Ощадбанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 678679680681682 ... 1858>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Ощадбанк (2005 - 2021) 2.4 5 508
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
30%
154
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
27%
138
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
21%
107
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
13%
64
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
9%
45
Всього голосів : 508
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 14:22

BigMan написав:Уважаемый оф. пред. OschadbankUA

Пожалуйста поясните мне, за что мне выкатили -5гр.
Этой картой я не пользовался 3 месяца.
Даже не прикосался к ней, не говоря о всовывании в щели терминалов-банкоматов.

В выписке: Card Fee Yearly -5,00.

СМС отключено более 2 лет назад. Статус СМС неактивно. Точнее - "Активувати".

Це якась "зоофилия" :(

Добрый день!
Согласно тарифов банка через 3 месяца, если нет активности по счету взымается комиссия в сумме 10 грн. Если на Вашем счету -5, скорее всего у Вас был доступный баланс, но средств не было достаточно, поэтому карта ушла в минус.
OschadbankUA

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 14:27

designarm написав:За сколько дней до дня окончания депозита, можно писать заявление о окончании депо (чтоб не было автопролонгации)и зачислении денег на счет.
Можно например за две недели до даты конца депо написать ? Спрашиваю потому что возможно не буду в день окончания депо в городе где его открывал.

Добрый день!
Вы можете обратиться в любой удобный для Вас день и написать заявление
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 14:44

Re: Ощадбанк

OschadbankUA написав:Добрый день!
Согласно тарифов банка через 3 месяца, если нет активности по счету взымается комиссия в сумме 10 грн. Если на Вашем счету -5, скорее всего у Вас был доступный баланс, но средств не было достаточно, поэтому карта ушла в минус.

Похоже, но не то.
На счету была одна копейка. Осталась после выплаты депозита.
Глянул активность, в 6 месяце снимал остатки от депозита.
Следовательно не тот случай.
Я в личку брошу номер счета и свои данны, посмотрите пожалуйста еще раз.
Спасибо.
BigMan

Подякував: 55 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 14:48

lincoln2 написав:
  OschadbankUA написав:
  lincoln2 написав:OschadbankUA Оф. пред. подскажите плиз , а где я могу посмотреть старую программу лояльности (грн-доллар) ,которая действовала для вклада Капитал- в январе этого года..

Добрый день!
Вам необходимо обратиться в отделение банка. У сотрудников есть вся информация.

Не могли бы , Вы все-таки написать или дать ссылку ( неужели тяжело или не знаете ), а то в отделении напряжно , из-за очередей...а вопрос то минимальный

Добрый день!
К сожалению, у нас нет данной информации в общем доступе.
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 14:59

grape написав:На гарячій лінії банку відповідають що депозит "гнучкий" у валюті, по умовах якого кошти можна вилучити один раз всю суму без втрати % якщо він пролежав більше 31 дня, погоджуються віддати тільки у грн.
У договорі такого ніби нема (зараз нема змоги точно переглянути).
Підтвердіть чи спростуйте дану інформацію. Із посиланням на нормативні документи.

Доброго дня!
Відповідно до п.п.6 п.6 Плстанови Національного банку України від 03.03.2016 р. №140 "Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України", уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, крім вкладів, залучених з видачею іменних ощадних (депозитних) сертифікатів зі строком їх обігу не менше шести місяців, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 15:07

rufius написав:grape

попробуйте решить вопрос с начальником отделения. В соответствии с постановлением НБУ, банк имеет право (но не обязан) досрочно выдавать по курсу в гривневом эквиваленте - имеет право выдать как в гривне, так и в валюте.

Дякую за аргументовану відповідь.
З таким двояким трактування "хочу так, а хочу так" НБУ по суті поставив вкладника в залежність від того з якої ноги в цей день встав начальник відділення.
Об'єктивніше було би якщо такі "хочу - не хочу" стосувалось тільки вкладів на великі суми, хоча б від 100 тис.у.е. Що стосується вкладів на менші суми, то за вибором вкладчика чи дол., чи грн.

Представники НБУ, якщо хоча б інколи заглядаєте на цей сайт, подумайте над таким варіантом.
А то з такою теперішньою редакцією "хочу так, а хочу так" ви самі позбавляєте грошей БС - поставиш валюту, а отримаєш грн, та ще й невідомо по якому курсу.
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 15:16

grape Ощадбанк раньше выдавал в валюте, это видно кто-то там наверху смекнул как можно не отдавать валюту и спрятаться за постановой. Это мелкое жульничество. Не более того.
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 835 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 15:18

OschadbankUA написав:
  grape написав:На гарячій лінії банку відповідають що депозит "гнучкий" у валюті, по умовах якого кошти можна вилучити один раз всю суму без втрати % якщо він пролежав більше 31 дня, погоджуються віддати тільки у грн.
У договорі такого ніби нема (зараз нема змоги точно переглянути).
Підтвердіть чи спростуйте дану інформацію. Із посиланням на нормативні документи.

Доброго дня!
Відповідно до п.п.6 п.6 Плстанови Національного банку України від 03.03.2016 р. №140 "Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України", уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, крім вкладів, залучених з видачею іменних ощадних (депозитних) сертифікатів зі строком їх обігу не менше шести місяців, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції.

Постанова это хорошо. Только вот это мелкое жульничество. Не со стороны НБУ, а со стороны Ощадбанка - Вы сами придумали такой продукт, с возможностью снятия. И сами его на ходу видоизменили. Потому что постанова.
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 835 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 15:33

DmitryZP написав:grape Ощадбанк раньше выдавал в валюте, это видно кто-то там наверху смекнул как можно не отдавать валюту и спрятаться за постановой. Это мелкое жульничество. Не более того.

Повністю згідна що це "мелкое жульничество" Ощадбанка, як у інших банках не стикалась і тому не можу сказати, при прикритті Постановою НБУ. Хочу віддам - не хочу не віддам у валюті вкладу.

Подивимось скільки ще НБУ буде дозволяти так "жульнічати" (тобто позбавляти себе коштів потенційних вкладників), чи може зроблять щось позитивне для БС України. Варіант позитивного рішення для БС написала вище.

Поживемо - побачимо.

P.S. І думаєш як зараз з таким "жульнічествос" боротися - погоджуються віддати тільки у гривнях і тільки через 5 днів після дати написання заяви, по невідомо якому курсу купівлі валюти банком який буде через 5 днів. Навіть не знаю що робити :?
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2016 15:57

BigMan написав:
  OschadbankUA написав:Добрый день!

Похоже, но не то.
На счету была одна копейка. Осталась после выплаты депозита.
Глянул активность, в 6 месяце снимал остатки от депозита.
Следовательно не тот случай.
Я в личку брошу номер счета и свои данны, посмотрите пожалуйста еще раз.
Спасибо.

Данную информацию, я проверить не могу. Рекомендую перезвонить в контакт-цент и они проверят подробно информацию по счету.
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

#<1 ... 678679680681682 ... 1858>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість