Це повний дурдом! Суд програли і ще й пишуть їм погашати за новими реквізитами
Надо просто подождать ВВС, Серг_уа и ДмитрияЗП. Они прояснят тонкую (и главное законную) игру фондо-нбушников
Жодних сумніві, що Шулежко прийме інше рішення немає. Для ознайомлення постанова суду. https://drive.google.com/file/d/0Bx11XS ... ef=2&pli=1 Звертаю вашу увагу, що у АБС банку кредити є ВСІ! Відповідно до ст. 526 ЦК забов'язання має виконуватись належним чином, а також належному кредитору. Оскільки мене не було повідомлено про зміну кредитора письмово, то відповідно до ст. 516 ЦК виконання свого обов’язку первинному кредитору є належним виконанням. Хто не платив й чекав той отримає пені, штрафи й % від ФК "Фагор". В мене інший шлях й я його обрав свідомо. Станом на сьогодні мене ФК "Фагор" так й не повідомила письмово про переуступлення права вимоги за моїм кредитом. Чекаю виписку з банку... готовий до суду.
0720 Ваше солидное мнение :вкладчику 200-,учитывая ниже сказанное, писать или не писать про задоволення вимог кредитора(заява - включення до реєстру вкладників,заява - залишки по рахунках-пока без ответа) и чем чревато? Ростислав Кравец пишет Я рекомендую написать общее заявление в котором указать, что просите признать кредитором банка по всем заключенным договорам без указания их номеров и сумм.На мой взгляд тут главное пусть банк признает что должен именно он,а с очередью разберемся. оснований для изменения очередности нет. Roman Badalis пишет Ликвидатор не может акцептировать кредиторские требования рядового вкладчика 200-. Закон ему такое не позволяет.Вы выигрываете суд по никчемности и приходите в Фонд с требованием выплаты Вам денег. А Фонд Вам показывает Ваше кредиторское заявление и говорит - так Вы же сами заявились в очередь кредиторов. Теперь ждите своей очереди.