| 

Став відомий головний регіон-донор бюджету-2017 | 

+ Додати     тему 
     | 

Відповісти на тему 
     | 

Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA

Додано: Чет 06 жов, 2016 20:53

budivelnik написав:Те що у Вас не має лічильників - Ваша проблема2 Якби лічильники були - то Ви б вклались у обовязкові 1409 грн ( погодьтесь , що з доходом в 10 000 грн - 1409 - це не дуже критична сума.3 Навіть якщо лічильників не має - Ви все одно будете платити не більше 1409 грн/місяць в опалювальний період.    
     Я написав - в нас 2 людини на 2 кімнати невеличкі .  Не просторо живемо, але якось  поміщаємося.  Звідки ви  взяли  10 000 гр - та 4 людини ?  На 4 людини - 35  площі  житловой - це дуже мало, так люди не живуть, це не можливо  шафу та стіл та стул  поставити, це в кращому випадку 3м Х 3 м житлової площі на людину.  Тілько ліжко та проходи повз нього для всіх. А в нас є ШАФА, стіл та стільці !!!      Це вже  розкоші - поза норматив!!! На їжу   витрачаємо скромно - по 2 000 на людину на місяць. На день 2 долари - 40 центів.  Це сніданок - обід - та вечеря по 80 центів - дуже   скромно.   Тож залишається  по 500 гр. на місяць  на коммуналку, проїзд, телефонію, ліки , одяг , взуття, постільну білизну, навчання , миючі засоби ,ремонт, посуд, лічильники та інше. Як це можливо все вкласти в 500гр?    Лічильники - повинні ставити постачальники.  В них свої вимоги  до них, що я "сам поставлю" - вони можуть викинути - мають право. А я не маю права сам нічого ставити.  Ви ще скажіть - що за продуктами тепер всі повинні ходити зі своїми вагами ?      І ще ви не пояснили - як обраховують опалення  --- яка площа цієї квратири для початку  ?  ось ви написали ---що на що ви помножили ? Тут нічого не  складається  - про що ви ?  Ваш тескт - не зрозумілий.   " На опалення норматив , який підлягає субсидії в 2015 році був 7 м3 на м2 3 Якщо в квартирі проживає троє (мама+тато+їх дитина) то субсидії будуть діяти в повному обсязі при 3 особи х 23м2 х 7 м3/м2=450 м3 в місяць ( так на хвильку в мене на 140 м2 - 250-300 м3 в місяць на підігрів+опалення) Те саме по воді+електрика Таким чином при доході в 4200 на описану мною сімю- субсидії перекриють 80% всіх витрат"  

- 
          kalinavalera1

- 

-  

- Подякував: 659 раз.

- Подякували: 511 раз.

-  

- 

Профіль

-  

- 

Додано: Чет 06 жов, 2016 21:24

kalinavalera1 написав:І ще ви не пояснили - як обраховують опалення --- яка площа цієї квратири для початку ? ось ви написали ---що на що ви помножили ? Тут нічого не складається - про що ви ? Ваш тескт - не зрозумілий. 
 1 Те що ви не зрозуміли мій текст , не говорить про те що я погано написав - може це Вам не вистарчає чогось щоб зрозуміти 2 Ще раз про нормативи а - нормативи привязані до людини б - розмір виплат привязаний як до доходів . так і до того скільки витрачається 3 Якщо у Вашому випадку а - кількість проживаючих двоє і дохід цих двох 5000 грн/місяць , то при умові що Ви на двох займаєте 53 м3 - Ви можете витратити в місяць 350м3 газу на опалення + 10 м3 газу на приготування їжі на суму в 2500 грн(приблизно) 120 квт годин на суму в 70 грн приблизно 8 м3 води на суму в 80 грн приблизно Все що ви витратите більше - Ви оплатите по повному тарифу Якщо вкладетесь  в витрати то оплатите 14,1% від 5000 грн =705 грн+все що вище ( в межах норм , тобто додатиково ще 1800 грн - оплатить держава через субсидії) Якщо Ваше споживання буде меншим ніж на 705 грн - оплатите тільки ту суму на яку спожили. 4 Щоб заперечити Ваші емоції при те що тарифи високі - я привів своє споживання  (моя квартира 140 м2,4 особи = газ в рік-1800м3 , все остальне навіть не варте обговорювання внаслідок мізерності сум ), субсидіями я не користуюсь , бо не має резону внаслідок високих заробітків, при цьому , навіть якби я отримував всього 10000 грн/місяць на всю сімю - то навіть у цьому випадку мені б не потрібні були субсидії , бо обовязковий платіж в 1400 грн - перекривав би суми моїх реальних місячних проплат  

- 
          budivelnik

- 

-  

- Подякував: 293 раз.

- Подякували: 3000 раз.

-  

- 

Профіль

-  

- 

1

1

Додано: Чет 06 жов, 2016 22:42

budivelnik  Починаю розуміти - то ви  не користуєтеся  опаленням від міської тепломережі ?  Бо ви будівельник  - сам собі  побудували окремий  дім ? Навіть далеко не всі будівельники можуть самі собі побудувати   свої  хати.  Я бажав собі встановити котел приватного опалювання, щоб не користуватися місьским опаленням, бо нараховують   облудні гроші. Але не дають дозвіл відокремитися від тепломережі міськоі.  На першому поверсі в нас живуть   2 см"ї "будівельників".  Вони собі зробили "теплі поли" тож  -  багато  беруть тепла  з тепломережі, лічильник ставлять  спільний на всіх мешканців,  та платять по загальному нормативу, як  Інші  мешканці, за 4 секції батареї. Але до нас вже вода доходить після них охолоджена в наші  маленькі батареї - станлартні 4 секції,  І дуже холодно   в домі у всіх. А будівельники - розкошують.  На четвертому поверсі теж живе будівельниця.  Все зі стоймайданчика ( не приватаного ), везла до своєї  оселі, та робила з того  собі ремонт.  Теж дуже "економно", коли красти, в сусидів, чи на роботі . Тож не рівняйте себе - будівельника - до  всіх інших людей. Бо я не дуже зрозумів - як то в вас вийшло - так за дурно жити. В людей  все не так.
   Щоб поставити лічильник -  до вас прийде з горгазу  людина і стане вимагати встановити нові прилади , прибори, обладнання, інакше він  не опломбує лічильник.  Кажуть - старе обладнання  - його не влаштовує.  Крім лічильника  це встане ще в  багато тисяч.  А поцупити  це на строй маданчику більшість людей не може  :mrgreen 
  В мене ще питання ?  В однокімнатних картирах в багатоквартирних будинках  не рахують  квадратні метри по нормативу.  Бо  менше  житло не буває. Субсидії дають  на всю площу однокімнатної оселі. Так було по закону.  А як що  т а оселя  однокімнатна - 200  м2 - студія ? Теж  не рахують  м2 та  мешканців ? 

- 
          kalinavalera1

- 

-  

- Подякував: 659 раз.

- Подякували: 511 раз.

-  

- 

Профіль

-  

- 

| 

| 

+ Додати     тему 
       | 

Відповісти на тему 
       | 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
       Ірина_,  Модератор

Схожі теми
       | 

| 

| 
      8 | 
      971 | 

| 

| 

| 
      1 |