Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А клиента спрашивать не надо? Клиент хочет согласно договору забрать валюту валютой. На каком основании банк не выдаёт валюту? НБУ даёт банку такое право, а не обязательство. При этом банк ОБЯЗАН получить согласие клиента. Покажите, в каком месте клиент даёт явное согласие на получение своей валюты в гривне. Клиент не подписывался под постановой НБУ, которая является рекомендацией, вообще необязательной к исполнению, т.к. эта творческая самодеятельность НБУ не зарегистрирована в МинЮсте и имеет силу макулатуры.
Так что же даёт банку основание не выдавать клиенту его валюту?
Вкладчик1234 написав:Так что же даёт банку основание не выдавать клиенту его валюту?
как дети малые ей богу)) государству нужна валюта. и если есть возможность отдать депо гривней, то гос-во всегда будет ей пользоваться. я бы на месте гос-ва так и делал. все просто.
Але клієнти кажуть, що то є погане рішення і хочуть валютою забирати! У Ощада проблеми з валютою?
OschadbankUA Оскільке таке рішення банку, а воно мягко кажуче тупе-клієнти не будуть у Вас оформляти депо. Я особисто збирався оформити на 20000дол. І вже з менеджером домовився, але тепер не збираюся цього робити. Думаю я не один буду))
Новых клиентов, открывающих валютные "Гнучки", банк уведомляет о таком своем "волевом решении"?
Он об этом умалчивает. То есть читаем на сайте Ощада условия, принимаем решение, через 3-6-9 мес (когда прийдем снимать валюту) узнаем новые детали хитрого плана. Ощущаем что нас развели и надуваем губы.
Я обычно банку который один раз развел больше не доверяю. И отношусь соотвественно. Например, Приват. С их запретом пополнения. Хитро обдурили всех. Не подкопаешься. Но память она такая. Или Сбербанк со своей комиссией за снятие валюты с текущих счетов.
ОЩАДБАНКУ МОЖЕ ЗНАДОБИТИСЯ ДОКАПІТАЛІЗАЦІЯ НА 6,3 МЛРД ГРН, А УКРЕКСІМБАНКУ – НА 13 МЛРД
За неофіційними даними інформованого джерела Finbalance на банківському ринку, за результатами тестової оцінки кредитних ризиків відповідно до нових – більш жорстких – правил, встановлених постановою НБУ №351 від 30.06.2016 (вступає в силу на початку січня 2017 року, діє в тестовому режимі з 01.09.2016), Укрексімбанку потрібно було б збільшити резерви на 13 млрд грн, а Ощадбанку – на 6,3 млрд грн. «Якість кредитних портфелів Ощадбанку й Укрексімбанку реально гірша, ніж їх було оцінено під час стрес-тесту НБУ в 2015 році. Якщо доведеться доформувати резерви на ці суми, а реального прибутку не буде, це може потягнути за собою потребу в докапіталізації. Хоча, звичайно, більш оптимальним варіантом була б активніша й ефективніша робота з проблемними кредитами. Фінальний запит на докапіталізацію в 2017 році Ощадбанк та Укрексімбанк ще не сформували. До кінця року вони щомісяця будуть робити тести щодо оцінки кредитних ризиків. Кінцева сума необхідної докапіталізації буде встановлена вже в грудні», - зауважив співрозмовник Finbalance.
Але клієнти кажуть, що то є погане рішення і хочуть валютою забирати! У Ощада проблеми з валютою?
OschadbankUA Оскільке таке рішення банку, а воно мягко кажуче тупе-клієнти не будуть у Вас оформляти депо. Я особисто збирався оформити на 20000дол. І вже з менеджером домовився, але тепер не збираюся цього робити. Думаю я не один буду))
Не один. Сьогодні такі "новинки", завтра - інші. Банк забив на свої договори, більше того - продовжує дурити клієнтів в описі своїх депозитних продуктів на власному сайті. Позорище
Вкладчик1234 написав:Так что же даёт банку основание не выдавать клиенту его валюту?
как дети малые ей богу)) государству нужна валюта. и если есть возможность отдать депо гривней, то гос-во всегда будет ей пользоваться. я бы на месте гос-ва так и делал. все просто.