Наш черговий шанс змінити ситуацію! Назад дороги вже не буде... Всеукраїнська акція протесту ошуканих вкладників Банку "Михайлівський"! 22 серпня 2016 о 10-00 та до загальної нашої перемоги під стінами Фонду грабування вкладів (м. Київ, вул. Січових Стрільців, 17). Передамо коханому Фонду той самий науковий висновок та проведемо ніч поряд під відкритим небом. Також 23 серпня продовжимо біля Адміністрації Президента - побачимо який прийом нам влаштує наш Гарант! Регіони, дякуємо за вашу постійну допомогу! Кияни, нас має бути набагато більше! Поширюйте цей захід у ваших профілях та запрошуйте також друзів. Кожен з вас має бути! Боремося за своє! Сподіваюсь, що вкладники інших розкрадених банків нас також підтримають.
З.И. На мою думку у нас народ ще занадто толерантно відноситься до цих масових крадіжок. Бо по-перше, за них треба ввести безумовну кримінальну відповідальність. А по-друге, десь у Європі за них вже б догоряли перевернуті автомобілі та відбувались би інші радикальні заходи. У них вони відбуваються і за менші неподобства. Бо там приватну власність (в т.ч. чужі гроші) поважають.
Козак-характерник написав:Я тіьки про те і мрію, що хтось на мене до суду позиватиметься.....Або Піфагор...або падло Іраклій.....)) Щоб хоч в суді побачити всі належні документи і виписки.....)) Щоб суд визначив : 1. Чи є в козака борг? 2. Кому, скільки і куди платити?
Мрію про суд...... Подавайте претензіянти на мене.....))))
Тоді в мене питання до юристів ( або псевдоюристів) які розплодилися на цему форумі: Я громадянин України і живу в Україні, чи можу я подати позов до суду від свого імені на Козака-характерника? Причина, наприклад що він ( Козак) намагається нанести шкоду державі громадянином якої я є, тобто опосередковано мені. Або я підозрую шахрайскі дії зі сторони Козака які можуть нанести шкоду державі. Або дії Козака на мою думку, срямовані на знищення банківської системи України, що може зашкодити мені бо у мене є депозіт у г-а-м-н-о-б-а-н-к-у Платінум. Життя є життя, а кому зараз легко? Якщо не я то хто? Якщо не зараз то коли?
Плиз, опишите кто-нибудь суть проблемы, а то стороннему наблюдателю не ясна шумиха. Ведь все физики получат сбережения через ФГВФЛ в рамках двухсот тысяч, остальные в суд. Так было и с другими банками...
papazina написав:Плиз, опишите кто-нибудь суть проблемы, а то стороннему наблюдателю не ясна шумиха. Ведь все физики получат сбережения через ФГВФЛ в рамках двухсот тысяч, остальные в суд. Так было и с другими банками...
Здесь вся разница в том, что большинство митингующих не являются вкладчиками банка: они доверили свои деньги некой финансовой компании при банке, позарившись на более высокую процентную ставку. Обязательства финансовой компании перед вкладчиками, естественно, ФГВФЛ не гарантируются. Хозяин банка, в последний рабочий день перед вводом ВА, понимая, что за почти ярд гривен несколько тысяч вкладчиков его могут разорвать, решил сделать крайним ФГВФЛ и "вернул деньги" со счета фин компании на счета вкладчиков. Как вернул - я, пока, из всего что здесь читал, так и не понял: то ли фин компания нарисовала какие-то мусорные цб, которые Банк у нее "купил", то ли Банк предоставил фин компании кредит/овердрафт на необходимую сумму. Но факт в том, что у Банка на корсчету и в кассе в момент "возврата" было что-то около 120 лямов грн. Т.е. никому ничего вернуть на самом деле Банк был не в состоянии. Вторая проблема в том, что хитро*опый собственник банка решил не просто подставить ФГВФЛ (т.е. государство), но и оставить его с голым васей - и все в тот же последний рабочий день банк уступил все свои кредиты факторинговой компании. И теперь многие заемщики, несмотря на призывы НБУ не погашать кредиты на счета факториноговой компании, находятся в замешательстве: кому-же платить? И, естественно, что во всем произошедшем виноват ФГВФЛ.
airmax78 написав:И, естественно, что во всем произошедшем виноват ФГВФЛ.
А кто в блокировке моего счета виноват? Не капиталист, кредитка погашена банку 23.05. Кто виноват в невыдаче справок по тем-же кредиткам? Кто виноват в отсутствии адекватного информирования?