|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)Ребята, а у Мак Дональдса есть какие-то глобальные купоны на жратву? Купил, например в Киеве купон на Хэппи Мил, а отоварил его в Нью Йорке? Мне просто кросс-курс гривна-доллар через Биг Мак не дает покоя.
![]() Не будет уже никакого рассвета у БС - бизнес старомодный, ему на пятки со всех сторон наступают, теснят. Он и без таких потрясений, как в Украине золотом давно не фонтанирует. ![]()
Якщо почитати ті мої повідомлення, на які Ви натякаєте (їх дуже легко знайти), то можна легко помітити, що ті хто прислухався до написаного ще осінню минулого року, могли з листопада вже не купувати валюту, а спокійно йти на грн депозит. Бажаючі злитися, якщо прислухалися до порад і писанини, не злилися по 26+ (як закликали в Контексті і тут) а злилися пізніше по 27+. Мовчу вже про січень цього року, коли більшість чекали спаду курсу, а дол США ріс, про що я попереджав. Ті, хто прислухалися до написаного мною не пішли в Михайлівський. Ну і якщо хтось хоче освіжити травневу інформацію від мене, може заглянути тут на ст 328 плюс мінус пару сторінок і подивитися що писалося і що вже маємо сьогодні. А тепер про іншу частину. Я попереджав ще на початку року, а в останнє в травні, що літом суттєво нижче 25 не буде і говорив що 24,5 не буде, не те що нижче. Хто прислухався - відкупився по 24,9, 24,8 чи навіть 24,75. А ось ті, хто чекав 24,5 чи 24,3 зараз відкупляться по 25 в кращому випадку (може й помиляюся, може ще буде 24,хх, та я у це не вірю). Кожен нехай сам думає, що гірше. Не раз підкреслюю: кожен має право АРГУМЕНТОВАНО викладати свою думку, не згідні коментують-заперечують. Саме так, в конструктивному діалозі знаходиться правда. Більше того, кожен ВИКЛЮЧНО САМ приймає рішення на основі досвіду-почутого-прочитаного і несе відповідальність за свої рішення. Тим більше, хтось рухається дол-грн-депо-дол, хтось сидить на якомусь депо, якщо вважає, що компенсує собі достатньо девальвації-інфляції таким чином і тд. Плюси мінуси всіх стратегій обговорювалися неодноразово на багатьох гілках. Я не засуджую жодної стратегії. Кожен САМ ЗАРОБЛЯЄ-ЗБЕРІГАЄ-ПРИМНОЖУЄ СВОЄ як вважає за потрібне. ![]() orest Так я же вчера расписывал почему было выгодней провисеть на депо месяц, чем покупать по 24.8, 24.75 или 24.9. В чем проигрыш? При том, что теперь с уверенностью можно купить, не жалея что купил дороже, а потом пошли на 24.5.
И ради любопытства и для понимания вашей позиции - какая стратегия у вас Орест, мою все знают, я регулярно пишу о своих валютных операциях. Ваших валютных операций последнее время не припомню. Может конечно пропустил, тогда звеняйте. ![]()
Викладав viewtopic.php?p=3510086#p3510086 viewtopic.php?p=3373655#p3373655 В червні відправив сімю в Туреччину і приступив до ремонту. Залишок гривні конвертував у дол по 24,91 (ще Очкарик підколював, що у тещі). Кілька днів тому свіжі надходження перевів по 25 грн. Далі буду спостерігати, до вересня потреби не буде. П.С. перед Майданом був на 100% у валюті. Після того конвертувався увесь час, до осені минулого року, але старався різкі загони пропускати. Дорожче 25,5 не купляв ніколи. ![]() orest Понял, спасибо. Вот неоднозначный Орест, вы человек
![]() ![]() А посты мои предыдущие к вам, как реакция на максимализм с этим дном (которое, возможно еще вовсе не дно) по 24.75. Кто послушал купил, кто нет, теперь будет локти кусать по 25+ и т.д. Хотя все было расписано, проигрыша нет кто позаботился куда пристроить гривну не недельку или месяц. Теперь о свежей гривне. Сами написали купил по 25. Правильно, на свежую покупают почем есть или маринуют дальше. Теперь вопрос не только к Оресту, а ко всем коллегам - стоит ли сейчас покупать по 25.2 (ну грубо в ПР24 25.19) с учетом того, что гривна дает +35-40 коп. в месяц. То есть, что через месяц не будет дешевле чем 25.50-25.60. Ну или что через две недели не будет дешевле чем 25.4. Вот практическая задача с конкретной выгодой. Надо признать довольно сложная. Я решил ее пока для себя в пользу гривны, то есть вчера я не стал покупать бакс по 25.2 и закинул на депо. Повторюсь, покупал крайний бакс по 25.06 на свежую гривну и на депо его родимого.
|
|