Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Хай нормально договора составляет. И не нуна будет ни на кого надеяться, кроме своей головы Хотя стоит таки вчитаться и в существующий договор, а еще лучше в ГК Украины
У мене по вкладу "Капітал" у пункті 2.6. договору сказано, що протягом 10 днів після оголошення банком нової ставки можна подати письмові заперечення, і вклад з процентами буде повернено з 11го дня після оголошення нової процентної ставки. Не розумію, про що це оф.пред говорить... Можливо, договори вже змінили.
А как "повернуто"? ЯТП, шо ОфПред намекает, шо это будет ДОСРОЧНОЕ расторжение с потерей %%
Ні-ні, це має бути не дострокове повернення з втратою % "У разі надходження від Вкладника заперечень у письмовій формі протягом 10 днів з дня повідомлення не зважаючи на умови п. 1.1. Договору, строк повернення Депозиту за Договором вважається таким, що настав з 11-го дня після оголошення нової процентної ставки, і кошти з Рахунку в цей день повертаються Вкладнику на рахунок, зазначений в п. 3.3.1 Договору, з процентами, нарахованими згідно з п.1.2 Договору"
clientage написав:А как "повернуто"? ЯТП, шо ОфПред намекает, шо это будет ДОСРОЧНОЕ расторжение с потерей %%
должны вернуть на 11 день депозит с % как по заключённому договору, досрочкой(в смысле пересчёта % как при досрочке по инициативе клиента) это не будет считаться, т.к. инициатива возврата депозита будет от банка, в связи с несогласием клиента на новую % ставку, а вообще тут казус получается : депозит как бы срочный, досрочно не разрываемый, а порядок прописан банком как для депозитов с возможностью досрочного рассторжения и в односторонеем порядке банк не имеет права менять % ставку
paxlava написав:з процентами, нарахованими згідно з п.1.2 Договору"
а че там в п.1.2? Вот если Капитал, т.е. ежемес. капит-я, то %%, которые не начислены еще К концу мес. БУДУТ ПОТЕРЯНЫ? Ну эт еще мона пережить. А вот с "ежегодной выплатой" похоже будет пролёт на ВСЕ неначисленные %%
У мене по вкладу "Капітал" у пункті 2.6. договору сказано, що протягом 10 днів після оголошення банком нової ставки можна подати письмові заперечення, і вклад з процентами буде повернено з 11го дня після оголошення нової процентної ставки. Не розумію, про що це оф.пред говорить... Можливо, договори вже змінили.
Доброго дня! На початку розмови було уточнення, що всі умови прописано в депозитному договорі
paxlava написав:з процентами, нарахованими згідно з п.1.2 Договору"
а че там в п.1.2? Вот если Капитал, т.е. ежемес. капит-я, то %%, которые не начислены еще К концу мес. БУДУТ ПОТЕРЯНЫ? Ну эт еще мона пережить. А вот с "ежегодной выплатой" похоже будет пролёт на ВСЕ неначисленные %%
Додам відскановану частину договору на "Капітал". Пункт 1.3 дуже цікавий
Виходить, що можна пів року протримати гроші під мінімальний процент (не знаю, який у них % по вкладах на вимогу), якщо раптом ощад змінить % ставку по вкладу...