Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage ну я о законных способах. Во многих банках, например, есть депозитные карты, с которых проценты, по крайней мере, можно снимать без комиссии. Я так понимаю Ощад считает это не вариант? Клиент должен стоять в очереди в окошечко!
user412 написав:OschadbankUA, передайте вашим тех. специалистам, банкомат по адресу Тверская, 5 (офіс Укрзалізниці), требует внимания - не правильно функционирует меню!
Простите, за уточнение, специалисты хотят знать, что именно не правильно функционирует?
Меню банкомата функционирует не правильно, если нажать предложенную на начальному экране кнопку, карточку выбрасывает.
nickvlk1 написав:clientage ну я о законных способах. Во многих банках, например, есть депозитные карты, с которых проценты, по крайней мере, можно снимать без комиссии. Я так понимаю Ощад считает это не вариант? Клиент должен стоять в очереди в окошечко!
По карте к депозитам (пакет экономный) в своих банкоматах снятие без комисси.
nickvlk1 написав:clientage ну я о законных способах. Во многих банках, например, есть депозитные карты, с которых проценты, по крайней мере, можно снимать без комиссии. Я так понимаю Ощад считает это не вариант? Клиент должен стоять в очереди в окошечко!
По карте к депозитам (пакет экономный) в своих банкоматах снятие без комисси.
А если в Экономном заказать карту за 30грн - МС Дебит, то можно в ЛЮБЫХ АТМ нашару снимать свои %%
Ukrainian написав:я після дельти в жоден банк більше 5 тис на фіз особу не кладу Тому вирішив віднести клятим москалям до сбер банку під 8.25%
Ви розумієте, що до Ощаду ця цифра жодного відношення не має? А про те, що ви понесете москалям ніхто й не сумнівався. Нехай вас покарає прокляття відсотку за повернення.
Ukrainian написав:я після дельти в жоден банк більше 5 тис на фіз особу не кладу Тому вирішив віднести клятим москалям до сбер банку під 8.25%
Ви розумієте, що до Ощаду ця цифра жодного відношення не має? А про те, що ви понесете москалям ніхто й не сумнівався. Нехай вас покарає прокляття відсотку за повернення.
Ну по-перше, друге правило золотогоршочника: не можна всі гроші в один банк, драще розділити на меньші частини і в більшу кількість банків. Ну і по друге, про ощад занадто багато шуму останнім часом, про те що його хочуть частково продати, чи під ФГВ його відправити. Ризики мінімальні, але ризикувати коли є альтернатива не потрібно. І по третє у москальського ощада ставка більше