МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 47934794479547964797 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 03:42

KIM30 написав: я прийду і тільки похлопаю вухами...

Ще декілька практичних порад:

1. Наполягайте на залученні третьою стороною і в якості свідка в судовій справі Фондовиків, бо вони занікчемили договір переуступки і оголосили форс-мажор. Нехай суддя витребує в них всі документи, особливо про нікчемлення переуступки.

2. Ви маєте право на відео і аудіофіксацію процесу.

3. Від Піфагора нічого не отримували, лише погрози невідомих, що тероризують від імені Піфагора. Про Піфагора знаєте з офіційної інформації на сайті Фонду, що то шахраї і їм не можна платити. Договір переуступки занікчемили.

4. Всі докази повинні забезпечити Піфагорійці. Вимагайте оригінали документів і час на ознайомлення. Вказуйте на всі неточності і невідповідності.

5. Наполягайте на скасуванні нарахування і вже нарахованих %, штрафів, пені під час судового процесу, в разі гіпотетичного виграшу Піфагора, бо

а) не було належного повідомлення від Піфагора.

б) первісний кредитор занікчемив переуступку.

6. Вимагайте кредитних канікул до вирішення суперечки між претензіянтами по суті, бо

а) первісний кредитор оголосив про форс-мажор.

б) існує правова невизначеність, що може призвести до ваших збитків в разі сплати неналежному отримувачу.

Висновок: Ви - добросовісний позичальник, готові платити, але не знаєте кому, скільки і на які реквізити. Як вирішиться суперечка про суті, то сплатите борг, але без штрафів, %, пені. Бо вини вашої в тому немає.

Відповідне рішення ухвалила виконавча дирекція Фонду. Документ набрав чинності з моменту прийняття.
Підставою для цього стало настання обставин непереборної сили. :idea:
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:02

Козак-характерник

Это tobi твой карманный юрист надиктовал?
Ты ему монетки - он успокоительные басни Крылова . Скажу честно ничего нового.... .
Кто идет по пути КХ - "я - не, хата - не моя, ничего платить не буду" раджу монетки откладывать.

"Нагадаємо, що Фонд вважає укладення вищевказаних договорів факторингу спробою виведення активів «Банку Михайлівський». Такі договори були визнані нікчемними з метою повернення кредитного портфелю на баланс банку для того, щоб у процесі ліквідації продати ці активи, а отримані кошти скерувати для задоволення вимог кредиторів банку."

новый поворот - взыскивать не будут, будут продавать. Есть шанс выкупить свое у себя, сохранить морду лица и выйти сухим из воды.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:10

Битва гигантів сексу: хто кого перебодає?

Goodman написав:Козак-характерник

Это tobi твой карманный юрист надиктовал?
Ты ему монетки - он успокоительные басни Крылова . Скажу честно ничего нового.... .
Кто идет по пути КХ - "я - не, хата - не моя, ничего платить не буду" раджу монетки откладывать.

"Нагадаємо, що Фонд вважає укладення вищевказаних договорів факторингу спробою виведення активів «Банку Михайлівський». Такі договори були визнані нікчемними з метою повернення кредитного портфелю на баланс банку для того, щоб у процесі ліквідації продати ці активи, а отримані кошти скерувати для задоволення вимог кредиторів банку."

новый поворот - взыскивать не будут, будут продавать. Есть шанс выкупить свое у себя, сохранить морду лица и выйти сухим из воды.

Ніякого юриста в мене немає. Я сам собі юрист...)) Викуплю з дисконтом, якщо Фондовики виграють, не вийдуть за термін позовної давності і матимуть належні документи про мій гіпотетичний борг. Бо яким чином Піфагор повертатиме базу кредитчиків з документами Фондовикам, у разі виграшу останніх я не уявляю! А раптом Піфагор вже спалив документи і їх фізично не існує? А раптом Піфагор запропонує кращий дисконт? :P Нехай гіганти сексу бодаються між собою, а там побачимо що і як. Але я мрію прокинути обох... :mrgreen: Бо зухвалі й знахабнілі... :twisted: лоХи танцюють ламбаду, а гарні й розумні кайфують на % від меценатів... :D
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 08 жов, 2016 05:21, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:21

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

Козак-характерник написав:Бо яким чином Піфагор повертатиме базу кредитчиків з документами Фондовикам, у разі виграшу останніх я не уявляю! А раптом Піфагор вже спалив документи і їх фізично не існує? А раптом Піфагор запропонує кращий дисконт? Нехай гіганти сексу бодаються між собою, а там побачимо до кого примкнути. Але я мрію прокинути обох... Бо зухвалі і знахабнілі...

дядю, не фантазируй.
усе твои долги, как кащеева игла в надежном месте.
связку МИХа-Плеяда-3,14159фагор шили на скорую руку и белыми нитками.
мр1й дал1 - це не заборонено.
нараз1 час зараз такий, що треба мр1яти "не кидати" , а пристойно заробляти
корчуй психолог1ю вимушеного переселенця
Goodman

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:23

Goodman написав:
  Козак-характерник написав:Бо яким чином Піфагор повертатиме базу кредитчиків з документами Фондовикам, у разі виграшу останніх я не уявляю! А раптом Піфагор вже спалив документи і їх фізично не існує? А раптом Піфагор запропонує кращий дисконт? Нехай гіганти сексу бодаються між собою, а там побачимо до кого примкнути. Але я мрію прокинути обох... Бо зухвалі і знахабнілі...

дядю, не фантазируй.
усе твои долги, как кащеева игла в надежном месте.
связку МИХа-Плеяда-3,14159фагор шили на скорую руку и белыми нитками.
мр1й дал1 - це не заборонено.
нараз1 час зараз такий, що треба мр1яти "не кидати" , а пристойно заробляти
корчуй психолог1ю вимушеного переселенця

Чарівник Гудман, а ти що проти козака? :shock:

П.С. Не кидати, а виховувати... :lol:

П.С.2. Де моя штука з депозиту? :evil: Де кредитні канікули? Не сурйозна це розмова... 8)
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 08 жов, 2016 05:26, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:26

Козак-характерник написав:Чарівник Гудман, а ти що проти козака?

просто взгляд со стороны.
сложные проблемы не имеют простых и быстрых решений.
случай с Михой дал тебе новые возможности , то и используй их ПРАВИЛЬНО.
Goodman

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:27

Goodman написав:
  Козак-характерник написав:Чарівник Гудман, а ти що проти козака?

просто взгляд со стороны.
сложные проблемы не имеют простых и быстрых решений.
случай с Михой дал тебе новые возможности , то и используй их ПРАВИЛЬНО.

Використовую... :P Кровна мстя - або ми, або нас! Третього не дано! 8)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 05:49

Goodman написав: усе твои долги, как кащеева игла в надежном месте.

В такому надійному, що виписку надати не можуть, назвати суму боргу і чергового платежу... :lol: Той чахлик невмирущий вже всох і в тараньку перетворився... :mrgreen:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 06:20

Козак-характерник написав:В такому надійному, що виписку надати не можуть, назвати суму боргу і чергового платежу... Той чахлик невмирущий вже всох і в тараньку перетворився...

То в чем твоя боль?
Время идет , а ты должен const. Машина времени работает на тебя.
Goodman

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2016 06:24

Goodman написав:
  Козак-характерник написав:В такому надійному, що виписку надати не можуть, назвати суму боргу і чергового платежу... Той чахлик невмирущий вже всох і в тараньку перетворився...

То в чем твоя боль?
Время идет , а ты должен const. Машина времени работает на тебя.

Та мені що? )) Я кайфую... А гіганти сексу нехай бодаються...)) Наше діло - смакувати попкорн і дивитися виставу. За кого вболювати? У кожного свій смак. Один полюбляє кавуньчик, інший - свиний хрящик! ))
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 47934794479547964797 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість