МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 45284529453045314532 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 07:18

Банк завалили, кредитний портфель не вдалося загарбати, вкладників маринують і грабують. Пані та панове державні руліли, чи не пора схаменутися?!
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 07:36

Козак-характерник написав:
  Kabanchik написав:Вот это лошар, аж на 4800 страниц :mrgreen:

Кабанчик, ти тут не правий! Лошар тут немає. Головний лошара і цап відбувайло - падло Іраклій. А інші лошари - бандюгани яких залошили інші лошари-бандюгани.... І всі разом ці лошари-лошарики намагаються залошити гарних і розумних....))) Але лох - це доля! А бандит-лох - це гей в квадраті ...або кубі....)) Ганьба закантаченим лохобандитам! Їх місце біля параші...))) Півні з голубими гребешками, яких смажитимуть чорти на пекельній пательні...

Козаче, як гарно й влучно ви про себе описали.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 07:38

Mirax написав:Банк завалили, кредитний портфель не вдалося загарбати, вкладників маринують і грабують. Пані та панове державні руліли, чи не пора схаменутися?!

22-23.08 їм будуть допомагати схаменутися :evil:
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 09:54

Дорошенко - радник "Платинум Банку"

13 серпня екс-глава правління банку «Михайлівський» Ігор Дорошенко, який був затриманий 12 серпня правоохоронними органами, під час засідання Шевченківського райсуду м. Києва щодо обрання йому запобіжного заходу назвав таке місце своєї роботи та посаду – радник спостережної ради «Платинум Банку».

http://finbalance.com.ua/news/Doroshenko-na-sudi-ya--radnik-sposterezhno-radi-Platinum-Banku
Капіталіст

Подякував: 1 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 10:08

Добрый день, уважаемые форумчане!
Я вот захожу иногда на ветку и не могу понять. Почему все обвиняют только ФГВ, но не фин.компании сотрудничавшие с банком? Я в этом вопросе не специалист конечно, но всё же. К тому же, если я не ошибаюсь, к этим капиталам полагалась страховка. Или нет? Почему все предъявляют притензии только к фонду?

Если не прав конечно, поправьте...

С уважением
Maximilian84

Подякував: 5 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 10:17

Maximilian84 написав:Добрый день, уважаемые форумчане!
Я вот захожу иногда на ветку и не могу понять. Почему все обвиняют только ФГВ, но не фин.компании сотрудничавшие с банком? Я в этом вопросе не специалист конечно, но всё же. К тому же, если я не ошибаюсь, к этим капиталам полагалась страховка. Или нет? Почему все предъявляют притензии только к фонду?

С уважением

Как минимум потому что есть куча людей, которые имели обычные депозиты (в банке, а не в финкомпании) и не попали в реестры.
В банке перед махинациями было 1.6 ярда "чистых" депо, выплатили приблизительно 1 ярд.
GrafBV

Подякував: 88 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 10:20

GrafBV написав:

Как минимум потому что есть куча людей, которые имели обычные депозиты (в банке, а не в финкомпании) и не попали в реестры.
В банке перед махинациями было 1.6 ярда "чистых" депо, выплатили приблизительно 1 ярд.

Тут согласен конечно. Сам являюсь таким вкладчиком, и знакомые есть...
Но ведь это другой совсем вопрос, т.к. речь о капиталистах.

С уважением
Maximilian84

Подякував: 5 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 10:22

С уважением

Чому я маю мати притензії до Фінкомпаній? Я з ними ніколи справу не мав і не хочу мати. І якби не гарантії Фонду я б і з банками справи не мав. Тепер фонд опустився до рівня брехуна і грабіжника.
У мене картковий рахунок, який був відкритий у Михайлівському. Фонд гарантування має в першу чергу виплатити з таких рахунків, а він їх заблокував на 6 міс з правом блокування ще на 6 міс. під приводом перевірок, які він зобов"язаний був закінчити до дня ліквідації.
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 10:26

guntherhouse777

Как Вы думаете, юпи и фонд на стороне вкладчиков?

Разве есть хоть кто-то, кто так думает?

Ворушлый и его бандюганы, если и отдают кому-то что-то, то как от сердца отрывают (свое личное отдают). Поэтому у Ворушлого выражение лица такое страдальческое (измученное, напуганное). Все его беднягу, грабят. А он законопослушный, мягкотелый и идет у всех на поводу. Ничего не может с собой поделать. Из-за этого и переживает.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 сер, 2016 10:27

Maximilian84 написав:
  GrafBV написав:

Тут согласен конечно. Сам являюсь таким вкладчиком, и знакомые есть...
Но ведь это другой совсем вопрос, т.к. речь о капиталистах.

С уважением

И Вас это не смущает? Закон о ФГВ читали?
Вас не смущает что банк абсолютно сомоустранился от вкладчиков, не выполнил ничего с обещанного от 15.08 http://www.mbank.kiev.ua/ru/press-centr/novosti/informacija-dlja-vkladnikiv-pat-bank-mihailivskii.htm

Кстати, капиталистов тут практически нет, они в основном тусуются на ФБ.
GrafBV

Подякував: 88 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

#<1 ... 45284529453045314532 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор