reus написав:Наша країна не передбачувана, але якщо буде задіяна політична воля наших керманичів для здійснення реальних реформ, то можливий стрімкий підйом
Я швидше повірю в лотерейний виграш в 1 000 000 доларів людиною, що ніколи не грає, ніж в цей варіант.
reus написав:а якщо популізм і далі буде рулити, то все одно падіння не може бути вічним.
Унуноктій писав, що в Кишиневі новобуд коштує 500 дол/м2. Це й є нижня межа для нас. Поки що КРЖН тримається за рахунок матраців па8. До рівноваги ще далеко. Мінімум 1-2 роки.
Востаннє редагувалось Frant в Пон 15 сер, 2016 23:08, всього редагувалось 4 разів.
Frant написав:Перепрошую пана - є одне питаннячко. За рахунок чого буде ріст? Чавуна, олії, лісоматеріалів?
Тут один математико-художник думав, що укро-економіка підніметься на кондитерці і сільскому господарстві))))
Точно не на кондитерці і сільскому господарстві. Наша країна не передбачувана, але якщо буде задіяна політична воля наших керманичів для здійснення реальних реформ, то можливий стрімкий підйом, а якщо популізм і далі буде рулити, то все одно падіння не може бути вічним.
Унуноктий написав:не хочу спорить, но если количество бизнесов в разы уменьшилось, то за счёт кого то же.... вон Первый и Прохожий тоже формально игроками остались, а реально проедают ранее заработанное
Силовиков, чиновников, судьей в стране пока, что предостаточно.
airmax78 написав:Тяжело вам, наверное, общаться с вашими работниками? Они то явно к категории "с мозгами" не относятся.
Я, имею в виду мозгами предпринимателя. Есть много умных, эрудированных, образованных спецов, которых очень уважаю и учусь у них, но заработать больше, чем дает им работодатель, они не в состоянии. И в этом нет ничего плохого, просто каждый должен заниматься своим делом.
reus написав:Наша країна не передбачувана, але якщо буде задіяна політична воля наших керманичів для здійснення реальних реформ, то можливий стрімкий підйом
Я швидше повірю в лотерейний виграш в 1 000 000 доларів людиною, що ніколи не грає, ніж в цей варіант.
reus написав:а якщо популізм і далі буде рулити, то все одно падіння не може бути вічним.
Унуноктій писав, що в Кишиневі новобуд коштує 500 дол/м2. Це й є нижня межа для нас. Поки що КРЖН тримається за рахунок матраців па8. До рівноваги ще далеко. Мінімум 1-2 роки.