|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 19 сер, 2016 10:45
Скупердяй написав: Краще хай гроші будуть на рахунку Тігіпича чим у Хвонда, який може припинити виплати 
Глаголите истину,может и правильно, чем нервы мотать, а потом ждать очередных выплат, тем более ,что за лето, фонд меня уже подташнивает и с такой ГЛ ,как в Тасе,еще не сталкивалась, что невозможно дозвониться.
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:01
щойно з ТАСу. Вчора зареєстрували на 26. У відділенні було 2 чоловіка. Я був перший. Грошей не дають! як я їм не погрожував. У них така процедура швидше ніж записали не можна... у касі на вас готівки не має! Кажу: Добре. Дайте скільки зможете, решту на ощадний або картковий.. Нє! Нічого не можемо вам дати і навіть переказати на на ощадний або картковий. Це Капець, а не банк. Коли забирав з Фідо через Кредо. То там коли готівки не було, все переказали на картку. Я пішов зняв скільки мені треба. Решту віддали на другий день в касі. А тут якась шарашкіна контора. Ганьба! Їм пощастило, що сьогодні свято і ще обслуговувала вагітна жінка... Походу виправляються! Передзвонили з ТАСу. Перенесли з 26 на понеділок, дякувати Богу.
Востаннє редагувалось KIM30 в П'ят 19 сер, 2016 11:35, всього редагувалось 2 разів.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:02
Добрый день коллеги, я так понял представитель ТАСа здесь не помогает по Евробанку или всё же я ошибаюсь.
-
БОБЁР
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:04
БОБЁР написав:Добрый день коллеги, я так понял представитель ТАСа здесь не помогает по Евробанку или всё же я ошибаюсь.
Мені не поміг. Хоча всі дані залишив ще вчора.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:14
KIM30 написав:щойно з ТАСу. Вчора зареєстрували на 26. У відділенні було 2 чоловіка. Я був перший. Грошей не дають! як я їм не погрожував. У них така процедура швидше ніж записали не можна... у касі на вас готівки не має! Кажу: Добре. Дайте скільки зможете, решту на ощадний або картковий.. Нє! Нічого не можемо вам дати і навіть переказати на на ощадний або картковий. Це Капець, а не банк. Коли забирав з Фідо через Кредо. То там коли готівки не було, все переказали на картку. Я пішов зняв скільки мені треба. Решту віддали на другий день в касі. А тут якась шарашкіна контора. Ганьба! Їм пощастило, що сьогодні свято і ще обслуговувала вагітна жінка...
Ну всё, бесполезно с олухами бодаться, обещают одно, а на деле другое. Хотят нарушать закон. Ок. давайте массово обращаться на горячие линии в НБУ и ФГВФЛ по факту невыполнения обязательств ТАСкомбанком
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:17
emeta написав: KIM30 написав:щойно з ТАСу. Вчора зареєстрували на 26. У відділенні було 2 чоловіка. Я був перший. Грошей не дають! як я їм не погрожував. У них така процедура швидше ніж записали не можна... у касі на вас готівки не має! Кажу: Добре. Дайте скільки зможете, решту на ощадний або картковий.. Нє! Нічого не можемо вам дати і навіть переказати на на ощадний або картковий. Це Капець, а не банк. Коли забирав з Фідо через Кредо. То там коли готівки не було, все переказали на картку. Я пішов зняв скільки мені треба. Решту віддали на другий день в касі. А тут якась шарашкіна контора. Ганьба! Їм пощастило, що сьогодні свято і ще обслуговувала вагітна жінка...
Ну всё, бесполезно с олухами бодаться, обещают одно, а на деле другое. Хотят нарушать закон. Ок. давайте массово обращаться на горячие линии в НБУ и ФГВФЛ по факту невыполнения обязательств ТАСкомбанком
зараз буду дзвонити і писати скарги!
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:27
Уже пришел с отделения. Был вторым. Не записывался. Оформляют почему то выплату через карту, по тарифу депозитная. Один человек- 40-50мин. Уже пришла СМС о зачислении денег на карту.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:30
Уважаемые коллеги emeta KIM30, спасибо за ответы и предложения ща буду звонить НБУ ФГФЛ, и наверное в понедельник в близкое отделение ТАСа с полицией сразу к 9-00, пущай протокольчик зафиксируют ну а с ним дальше по инстанциям только уже в письменном виде. Хочет комсомолец молдавский поиграться ну тактому и быть. Ща кстати девочка из колцентра сказала что все смены вызвали колцентра (прям не знают шо и делать) да и 393 телефон платный если кто с мобилы, а 0800 мертвый.
-
БОБЁР
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2016 11:34
Егей, хто на сьогодні записався та отримав: видають точно в строк запису чи роблять "живу чергу"?
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
|