Козак-характерник написав:Фондовики, якщо забодають Піфагора можуть вимагати погашення
Не только, они могут элементарно вычесть из суммы возмещения.
Ага иначе ст. 1082
1. Боржник зобов'язаний здійснити платіж факторові за умови, що він одержав від клієнта або фактора письмове повідомлення про відступлення права грошової вимоги факторові і в цьому повідомленні визначена грошова вимога, яка підлягає виконанню, а також названий фактор, якому має бути здійснений платіж.
2. Боржник має право вимагати від фактора надання йому в розумний строк доказів того, що відступлення права грошової вимоги факторові справді мало місце. Якщо фактор не виконає цього обов'язку, боржник має право здійснити платіж клієнтові на виконання свого обов'язку перед ним.
3. Виконання боржником грошової вимоги факторові відповідно до цієї статті звільняє боржника від його обов'язку перед клієнтом.
А у Импринтера есть все документі с "мокрой" печатью.
Це приватна думка...)) Фондовики, якщо забодають Піфагора можуть вимагати погашення їм. Шансів в них мало, але є. За ризик тьорок з Фондом, Піфагор повинен значний дисконт запропонувати. Інакше я на полі Фондовиків гратиму...
нет не могут. могут отсуживать мой платеж у фагора, что мне впринципи пофиг. у меня потребовать повторно заплатить не могут.
rufius написав:Вопрос разблокировок ПЗ возможно будет рассматриваться после урегулирования вкладчиков с кредитами,
А нарід наш не дурний... Вже так просто локшину не навішаєш.... Трохи б культури спілкування ще повчитися і будь якого бєспрєдельщика за горлянку мона брати.Тіко фактами і залізними аргументами, а не криками. Я навіть пишаюся... Українці - не раби... Не втратили ген опору...
П.С. Сподобався один із коментів, коли Волчок до суду посилав, навіщо нам суд, коли є закон? А взагалі Волчок блідо виглядав, навіть шкода трохи.. Помолимося перед сном за спасіння його душі. Пекельна пательня все ж не файне майбутнє...Шкода душу людську, що диявол полонив...
Це приватна думка...)) Фондовики, якщо забодають Піфагора можуть вимагати погашення їм. Шансів в них мало, але є. За ризик тьорок з Фондом, Піфагор повинен значний дисконт запропонувати. Інакше я на полі Фондовиків гратиму... [/quote]
нет не могут. могут отсуживать мой платеж у фагора, что мне впринципи пофиг. у меня потребовать повторно заплатить не могут.[/quote]
Ви платили Фагору,правильно? Вас заставлять заплатити заборгованість,а Ви будете судитися з Фагором,щоб вернути кошти. В ВВС краща ситуація. Я говорив спочатку-нікому не треба платити ,до кінця судових справ. Пошукайте на форумі. Мої записи-це логічні думки. І не треба змішувати логіку з законністю,яка в нас не на першому місці. А мене поливали...
Заплатим лише тіло, коли битва гигантів сексу скінчиться! З нюансами переліченими вище. Все залежатиме від поведінки претензіянтів і запропонованих плюшок...