|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 26 сер, 2016 19:22
flyman написав:Vorlon питання було "чи варто"? очікується відповідь "так" або "ні" і коротке обгрунтування відповіді. як в прикладі з куркою та яблуками Ответ № 10. Лучше не чистить, потому что иначе яблоки разваливаются.
Так. Коротке обгрунтування-все как в Абанке, только первый РП - до 92 дней, второй и последующие- до 62, плюшки в виде КБ, но так как Вас доп. заработок до 500 грн. в месяц не интересует, не будем останавливаться на сложностях с МСС.
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 19:25
flyman, Лучше расскажите, кто эмитент АМЕХ, где можете использовать, каковы преимущества? Для легкости, сравните с Абанкой и её Уни.
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 19:39
guntherhouse777 написав:flyman, Лучше расскажите, кто эмитент АМЕХ, где можете использовать, каковы преимущества? Для легкости, сравните с Абанкой и её Уни.
Емітент в Польщі, Кредитний ліміт 12000 злотих, 30 днів на погашення кредиту. Кажуть, що в Німеччині фіг нею можна користуватися, але в інших країнах пишуть, що можна. Ще не користувався, три маю на всяк випадок, якщо тре буде використати в справах відрядження, щоб не мішати особисті витрати із службовими. Переваги: як сказати, є дебітна карта в злотих, але тож свої, а на кредитній шарові, до 30 днів. Номінована в злотих, і з.пл в злотих, то нема валютних ризиків. Кажуть, що для багатьох випадків достатньо просто її показати, і нема проблем, напр. із букінгом готелю. Зараз оплачую покупки в Стокгольмі картою Привата МС(зразу приходить СМС із сумою списанням і курсом SEKUAH). Але маю ще більше місяця щоб погасити заборгованість за серпень. Думаю, що протримаюся на кредитному ліміті Привата на час відрядження для закупу харчів в супермаркеті. А так як є ще додаткова карта Універсалка на родичів прив"язана до мого рахунку, то в Україні поповнюючи другу кару, автоматично відновлюється баланс моєї Універсалки. Не знаю, чи Ідея, чи інший банк дозволяє халявну другу кредитку. В Абанку не пробував, достатньо Привата.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 26 сер, 2016 19:47
guntherhouse777 написав: flyman написав:Vorlon питання було "чи варто"? очікується відповідь "так" або "ні" і коротке обгрунтування відповіді. як в прикладі з куркою та яблуками Ответ № 10. Лучше не чистить, потому что иначе яблоки разваливаются.
Так. Коротке обгрунтування-все как в Абанке, только первый РП - до 92 дней, второй и последующие- до 62, плюшки в виде КБ, но так как Вас доп. заработок до 500 грн. в месяц не интересует, не будем останавливаться на сложностях с МСС.
Хто казав, що не цікавить?!! що таке РП і КБ? п.с. раніше чув про карту Універсала, навіть мені тицяли у відділені на халяву, але відмовився, потім вичитав, що люди 200 грн. за неї платять.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 26 сер, 2016 20:34
flyman написав:Vorlon питання було "чи варто"? очікується відповідь "так" або "ні" і коротке обгрунтування відповіді. як в прикладі з куркою та яблуками Ответ № 10. Лучше не чистить, потому что иначе яблоки разваливаются.
Вам варто, нам спонсори не завадять. Зняття готівки 15 грн + 4 %.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 26 сер, 2016 20:46
BBC написав: flyman написав:Vorlon питання було "чи варто"? очікується відповідь "так" або "ні" і коротке обгрунтування відповіді. як в прикладі з куркою та яблуками Ответ № 10. Лучше не чистить, потому что иначе яблоки разваливаются.
Вам варто, нам спонсори не завадять. Зняття готівки 15 грн + 4 %.
готівку знімають лохи або ті, в кого дофіга лаве, нормальні люди розраховують безготівково.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 26 сер, 2016 21:07
flyman, Спасибо за рассказ. КБ - это кешбэк, возврат части (2-3%) стоимости товаров и услуг в случае оплаты картой в ряде категорий магазинов, определяемых МСС (кодом от банка-эквайра); РП- расчетный период.
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 21:12
guntherhouse777 написав:flyman, Спасибо за рассказ. КБ - это кешбэк, возврат части (2-3%) стоимости товаров и услуг в случае оплаты картой в ряде категорий магазинов, определяемых МСС (кодом от банка-эквайра); РП- расчетный период.
дякую, буду вникати в термінологі. до цього часу цікавився більше депозитами та трендами з нерухомістю. буду тепер освоювати кредитні родзинки, наразі ідея взяти іпотеку в Польщі під 5% у злотих, виплати щодо якої будуть покриватися деподоходом вна Україні більшим як 6+% річних у євро\доларі протягом наступних 5..7 років
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 26 сер, 2016 22:22
flyman написав: guntherhouse777 написав:flyman, Спасибо за рассказ. КБ - это кешбэк, возврат части (2-3%) стоимости товаров и услуг в случае оплаты картой в ряде категорий магазинов, определяемых МСС (кодом от банка-эквайра); РП- расчетный период.
дякую, буду вникати в термінологі. до цього часу цікавився більше депозитами та трендами з нерухомістю. буду тепер освоювати кредитні родзинки, наразі ідея взяти іпотеку в Польщі під 5% у злотих, виплати щодо якої будуть покриватися деподоходом вна Україні більшим як 6+% річних у євро\доларі протягом наступних 5..7 років
5-7 лет 6+% в валюте да после налогов. Да вы оптимист однако. )
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 сер, 2016 23:02
Aps написав:flyman написав: guntherhouse777 написав:flyman, Спасибо за рассказ. КБ - это кешбэк, возврат части (2-3%) стоимости товаров и услуг в случае оплаты картой в ряде категорий магазинов, определяемых МСС (кодом от банка-эквайра); РП- расчетный период.
5-7 лет 6+% в валюте да после налогов. Да вы оптимист однако. )
а що останніх 25 років були менші ставки? навіть якщо піде бум, то ставки підуть вгору, так як бізнес буде брати на розвиток, а якщо не буде буму, то для підтримки штанів банкам потрібна буде ліквідність.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1