|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 26 сер, 2016 13:01
root А не узнавали в отделении? Может опросник нужно обновить? P.S. Ситуация вообще дикая 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: П'ят 26 сер, 2016 13:34
Вкладчик1234 написав:root А не узнавали в отделении? Может опросник нужно обновить? P.S. Ситуация вообще дикая 
Пожалуй, особенно если viewtopic.php?p=3722097#p3722097
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 13:47
root написав: Vorlon написав:root Вы рады своим заблокированным средствам? Советуете с банком работать? 
Ага, радий "повні шатни"  Девятий день, мої гроші все ще заблоковані. Ні причини ні якихось термінів банк не називає окрім того що вони передали комусь там і тей хтось колись мені повинен передзвонити... і це "іноваційний" "продвинутий" приватбанк. А на ділі бюрократ бюрократом. Діма Дубілет бороць з бюрократією тільки і вміє що росказувати як вони продвигають iGov а проблема то у них в самих під боком! Нехай спочатку лад наведуть в своєму банку а потім вже і в державних органах.
А ви Дімі в фейсбук писали?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 13:49
Приватбанк , Подскажите, если забыл карту другого банка в вашем банкомате (ул. Олеся Гончара 96), ее получить уже никак нельзя? Девушка на горячей линии сказала, что нельзя. Странная политика как по мне, у ПУМба вот можно например.
-
DjPavel
-
- Фундаментальний експерт
-
- Подякував: 1173 раз.
- Подякували: 385 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 26 сер, 2016 14:37
DjPavel написав:Приватбанк , Подскажите, если забыл карту другого банка в вашем банкомате (ул. Олеся Гончара 96), ее получить уже никак нельзя? Девушка на горячей линии сказала, что нельзя. Странная политика как по мне, у ПУМба вот можно например.
Перевыпуск карты Вам не подходит?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 15:00
rufius написав: DjPavel написав:Приватбанк , Подскажите, если забыл карту другого банка в вашем банкомате (ул. Олеся Гончара 96), ее получить уже никак нельзя? Девушка на горячей линии сказала, что нельзя. Странная политика как по мне, у ПУМба вот можно например.
Перевыпуск карты Вам не подходит?
Там ключевые слова "другого банка". Это ж будет "перевыпуск по инициативе клиента", а за это может быть до 150-200 грн заплатить придется. Это если приватовскую моментальную карту забыли в приватовском же банкомате - то никаких проблем. А там могла быть какая угодно карта...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1069 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 26 сер, 2016 15:58
Вкладчик1234 написав:А не узнавали в отделении? Может опросник нужно обновить? P.S. Ситуация вообще дикая
Був в відділенні декілька разів, щиро хотіли допомогти, але супермени (в чаті вони так і помічені  ) відповідають що чекайте моїм питанням займаються фахывцы і колись повинні передзвонити. Начебто не попадаю під такі операції... а біс їх знає може щось і знайшли підозріле. Але це все догадки. Ferlakur написав:А ви Дімі в фейсбук писали?
Ага, писав, відповіла його помічниця Елена Калениченко обіцяла передати фахівцям і вечером уже знову дзвонила суперменша з головного офісу сказала.... ну ви зрозуміли, все по кругу. p.s. буду чекати недільку другу а потім жалоби катати в НБУ, а також можливо є сенс писати заяву в міліцію?
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 17:25
Відкопав трохи додаткової інформації. Тепер картина починає прорисовуватись в моїх очах  Кому цікаво і слідкує за моїм випадком блокування карток. Все почалось після мого звернення в банк з питанням чому в програмі MasterCard® Rewards відємний баланс(повертання товару небуло!) Так от сьогодні нарешті в Деталі накопичення на сайті зявилась інформація в подробицях, дата, сума, опис транзакції за якими на думку банка це були повернення товару і вони поставили відємний баланс. Але виникає питання яке я задам тому криворукому фахівцю якщо він(вона) подзонять мені колись. Яке відношення мають ці транзакції до MasterCard® Rewards так як по їм мені бали НЕ НАРАХОВУВАЛИСЬ НІКОЛИ! але банк вирішив списати по ним мабуть тому що вони помічені в виписках як "ВОЗВРАТ ТОВАРА" але реально це не ВОЗВРАТ ні суми не співпадають ні те куди гроші платились і тимпаче з іншого місця "повертались" Калькулятор можна просто взяти цьому "фахівцю" і порахувати куди і скільки грошей заходило виходило по карті і все стане на свої місця! А чому заблокували? мабуть жаба задавила що баланс в Rewards відємний а рішення в талмуді не прописане для такого випадку ось і думають як мене наказати. p.s. знайшов одну( тільки одну!) операцію по якій погоджуюсь що було повернення. Це операція коли в Paypal привязував картку і було списання на 1.99 доллара США Потім якщо знаєте то вони повертають назад ці гроші. Це 9.80 балів
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 17:47
root написав:Все почалось після мого звернення в банк з питанням чому в програмі MasterCard® Rewards відємний баланс(повертання товару небуло!) Так от сьогодні нарешті в Деталі накопичення на сайті зявилась інформація в подробицях, дата, сума, опис транзакції за якими на думку банка це були повернення товару і вони поставили відємний баланс.
Из-за этого блоканули? :shock
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 18:04
rufius написав:Из-за этого блоканули? :shock
Поки рахунки\картки заблоковано а також нема ніякої інформації з банку, то тільки можна здогадуватись. Так от ця моя здогадка виглядає реально і причина блокування може приховуватись за нею.
-
root
-
-
-
-
Профіль
-
-
|