скаржаться ті, хто думає, що їм видадуть виписку із "капіталом", повернутим на рахунок. Ну так фонд її не дасть. І ви б не дали.
Думаю, по закону немає легкої можливості фонд заставити дати таку виписку в ситуації, що склалась.
І в даному, конкретному випадку, це справедливо.
Ще раз наведу свій приклад - вКлад, помітно більше 20 тис грн, без паперового договору і без виписки про стан рахунку. При бажанні тупо "зажилити" бабло, мій депозит можна було легко "віджати", я б нічого не міг зробити.
Цього не сталось, мені все повернули автоматично.
Bobb

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 14:02

GrafBV написав:
  Квесторе_поверніться написав:Ні, платив до заборони на 2620. Погасив повністю.
А Фагор підсунув свиню.
Та це все було б дрібницею якби Петрович зараз виписки з рахунку кредитки давав.
Так не дає, шельма.

Квесторе_поверніться, поверьте и то что Вы пишете "дрібниця", ловлю себя на мысли что готов погасить долг еще и Кагору и черту лысому, лишь бы разблокировали депо :twisted:
Все познается в сравнении.
С этими козлами потом буду разбираться...

Має троха бути везіння. Нехай всім все розблокують.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 14:05

Bobb написав:
  cellar написав:не банк, а банк под ВА, тоесть под Ирклиенко Фондом идет на прямые неоднократные нарушения.

Ну так вперед - в прокуратуру, суд і т.д., і т.п. Просто ці "нарушенія" дуже незначні (якщо є, я в цьому не впевнений) і ні на що не впливають. вам немає змісту цим займатись.

В більшості випадків на порушення скаржаться ті, хто думає, що їм видадуть виписку із "капіталом", повернутим на рахунок. Ну так фонд її не дасть. І ви б не дали.
Думаю, по закону немає легкої можливості фонд заставити дати таку виписку в ситуації, що склалась.
І в даному, конкретному випадку, це справедливо.
Ще раз наведу свій приклад - вКлад, помітно більше 20 тис грн, без паперового договору і без виписки про стан рахунку. При бажанні тупо "зажилити" бабло, мій депозит можна було легко "віджати", я б нічого не міг зробити.
Цього не сталось, мені все повернули автоматично.

Фонд уже выдает выписку справку не с нулями на счету. С припиской, что эти деньги не ваши. И не сообщая согласно какому документу "не ваши".
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 14:05

cellar написав:
  Bobb написав:

и где там основания что ФОНД может не выплачивать деньги со счетов и депозитов в банке??? или "скасувати проведення"??

По першому вашому реченню відповідати не буду, ви його всуваєте для ємоційності, я ж неодноразово підкреслював, що нормальні депозити повертаються без проблем.
По підставі скасувати - ну так останній абзац же ж, останній абзац!
На підставі цієї операції банк і визнано неплатоспроможним.
Bobb

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2016 14:07

Bobb написав:
  Квесторе_поверніться написав:Bobb, який Ваш практичний інтЕрес від Михалича?

Був вКлад, виплатили.
Просто час від часу емоційно вписуюсь за сторону, яку вважаю незаслужено тут проклинають )))

Ти дуполиз... і крапка.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 43394340434143424343 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему