Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
casper12 написав:rufius як раз таки можна, як я зрозумів. В меню власноруч вибираєте чи буде вона основною чи додатковою. Якщо виберете основною, то нова картка в індивідуальному дизайні і має стати основною.
В якому меню, покажiть будь-ласка як саме обрати чи основна чи додаткова.
В мене тiльки це, а далi в drop-down меню список карт.
может потому что вы бесплатный голд и вам просто не положено основной обычной? мне как-то просто не смогли выдать обычную, хотя сначала пытались, т.к. я оказался бесплатным голдом, когда-то по телефону предложили я согласился и потом забыл (в банк не ходил не было необходимости)
может потому что вы бесплатный голд и вам просто не положено основной обычной? мне как-то просто не смогли выдать обычную, хотя сначала пытались, т.к. я оказался бесплатным голдом, когда-то по телефону предложили я согласился и потом забыл (в банк не ходил не было необходимости)
Нет, у меня уже изготовлено и ожидает доставки.
Ещё пару дней назад, в зависимости от того, какую карту выбираешь, кдв или универсалку, вместо надписи "выберите карту" было "картка будет основною" или "додатковою" - в зависимости от того, есть ли у вас основная карта с фото или нет. Для карт с фото предлагалась додаткова, для неименных карт - основна с их перевыпуском.
Скупердяй написав:Родич ходив отримувати карту з патріотичним дизайном, відмовли аргументуючи тим що то звичайні карти, а родич в голд-клюбі. Тому випустили звичайну голду без партіотизму
Шановний Автор, добрий день! Карта з індивідуальним дизайном миттєвого випуску, є основною картою і не може бути випущена замість Універсальної карти. Карту з індивідуальним дизайном з фото, можна встановити як додаткову карту до рахунку, наприклад до карти рівня Gold. Замовити карту можна на сайті: https://carddesign.privatbank.ua. З повагю, Володимир. ПриватБанк.