Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
напомните где пышные хулиганы прячут от общественности тарифы по мобильным сбережениям у себя на сайте
Добрый день! при выборе карты в разделе "Дополнительные услуги" «Мобільні заощадження» Послуга, в рамках якої можна отримувати підвищені проценти за тимчасово вільні кошти на картковому рахунку: 9,00% річних у гривні, 5,00% у доларах США, 4,00% у євро.
Передавайте привіт і завдання вашим айтішникам. Ганьба - для кожного відділення одного і того ж банку відкривати свій окремий ІБ, ніде більше такого немає
Поповнити депозити відділення#2 з поточного/карткового рахунку (що відкриті у відділенні#1) я хоча б зможу? Що для цього треба зробити? Це безкоштовно?
напомните где пышные хулиганы прячут от общественности тарифы по мобильным сбережениям у себя на сайте
Добрый день! при выборе карты в разделе "Дополнительные услуги" «Мобільні заощадження» Послуга, в рамках якої можна отримувати підвищені проценти за тимчасово вільні кошти на картковому рахунку: 9,00% річних у гривні, 5,00% у доларах США, 4,00% у євро.
Прошу повідомити, де можна ознайомитися із повними умовами послуги «Мобільні заощадження». Крім відсоткових ставок.
Передавайте привіт і завдання вашим айтішникам. Ганьба - для кожного відділення одного і того ж банку відкривати свій окремий ІБ, ніде більше такого немає
Поповнити депозити відділення#2 з поточного/карткового рахунку (що відкриті у відділенні#1) я хоча б зможу? Що для цього треба зробити? Це безкоштовно?
Срано как-то, например, у Киёве я знаю ток ОДИН МФО - 322669 А между разными МФО Ощада В ИБ есть комисс, обычно шото типа:
- переказ коштів на власні рахунки, відкриті в установах, які підпорядковані іншому РУ, ніж установа, в якій відкрито рахунок, з якого здійснюється переказ 0,1% + 2 грн.
OschadbankUA написав:Добрый день! при выборе карты в разделе "Дополнительные услуги" «Мобільні заощадження» Послуга, в рамках якої можна отримувати підвищені проценти за тимчасово вільні кошти на картковому рахунку: 9,00% річних у гривні, 5,00% у доларах США, 4,00% у євро.
Прошу повідомити, де можна ознайомитися із повними умовами послуги «Мобільні заощадження». Крім відсоткових ставок.
Ну так это суПсчет для карточного, какие-такие там умовы моХут быть? Декларируют моГменаЛьное снятие/вложение в любое вр. дня и ночи, 5% доляры. Нуна брать
rufius написав:напомните где пышные хулиганы прячут от общественности тарифы по мобильным сбережениям у себя на сайте
Мобільні заощадження - можливість отримувати додатковий дохід за збереження коштів на картковому рахунку. Послуга підключається при відкритті рахунку Виплата процентів щомісяця (автоматичне зарахування на картковий рахунок) Нарахування відсотків- за фактичну кількість днів в періоді, з урахуванням вихідних (не операційних) днів; здійснюється щомісячно в день білінгу. Не враховується день зарахування коштів на рахунок «Мобільні заощадження» і день переказу коштів з «Мобільних заощаджень» Строк дії послуги відповідає строку дії рахунку ставка оподаткування пасивних доходів фізичних осіб 18% + військовий збір 1,5%
OschadbankUA написав:Добрый день! при выборе карты в разделе "Дополнительные услуги" «Мобільні заощадження» Послуга, в рамках якої можна отримувати підвищені проценти за тимчасово вільні кошти на картковому рахунку: 9,00% річних у гривні, 5,00% у доларах США, 4,00% у євро. Мобільні заощадження - можливість отримувати додатковий дохід за збереження коштів на картковому рахунку. Послуга підключається при відкритті рахунку Виплата процентів щомісяця (автоматичне зарахування на картковий рахунок) Нарахування відсотків- за фактичну кількість днів в періоді, з урахуванням вихідних (не операційних) днів; здійснюється щомісячно в день білінгу. Не враховується день зарахування коштів на рахунок «Мобільні заощадження» і день переказу коштів з «Мобільних заощаджень» Строк дії послуги відповідає строку дії рахунку ставка оподаткування пасивних доходів фізичних осіб 18% + військовий збір 1,5%
Уклінно дякую. Ось мій розрахунок: 5%/366= 0,01366%/день; 0,01366х29=0,396%/жовтень+листопад; 49 дол.х0,396%=0,19 дол. 0,19х0,805=0,15$. Таку суму я сподіваюсь отримати 24 листопада за покладені сьогодні 49 дол, отриманих як відсотки за депозитом. Правильно чи я помилився із днем білінгу? Дякую!