МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 44764477447844794480 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2016 23:47

vvbr написав:
  BBC написав:Борг в мене погашений, а ви на пательні танцюєте, яку готували іншим.
Пока это ни кем не установлено. Вы всего лишь перевели деньги на какой то счет. А погашен Ваш долг или нет установит суд. Пока он определил что Вы ничего не погасили.

Заблуждаетесь. Перечитайте ветку за сегодня. Не буду повторятся.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2016 23:51

BBC написав:
  vvbr написав:
  BBC написав:Борг в мене погашений, а ви на пательні танцюєте, яку готували іншим.
Пока это ни кем не установлено. Вы всего лишь перевели деньги на какой то счет. А погашен Ваш долг или нет установит суд. Пока он определил что Вы ничего не погасили.

Заблуждаетесь. Перечитайте ветку за сегодня. Не буду повторятся.

У вас есть документ подтверждающий зачисление погашений на ваш ссудный счет?
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2016 23:54

Yuri_T написав:vvbr
вы правы, лишь время расставит всё по-местам.
если в моих словах вы увидели радость, значит я что-то не так написал. тут радоваться особо нечему.
просто в одном случае у человека есть правовая позиция и документы, подтверждающие какие-то факты.
а в другом случае у человека есть ожидание, что всё как-то рассосётся и не будет неприятных последствий, ну, или они будут минимально-терпимы.
лично мне больше нравится первая позиция. есть с чем идти в суд и с фагором, если им повезёт в судах, и с ликвидатором, если фонд отыграет на себя портфель.

Так документи все ж потрібні? )) Як на мене найкращий варіант: нехай претензіянти нараховують % на віртуальний борг і бодаються між собою. А ми монетки на жирному гривнедепо потримаємо, щоб нівелювати. А потім нехай переможець доведе і переконає мене, що борг є. А не доведе, то нехай у суді доводитиметь, якщо позовна давність не спливе.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2016 23:55

В практике судов платежки достаточно. Есть другая практика? Буду благодарен за ссылки. Завтра поодолжим дискусию.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2016 23:56

Козак-характерник написав:По певним причинах, технічних і т.п. гроші не були зараховані на рахунок. Банк Б влупить коміс і штраф і ліричні подробиці його не цікавитимуть.

спрошу иначе: вина лица и гражданско-правовая ответственность или отсутствие вины лица и гражданско-правовая ответственность?
ты в этом как, шаришь немного? :mrgreen:
вот тебе кодекс, Володя. http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/435 ... 9499994433
открою кодекс на любой странице, и не могу уснуть, читаю до конца! (с)
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 13 сер, 2016 00:00

Козак-характерник написав:Так документи все ж потрібні? ))

так они есть, и их достаточно. по реквизитам через третий банк заплатил, платёжку в папочку, и на трамвае укатил. всё, что мог, человек сделал.
а что ему еще нужно было сделать, по-твоему? польку-бабочку сплясать?

Козак-характерник написав:Як на мене найкращий варіант: нехай претензіянти нараховують % на віртуальний борг і бодаються між собою. А ми монетки на жирному гривнедепо потримаємо, щоб нівелювати. А потім нехай переможець доведе і переконає мене, що борг є. А не доведе, то нехай у суді доводитиметь, якщо позовна давність не спливе.

а кассовый разрыв, если твой траст накроется аккурат в момент платежа долга, возьмешь в третьем банке? :mrgreen: успехов!
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 13 сер, 2016 00:04

BBC написав:В практике судов платежки достаточно. Есть другая практика? Буду благодарен за ссылки. Завтра поодолжим дискусию.

Практика судов весьма широка, порой и наличие договора, и платежки и даже выписки не дает ни малейших прав заинтересованной стороне. Как то вам уже напоминал про 30 дней, повторюсь:
Стаття 49. Заходи з підготовки задоволення вимог кредиторів
1. Фонд припиняє приймання вимог кредиторів після закінчення 30 днів з дня опублікування відомостей відповідно до частини другої статті 45 цього Закону. Будь-які вимоги, що надійшли після закінчення цього строку, вважаються погашеними, крім вимог вкладників у межах гарантованої Фондом суми відшкодування за вкладами.

Т.е. начиная со вторника (16 августа) банк вам все ваши квитанции прощает.
Про риск непроверки надлежащего получателя денежных средств должником сегодня уже ссылку давал.
Про обещанную вам справку и юридическую помощь фонда помню.
busypit

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 сер, 2016 00:06

Yuri_T написав:
  Козак-характерник написав:По певним причинах, технічних і т.п. гроші не були зараховані на рахунок. Банк Б влупить коміс і штраф і ліричні подробиці його не цікавитимуть.

спрошу иначе: вина лица и гражданско-правовая ответственность или отсутствие вины лица и гражданско-правовая ответственность?
ты в этом как, шаришь немного? :mrgreen:
вот тебе кодекс, Володя. http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/435 ... 9499994433
открою кодекс на любой странице, и не могу уснуть, читаю до конца! (с)

В нашому випадку вини немає. Є форс-мажор, про що і падлогнидо Іраклій гутарив. Але падлогнидо при тому хоче нараховувати %, що лєХко оскаржити. А Піфагор пАшел па бєспрєдєлу, змінивши умови в односторонньому порядку. Два гондольєри! То кинути гондольєрів - святе діло. Бо по жітільмєнські оба гондольєра повинні були оголосити канікули кредитні. А раз вони свині, то пускаємо дурочку і бумеранг!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 сер, 2016 00:12

Yuri_T написав:
  Козак-характерник написав:Як на мене найкращий варіант: нехай претензіянти нараховують % на віртуальний борг і бодаються між собою. А ми монетки на жирному гривнедепо потримаємо, щоб нівелювати. А потім нехай переможець доведе і переконає мене, що борг є. А не доведе, то нехай у суді доводитиметь, якщо позовна давність не спливе.

а кассовый разрыв, если твой траст накроется аккурат в момент платежа долга, возьмешь в третьем банке? :mrgreen: успехов!

По перше... ніхто мені не довів, що борг є... А по друге... почекають... форс-мажор....)))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 сер, 2016 00:49

Козак-характерник написав:...почекають...

Стаття 530. Строк (термін) виконання зобов'язання
1. Якщо у зобов'язанні встановлений строк (термін) його виконання, то воно підлягає виконанню у цей строк (термін). Зобов'язання, строк (термін) виконання якого визначений вказівкою на подію, яка неминуче має настати, підлягає виконанню з настанням цієї події. 2. Якщо строк (термін) виконання боржником обов'язку не встановлений або визначений моментом пред'явлення вимоги, кредитор має право вимагати його виконання у будь-який час. Боржник повинен виконати такий обов'язок у семиденний строк від дня пред'явлення вимоги, якщо обов'язок негайного виконання не випливає із договору або актів цивільного законодавства.
busypit

Профіль

#<1 ... 44764477447844794480 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор