|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 05 сер, 2016 15:23
VLADPn написав:Отстал от жизни. Подскажите из другого банка на БВК стали комис брать??? Недавно мелькало. Я не юрик. А на сберсчет бескарточнвй спокойно можно отправлять? Каков лимит снятия со сбера в кассе?
Размер комиссии В отделениях банков-партнеров: 1% от суммы платежа (мин. 4 грн.) В «Правэкс-банк» 1,2% от суммы платежа (мин. 14 грн.) В «УкрСиббанк» Внутренний перевод с карты на сберегательный/ текущий счет осуществляется в течение часа, но отображается Клиенту на следующий день (при первом входе в Интернет-банк).То есть, перевод будет выполнен в течение часа и клиент в тот же день может получить средства со сберсчета в кассе, но в Интернет-банке баланс на сберсчета обновится на следующий день. Постановление НБУ № 342 от 07.06.2016: сняты ограничения на выдачу наличных средств в национальной валюте через кассы и банкоматы (ранее было в пределах до 500 000 гривен в сутки на одного клиента
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 15:34
Скупердяй написав:Ходив сьогодні на пікнічок по Виручалочку, дали лабутеном під зад, через скільки можна знову йти клянчити? 
Уважаемый Скупердяй Ваш вопрос означает, что Вам Банк отказал в открытии карты после заполнения документов на рассмотрение?
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 15:53
Support BForward написав: Скупердяй написав:Ходив сьогодні на пікнічок по Виручалочку, дали лабутеном під зад, через скільки можна знову йти клянчити? 
Уважаемый Скупердяй Ваш вопрос означает, что Вам Банк отказал в открытии карты после заполнения документов на рассмотрение?
Так точно! Але я не із тих хто готов опустити руки, тому коли можна слідуючий хадж робити? 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 15:59
Webracer написав: Support BForward написав:Шановний пане Webracer Відповідь на Ваше запитання було направлено Вам поштою 22.07.16
Це не правда. У відповіді ви дійсно вказали 22.07.2016р., але це ніяк не означає, що лист був відправлений 22 липня, і так само не означає, що відповідь писалася цього числа. А було це ось як: числа 25 чи 26 липня місяця після мого дзвінка в контакт-центр ваші колеги зрозуміли, що відповісти все-таки треба і тому склали нехитру відповідь на мою заяву, де поставили 22 число, так щоб ніби вклалися в терміни. От тільки в Укрпошті про відправку 22.07.2016р. нічого не знають. Зате знають про 29.07.2016р. Саме 29 липня Укрпоштою була направлена відповідь, як ви пишете, на моє запитання. Банк порушив терміни встановлені Законом, що передбачені на надання відповіді. І якби не мій телефонний дзвінок до контакт-центру, то, я впевнений, цієї відповіді ще і досі не було б!  Support BForward написав:Шановний пане Webracer
До речі, на конверті теж написано «пану» Нічого не маю проти, але краще «вашій величності» 
У заяві відсутні підтверджуючі документи . Документ було надано 02.08.2016 і ми відразу ініціювали процедуру щодо скасування комісії. Щодо термінів надання відповіді - ми розберемося в причинах ситуації, що склалася і вживемо заходів для оперативного вирішення Вашого питання. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 16:10
Скупердяй
если вам отказали на следующий день после рассмотрения вашей заявки, то повторно смогут рассмотреть через месяц.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 16:13
rufius написав:Скупердяй если вам отказали на следующий день после рассмотрения вашей заявки, то повторно смогут рассмотреть через месяц.
сенкс, думаю це кагор мені карму псує 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 16:19
Скупердяй написав: rufius написав:Скупердяй если вам отказали на следующий день после рассмотрения вашей заявки, то повторно смогут рассмотреть через месяц.
А вам що, хiба листа вiд Фагора присилали? Чи можливо ви просто не сподобались Барсiку?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 16:19
Шановний Скупердяй Продаж кредитних карток вже стартував. Відмова в наданні кредиту ще не означає , що при наступному зверненні Клієнта в Банк з пропозицією укласти договір, рішення також буде негативним . Рішення приймається Банком в односторонньому порядку індивідуально для кожного Клієнта . Повторно подати заявку на отримання кредитної картки можна через місяць .
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 сер, 2016 18:29
rufius написав: Скупердяй написав: rufius написав:Скупердяй если вам отказали на следующий день после рассмотрения вашей заявки, то повторно смогут рассмотреть через месяц.
А вам що, хiба листа вiд Фагора присилали? Чи можливо ви просто не сподобались Барсiку?
вчера кагор массово отправил в убки данные о просрочке михиных кредитов, я успел, подал заявку позавчера
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 05 сер, 2016 21:22
rufius написав: Скупердяй написав: rufius написав:Скупердяй если вам отказали на следующий день после рассмотрения вашей заявки, то повторно смогут рассмотреть через месяц.
А вам що, хiба листа вiд Фагора присилали? Чи можливо ви просто не сподобались Барсiку? Stringer написав: вчера кагор массово отправил в убки данные о просрочке михиных кредитов, я успел, подал заявку позавчера
Ну как массово, не всех же подряд. У нашего подопытного никаких отношений с Фагором нет по причине 0 долга на момент продажи портфеля.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-