Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Поки ще не замовляю, бо представник Діаманта мені не відповів...)) Хочу на шашлик до Жванії ойро перенести...)) Якщо б вуйко Бєня 10% чистоганом платив, то залишився б... а так прісно...)) А там шашлики...))
Козак-характерник написав:Поки ще не замовляю, бо представник Діаманта мені не відповів...)) Хочу на шашлик до Жванії ойро перенести...)) Якщо б вуйко Бєня 10% чистоганом платив, то залишився б... а так прісно...)) А там шашлики...))
Скільки по долару дає ? Я теж буду скоро переходити
Козак-характерник написав:Поки ще не замовляю, бо представник Діаманта мені не відповів...)) Хочу на шашлик до Жванії ойро перенести...)) Якщо б вуйко Бєня 10% чистоганом платив, то залишився б... а так прісно...)) А там шашлики...))
Справа не в жирності банку, а скільки можна зняти жирку з самого вклада. Вірно козаче? Козак судя по всьому не боїться що банк лопне(козак битий на цьому ділі) головне щоб на шашличок дали. Розніс в межах фонду по щедрим банкам і жирує
Computer написав:Что интересно, в А24 вроде как (кто рискнет проверить?) можно редактировать, или даже отменить регулярный платеж по Мгновенной рассрочке.