|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 14 сер, 2016 06:23
Goodman написав: rufius написав:А между тем, и вкладчики и заемщики в одной лодке и нуждаются в защите своих прав.
Правда жизни "о лодке" : Из ФБ - "Добрый день, уважаемые вкладчики. Как вы все знаете, два с половиной месяца, начиная с конца мая, продолжается изнурительная борьба за наши деньги. За это время был проделан определённый объём работы: проводились митинги, встречи с представителями НБУ, Фонда, была составлена уйма писем и обращений, !!!!однако конечного результата (выплаты наших денег) по-прежнему нет.!!!" Лодка то одна, но гребцы разные. Депозитчики исправно выполнили свою миссию , а кредитчики не спешат наполнять ликвидационную массу УЖЕ ПОЧИВШЕГО МИХи. Разрыв понимания.
Общее то, что все пострадали от произвола НБУ, менеджмента, и Фонда.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 07:15
Читаю форум, і тут кредитчики не знают куди ж платити. Я не кредитчик Міхи ( було два депозити в валюти невеликих, мені їх віддали), і я подумав: а щоб я робив якби в мене був борг по кредитці? Я би платив всім! Кожного місяця я би проплачував по 1 гривні в 3 місця: 1 гривню на Фагор/Піфагор, 1 гривню на котловий Міхи, 1 гривню на свій кредитний ркхунок в Міхи згідно договору. І так кожного місяця поки не останочно вирішиться дана ситуація.(100 грн. в рік не проблема) І до мене не будут ніяких притензій, буде Фагор звонити я скажу я вам плачу, і мій борг буде рахуватися не безнадійним, і в суд на мене ніхто не подасть, і в бюро кредитних історій теж. Так шо Козак-характерник не правий на мою думку.
-
jjjj75
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 07:26
jjjj75 написав:Читаю форум, і тут кредитчики не знают куди ж платити. Я не кредитчик Міхи ( було два депозити в валюти невеликих, мені їх віддали), і я подумав: а щоб я робив якби в мене був борг по кредитці? Я би платив всім! Кожного місяця я би проплачував по 1 гривні в 3 місця: 1 гривню на Фагор/Піфагор, 1 гривню на котловий Міхи, 1 гривню на свій кредитний ркхунок в Міхи згідно договору. І так кожного місяця поки не останочно вирішиться дана ситуація.(100 грн. в рік не проблема) І до мене не будут ніяких притензій, буде Фагор звонити я скажу я вам плачу, і мій борг буде рахуватися не безнадійним, і в суд на мене ніхто не подасть, і в бюро кредитних історій теж. Так шо Козак-характерник не правий на мою думку.
Хибна думка. Ви думаете це б Вас спасло від штрафів да процентів? Є конкретні умови договора і ви іх не виконуєте в любому випадку. Ліпше не дергатись, так що козак по своєму правий.трохи перегібає звістно, але...
-
vvbr
-
-
- Заблокований
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 08:10
vvbr написав:Ви думаете це б Вас спасло від штрафів да процентів?
Та зiпсування кредитної iсторiї.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 09:18
vvbr написав: jjjj75 написав:Читаю форум, і тут кредитчики не знают куди ж платити. Я не кредитчик Міхи ( було два депозити в валюти невеликих, мені їх віддали), і я подумав: а щоб я робив якби в мене був борг по кредитці? Я би платив всім! Кожного місяця я би проплачував по 1 гривні в 3 місця: 1 гривню на Фагор/Піфагор, 1 гривню на котловий Міхи, 1 гривню на свій кредитний ркхунок в Міхи згідно договору. І так кожного місяця поки не останочно вирішиться дана ситуація.(100 грн. в рік не проблема) І до мене не будут ніяких притензій, буде Фагор звонити я скажу я вам плачу, і мій борг буде рахуватися не безнадійним, і в суд на мене ніхто не подасть, і в бюро кредитних історій теж. Так шо Козак-характерник не правий на мою думку.
Хибна думка. Ви думаете це б Вас спасло від штрафів да процентів? Є конкретні умови договора і ви іх не виконуєте в любому випадку. Ліпше не дергатись, так що козак по своєму правий.трохи перегібає звістно, але...
Козак правий нікому нічого не треба платити до кінця судового рішення. В чому нарушили права кредитчики? В тому що банк не виконав зобов'язання з початку ТА. Шансів в суді на пені ні в Фагора ні в Фонду немає. Буде рішення про сплату заборгованності на 20.05(чи 23) і все. А Капіталістів ми підтримуємо, хоча це був ризик. Пам'ятаю як переконував діда одного не відкривати капітал в відділенні. Тоді вдалося, але хто зна чи він знову не прийшов...
-
Flicker
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 09:41
Flicker написав:А Капіталістів ми підтримуємо, хоча це був ризик. Пам'ятаю як переконував діда одного не відкривати капітал в відділенні. Тоді вдалося, але хто зна чи він знову не прийшов...
Потрібно було напевно дочекатися його наступного візиту до відділеня, щоб черговий раз пожурити, ну-ну дідусь, куди ж ти несеш свої гроші, тут сидять суцільні брехуни. І якби так було, громадські активісти вже б давно прикрили лавочку ІРЦ 
-
set
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 13:55
vvbr написав:Хибна думка. Ви думаете це б Вас спасло від штрафів да процентів?
Давайте подивимось на ситуацію зі сторони Фагора. Тут на форумі дилили всіх клієнтів банку на групи, Фагор також диліть "своїх" кредитчиків на групи, приблизно так: 1)Ті хто взагалі не платить і з ким вони не можуть звязатися. (пад...ки) 2) Ті хто взагалі не платить, але з ким Фагам вдалося звязатися (телефоном) але клієнт послав хи нах....й. (важкий випадок) 3) Ті хто взагалі не платить, але з ким Фагам вдалося звязатися (телефоном) але клієнт сказав що буде платити тільки коли буде "правильно повідомлений" з мокрими печатками і все таке, або коли буде ясність кому і скільки платити (суди наше все) 4) Ті хто хоть щось платить на рахунки Міхи регулярно або хочаб один раз ну хоть 5 копійок на ягуари. 5) Ті хто добре регулярно платить на Міху, і можливо все погасив. 6) Ті хто платить регуляно або все вже погасив на Фагор (Красавци, їм респект і уважуха) До якої з цих груп відносится Козак-характерник? Думаю до 1, або 2 групи. Що будуть робити Фагори з цим злосним неплатником Козаком? Розбиратися по взрослому ну а як інакше! Оскільки Фагор файна і законослухняна компанія, вона подасть на Козака до суду за місцем реєстрації козачка, а це обласний суд Донецької області в м. Краматорськ. Повістку до суду козак звісно не отримає, і суд буде заочним. Рішення суду буде більш ніж передбачувана, борг треба буде козаку погасити, з відсотками і пенями, а також з "моральним ущербом" славним фагорівцям, витрати на суд... і того 100 тис. грн боргу по кредитці + 50 тис. грн. усього іншого. Ну да це зрада. Р.S. шановні Фагорівці з вас 500 грн. мені на карту, за те що я тут клацаю по клавішам, і вставляю мізги "обнаглівшим" від безнаказаності кредитчикам! Напишіть мені в лічку, я вам напишу номер карти Привата. (якщо не підходить карта привата, в мене є ще карти: А-банку, Платінума, Траста, ну люблю я *г****, ну то таке.)
-
jjjj75
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 14:11
Жетон написав:чик, нэа. Ща Дороха потрусят, може він шо й віддаси, ну якщо вспіє 
Просто забрать у него право собственности украденного кредитного портфеля. Это пагубная схема сама по себе - продать активы, а через 2 дня банк сплавить под ВА. Естественно это дико для Европы, и даже у попередников со всеми их дирибанами такого не было.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 14:36
jjjj75 написав: vvbr написав:Хибна думка. Ви думаете це б Вас спасло від штрафів да процентів?
Давайте подивимось на ситуацію зі сторони Фагора. Тут на форумі дилили всіх клієнтів банку на групи, Фагор також диліть "своїх" кредитчиків на групи, приблизно так: 1)Ті хто взагалі не платить і з ким вони не можуть звязатися. (пад...ки) 2) Ті хто взагалі не платить, але з ким Фагам вдалося звязатися (телефоном) але клієнт послав хи нах....й. (важкий випадок) 3) Ті хто взагалі не платить, але з ким Фагам вдалося звязатися (телефоном) але клієнт сказав що буде платити тільки коли буде "правильно повідомлений" з мокрими печатками і все таке, або коли буде ясність кому і скільки платити (суди наше все) 4) Ті хто хоть щось платить на рахунки Міхи регулярно або хочаб один раз ну хоть 5 копійок на ягуари. 5) Ті хто добре регулярно платить на Міху, і можливо все погасив. 6) Ті хто платить регуляно або все вже погасив на Фагор (Красавци, їм респект і уважуха) До якої з цих груп відносится Козак-характерник? Думаю до 1, або 2 групи. Що будуть робити Фагори з цим злосним неплатником Козаком? Розбиратися по взрослому ну а як інакше! Оскільки Фагор файна і законослухняна компанія, вона подасть на Козака до суду за місцем реєстрації козачка, а це обласний суд Донецької області в м. Краматорськ. Повістку до суду козак звісно не отримає, і суд буде заочним. Рішення суду буде більш ніж передбачувана, борг треба буде козаку погасити, з відсотками і пенями, а також з "моральним ущербом" славним фагорівцям, витрати на суд... і того 100 тис. грн боргу по кредитці + 50 тис. грн. усього іншого. Ну да це зрада. Р.S. шановні Фагорівці з вас 500 грн. мені на карту, за те що я тут клацаю по клавішам, і вставляю мізги "обнаглівшим" від безнаказаності кредитчикам! Напишіть мені в лічку, я вам напишу номер карти Привата. (якщо не підходить карта привата, в мене є ще карти: А-банку, Платінума, Траста, ну люблю я *г****, ну то таке.)
Повна мачня зверху написана. 1) Козак не ватник і давно на територію переписався. 2) Фагор не виграє суд в ФОнду. Скільки раз вигравались суди в ФОнда? Почніть з банку Україна і до дельта. Нагадайте нам скільки судів Фонд програв. 3)Моральний ущерб можна і в Фагор попросити,оскільки липовий правонаступник не надавав ніяких послуг більше і приймав проплатив пенсів ,яким все одне куда платити. 4) "Рішення суду буде більш ніж передбачувана, борг треба буде козаку погасити, з відсотками і пенями, а також з "моральним ущербом" славним фагорівцям, витрати на суд... і того 100 тис. грн боргу по кредитці + 50 тис. грн. усього іншого." Повна дурня,ви це з неба взяли? Чи ви послідовник Охріменка? Запитайте в BBC який наробив дурниць і не знає як з того вийти.
-
Flicker
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2016 14:57
set написав: Flicker написав:А Капіталістів ми підтримуємо, хоча це був ризик. Пам'ятаю як переконував діда одного не відкривати капітал в відділенні. Тоді вдалося, але хто зна чи він знову не прийшов...
Потрібно було напевно дочекатися його наступного візиту до відділеня, щоб черговий раз пожурити, ну-ну дідусь, куди ж ти несеш свої гроші, тут сидять суцільні брехуни. І якби так було, громадські активісти вже б давно прикрили лавочку ІРЦ 
які громадські активисти? всі все знали. операціоністи відповідали прямо що капітал не гарантується фондом. тут на форумі це знали. ще є категорія, які усвідомлювали ризик, але вирішили зіграти в рулетку. і зараз чіпляються за соломинку нібито гроші ж повернули зненацька в останній день життя банку на поточний рахунок. інші косять під дурачка, що не знали що вони поза гарантією. можливо якісь забичені вкладники і не думали про таке, але зазвичай таким або гроші випадково дісталися, або суми копійчані. справжні капіталісти на таке лайно б ніколи не повелися.
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1