Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Тривалість Пільгового періоду може коливатися від 52 до 55 днів, залежно від кількості календарних днів у місяцях, протягом яких він діє. Але з якого числа не знаю
Квесторе_поверніться написав:
Flicker написав:
Квесторе_поверніться написав:Flicker, чому не можна....але потрібно знати регламенти щоб зарахування було день в день.
каким способом вы собираетесь пополнять счет ? .. вам нужен такой способ чтоб зачисление было этим же днем ...
В банкоматі негайно поступає. Через перевод не знаю,напевне зранку поступить. В мене кеш є. Не буду ж я Фагору платити,ще є кредитки-)) Але вроді зранку ще не пізно. До 10.10 -значить до 10 включно,так колись Козак пояснював.
Flicker написав: В банкоматі негайно поступає. Через перевод не знаю,напевне зранку поступить. В мене кеш є. Не буду ж я Фагору платити,ще є кредитки-)) Але вроді зранку ще не пізно. До 10.10 -значить до 10 включно,так колись Козак пояснював.
негайнисть вы определяете по какому признаку - по смс? это доступные средства для использования по карте .. а по счету их могут еще 3 дня проводить ... это разные веши .. вам нужно имеенено чтоб проводка была по мсчету этим днем а не доступность денег на карте ...
в банкомате через кеш ин не смотря на то что вы суете карту вы пополняете счет .. сувать можно любую вашу карту там загортяся номера всех ваших счетов и вы выбираете какой будете пополнять ... должно быть тем же днем .. в общем в вашем счучае надо пополнять именно счет ... если в кассе то платежкой без использования карты, а не через пос-терминал