Kabanchik написав:Вот это лошар, аж на 4800 страниц
Кабанчик, ти тут не правий! Лошар тут немає. Головний лошара і цап відбувайло - падло Іраклій. А інші лошари - бандюгани яких залошили інші лошари-бандюгани.... І всі разом ці лошари-лошарики намагаються залошити гарних і розумних....))) Але лох - це доля! А бандит-лох - це гей в квадраті ...або кубі....)) Ганьба закантаченим лохобандитам! Їх місце біля параші...))) Півні з голубими гребешками, яких смажитимуть чорти на пекельній пательні...
Mirax написав:Банк завалили, кредитний портфель не вдалося загарбати, вкладників маринують і грабують. Пані та панове державні руліли, чи не пора схаменутися?!
13 серпня екс-глава правління банку «Михайлівський» Ігор Дорошенко, який був затриманий 12 серпня правоохоронними органами, під час засідання Шевченківського райсуду м. Києва щодо обрання йому запобіжного заходу назвав таке місце своєї роботи та посаду – радник спостережної ради «Платинум Банку».
Добрый день, уважаемые форумчане! Я вот захожу иногда на ветку и не могу понять. Почему все обвиняют только ФГВ, но не фин.компании сотрудничавшие с банком? Я в этом вопросе не специалист конечно, но всё же. К тому же, если я не ошибаюсь, к этим капиталам полагалась страховка. Или нет? Почему все предъявляют притензии только к фонду?
Maximilian84 написав:Добрый день, уважаемые форумчане! Я вот захожу иногда на ветку и не могу понять. Почему все обвиняют только ФГВ, но не фин.компании сотрудничавшие с банком? Я в этом вопросе не специалист конечно, но всё же. К тому же, если я не ошибаюсь, к этим капиталам полагалась страховка. Или нет? Почему все предъявляют притензии только к фонду?
Если не прав конечно, поправьте...
С уважением
Как минимум потому что есть куча людей, которые имели обычные депозиты (в банке, а не в финкомпании) и не попали в реестры. В банке перед махинациями было 1.6 ярда "чистых" депо, выплатили приблизительно 1 ярд.
Maximilian84 написав:Добрый день, уважаемые форумчане! Я вот захожу иногда на ветку и не могу понять. Почему все обвиняют только ФГВ, но не фин.компании сотрудничавшие с банком? Я в этом вопросе не специалист конечно, но всё же. К тому же, если я не ошибаюсь, к этим капиталам полагалась страховка. Или нет? Почему все предъявляют притензии только к фонду?
Как минимум потому что есть куча людей, которые имели обычные депозиты (в банке, а не в финкомпании) и не попали в реестры. В банке перед махинациями было 1.6 ярда "чистых" депо, выплатили приблизительно 1 ярд.
Тут согласен конечно. Сам являюсь таким вкладчиком, и знакомые есть... Но ведь это другой совсем вопрос, т.к. речь о капиталистах.
С уважением
Чому я маю мати притензії до Фінкомпаній? Я з ними ніколи справу не мав і не хочу мати. І якби не гарантії Фонду я б і з банками справи не мав. Тепер фонд опустився до рівня брехуна і грабіжника. У мене картковий рахунок, який був відкритий у Михайлівському. Фонд гарантування має в першу чергу виплатити з таких рахунків, а він їх заблокував на 6 міс з правом блокування ще на 6 міс. під приводом перевірок, які він зобов"язаний був закінчити до дня ліквідації.
Ворушлый и его бандюганы, если и отдают кому-то что-то, то как от сердца отрывают (свое личное отдают). Поэтому у Ворушлого выражение лица такое страдальческое (измученное, напуганное). Все его беднягу, грабят. А он законопослушный, мягкотелый и идет у всех на поводу. Ничего не может с собой поделать. Из-за этого и переживает.
Тут согласен конечно. Сам являюсь таким вкладчиком, и знакомые есть... Но ведь это другой совсем вопрос, т.к. речь о капиталистах.