|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:07
Bobb написав:Так що, на мою думку, винуваті (в порядку спадання рівня вини): 1. ви самі 2. дорошенки/поліщуки 3. фонд Вважаю було б адекватно сварити вищевказаних саме у такій пропорції. ))) Ще банальні запитання є? )))
єєєєєєєєєє! а який я закон порушив, що я на першому місці винуватості?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:08
й,.
Востаннє редагувалось Питтумз в Чет 04 сер, 2016 14:15, всього редагувалось 1 раз.
-
Питтумз
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:09
vano80 написав:Фонд уже выдает выписку справку не с нулями на счету. С припиской, что эти деньги не ваши. И не сообщая согласно какому документу "не ваши".
Ну так запитайте! ))) P.S.: визнаю, знову в процесі дискусії дійсно скотився в тролінг, прошу вибаченя.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:11
Bobb написав:Але це занадто довгий ланцюжок треба будувати, що прорахувати.
Договор займа в исполнение которого требуется две операции: - выдача долга; - возврат долга. Для вас слишком длинный? Вы работаете в Фонде или в НБУ, психически вы наш здоровый? Bobb написав:А ОТ НА ОСНОВІ ПРИВЕДЕНОЇ ВАМИ ЦИТАТИ фонд легко міг занікчемити перевдення коштів від ІРЦ на рахунки своїх клієнтів. Це - да )))
Так фонд либо не считает данную операцию 1. Умови гарантування вкладів
1.1. Чи має право вкладник, на депозитному (вкладному) рахунку або поточному рахунку якого розміщено кошти у сумі 1 млн грн, у разі неповернення Банком вкладу на вимогу або після закінчення строку дії депозитного договору, перерахувати кошти у сумі по 200 тис грн на рахунки інших фізичних осіб, які не є суб’єктами підприємницької діяльності з метою охоплення зазначених вкладів системою гарантування вкладів фізичних осіб?
Банк зобов'язаний за розпорядженням вкладника видати або перерахувати з його рахунка грошові кошти на першу вимогу або зі спливом встановленого договором строку в день надходження до банку відповідного розрахункового документа. На рахунок за вкладом зараховуються грошові кошти, які надійшли на ім'я вкладника від іншої особи, якщо договором вкладу не передбачено інше. Фізична особа має право укласти договір банківського вкладу (зробити вклад) на користь третьої особи. При цьому, Фондом гарантуються лише ті вклади на користь третьої особи, за якими треті особи набули прав на вказані вклади до дня запровадження тимчасової адміністрації банку.
Либо таки сознательно обманывает вкладчиков.
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:11
KIM30 написав:єєєєєєєєєє! а який я закон порушив, що я на першому місці винуватості?
Не змушуйте мене знову тролити ) ...не втримаюсь: закон здорового глузду(але поясню думку - якщо ви - "капіталіст", то тут і коментарі зайві, а якщо кредитчик - не майте справи зі стрьомними банками). Але, в принципі, вас ніхто судити не збирається, ви просто постраждала сторона, а нею можна бути і не порушуючи закон.
Востаннє редагувалось Bobb в Чет 04 сер, 2016 14:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:12
Bobb написав: cellar написав:не банк, а банк под ВА, тоесть под Ирклиенко Фондом идет на прямые неоднократные нарушения.
Ну так вперед - в прокуратуру, суд і т.д., і т.п. Просто ці "нарушенія" дуже незначні (якщо є, я в цьому не впевнений) і ні на що не впливають. вам немає змісту цим займатись. В більшості випадків на порушення скаржаться ті, хто думає, що їм видадуть виписку із "капіталом", повернутим на рахунок. Ну так фонд її не дасть. І ви б не дали. Думаю, по закону немає легкої можливості фонд заставити дати таку виписку в ситуації, що склалась. І в даному, конкретному випадку, це справедливо. Ще раз наведу свій приклад - вКлад, помітно більше 20 тис грн, без паперового договору і без виписки про стан рахунку. При бажанні тупо "зажилити" бабло, мій депозит можна було легко "віджати", я б нічого не міг зробити. Цього не сталось, мені все повернули автоматично.
так значит уполномоченный и фонд таки нарушает. и от этого страдают вкладчики и должники. справедливо вообще не вводить ВА в работающие банки, справедливо выплачивать фондом то что он должен выплатить. не справедливо то что простому вкладчику очень непросто бороться и отстаивать свои права перед фондом. именно поэтому вкладчики и должники должны обеденяться. а все эти сказки про "нарисованные миллиарды на счетах" и "фонду достаточно отменить перевод" именно на то и расчитаны чтоб вкладчиков вводить в заблуждение.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:15
Bobb написав:По першому вашому реченню відповідати не буду, ви його всуваєте для ємоційності, я ж неодноразово підкреслював, що нормальні депозити повертаються без проблем. По підставі скасувати - ну так останній абзац же ж, останній абзац! На підставі цієї операції банк і визнано неплатоспроможним.
признано то неплатежеспособным то нбу, там и есть эти основания признания НБУ банка неплатежеспособным. а фонд деньги до 200 000 грн на счетах и депозитах должен выплачивать. и нет такого понятия как нормальный и ненормальный депозит в банке.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:15
cellar написав:справедливо вообще не вводить ВА в работающие банки, справедливо выплачивать фондом то что он должен выплатить
по першому: не згоден - як це не вводити? А якщо банку каюк? по другому: ніби згоден, виплачувати, що повинен - справедливо (просто "капітали" - він не повинен виплачувати, це часто плутають). Однак моя особиста думка, що наявність фонду негативно впливає на психологічну стійкість певної кількості індивідуумів до сумнівних оборудок.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:17
Bobb написав: Квесторе_поверніться написав:Bobb, багато хто акуратно з Михаличем працював і вже давно своє забрав. Але є люди яких незаконно тримають...Закон на їх стороні.
Ну, прямо так незаконно - це перебільшення. Просто "люди" звикли, що їм моментально фонд видає гроші (працює як годинник) і тепер, коли по причині дуже суттєвих махінацій в банку важко швидко з усім розібратись (така ситуація - вперше), капризують. впевнений, що з законом у них все в порядку, а переважній більшості, хто не замазаний у капіталах - все виплатять. P.S.: Більше того - тим, хто замазаний - також все виплатять. Крім "капіталів".
+100, на днях от сиділи та думали - яким чином припинити те, що фонд зараз робить бакам нормальним медвежу послугу. Варіант лише один - щоб фонд гарантував лише суму депозиту без відсотків, тоді буде діло
-
neccb
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2016 14:17
cellar написав:признано то неплатежеспособным то нбу, там и есть эти основания признания НБУ банка неплатежеспособным. а фонд деньги до 200 000 грн на счетах и депозитах должен выплачивать. и нет такого понятия как нормальный и ненормальный депозит в банке.
Ну, ви знову трохи спотворюєте сутності. Поняття "нормальний" та "не нормальний" немає. Просто вся правда в тому, що "капітал" - не депозит жодного разу. І тоді все стає на свої місця.
Востаннє редагувалось Bobb в Чет 04 сер, 2016 14:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Bobb
-
-
-
-
Профіль
-
-
|