Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sens написав:ранее использовал АВАЛЬ и держал много на Универсальном теперь карточка от ощада и моб.сбережения . Жду когда наступит стабильный ощадтувеб
Ощад поражает, конечно. Для того, чтобы пополнить депозит деньгами, УЖЕ находящимися в банке, нужно ЗАПЛАТИТЬ! Заплатить за пополнение депозита, Карл! Ни в одном банке такого не встречал
Якщо шукати як заплатити то можна заплатити. Є способи не платити...от ними і користуйтесь.
Розкажіть, якщо знаєте. Не пропонуйте лише бігати з готівкою в руках між відділеннями одного і того ж банку
С таким обслуживанием и такими заморочками, стОит ли открывать депозит в данной организации?
Стоит ли приносить новые деньги? Нет! Но теми деньгами, которые здесь УЖЕ находятся, я хочу иметь возможность нормально управлять, а не танцевать польку-бабочку для совершения простейшей операции пополнения депозита в одном отделении за счет своих же денег из другого отделения
Квесторе_поверніться написав:OschadbankUA, щось я пропустив. Хочу картку Простір в Ощаді. Де глянути тарифи? Які картки даєте?
Доброго дня! Дана картка в нашому банку не випускається
А это что? http://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/moia_kraina/ «моя країна (для внутрішньо переміщених осіб)» ЕПП НПС «ПРОСТІР» Електронне пенсійне посвідчення інноваційний платіжний інструмент, що поєднує в собі функції банківської платіжної картки та пенсійного посвідчення. Крім того, ЕПП має електронний цифровий підпис, який надає можливість отримувати електронні документи та виконувати інші дозволені дії на веб порталах органів влади. Застосування платіжної картки ПРОСТІР забезпечує високу швидкість, безпеку та економічну ефективність виконання операцій на виключно території України.