|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:33
bosson513 написав: Козак-характерник написав:Ще 4 дні підряд завершуватимуться депо. Інформуватиму громаду щодня про справи... Громадський контроль - наше фсьо!
Тут у кожного (через одного) трубу бере консьерж сервис, лесливий и догождающий. Шо там нам контролировать? Сходи у в1дд1лення, сходи в церкву - повинно допомогти. 
Бу-га-га!!! Все ж треба в кеш тікати. Досить спонсорувати лімонерів і мільярдерів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:35
Козак-характерник написав:Бу-га-га!!! Все ж треба в кеш тікати. Досить спонсорувати лімонерів і мільярдерів.
Туди, куди ти з1брався т1кати - тре працювати , багато та наполегливо. Э бажання працювати? Зв1сно нема - тод1 - ша, тихо, банк1нгуемо як можемо.
-
bosson513
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:37
bosson513 написав: Козак-характерник написав:Бу-га-га!!! Все ж треба в кеш тікати. Досить спонсорувати лімонерів і мільярдерів.
Туди, куди ти з1брався т1кати - тре працювати , багато та наполегливо. Э бажання працювати? Зв1сно нема - тод1 - ша, тихо, банк1нгуемо як можемо.
Ні. Тре тікати.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:47
Козак-характерник написав: bosson513 написав: Козак-характерник написав:Бу-га-га!!! Все ж треба в кеш тікати. Досить спонсорувати лімонерів і мільярдерів.
Ні. Тре тікати.
накайфувався?
-
Хутін Пуй
-
-
- Заблокований
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:51
Хутін Пуй написав:накайфувався?
Возможно, именно тогда, когда КХ с эвропотяга зняли. куды не поткнись - везде Эпичное ACCESS DENIED
-
bosson513
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:52
slonopotam написав:Почему когда вечером звонишь на 3700 в 8 из 10 случаев "голос" отвечает: "ожидайте, мы вам перезвоним". А потом перезванивают с каких-то левых мобильных номеров. Что это такое вообще? Почему не работает именно 3700?
Уважаемый Автор, добрый день! Действительно, при звонке на 3700 может срабатывать автоответчик и формировать callback на телефон с которого поступил вызов. Данная процедура разработана для улучшения качества дозвона на линию 3700. Также, заметим, что мы составили 10 простых правил, соблюдая которые Вы сможете не стать жертвами мошенников: pb.ua/safeness . С уважением, Владимир. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:59
Хутін Пуй написав:накайфувався?
Так! Час чумадани збирати, бо на потяг можна не встигнути...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 17:06
Козак-характерник написав:PrivatBank Приватівці, ви вже задовбали!  Заявка № 11824423 від 29.10 Відповідь: На жаль, бракує даних для при проведенні дістаціонного розірвання договору. Вам необхідно звернутися у відділення банку, для актуалізації даних. Яка ще актуалізація? Десь тиждень тому отримував КДВ і фоткався...То збросили мені фінансовий тіліпон - пішов відновлювати, то карти блокуєте - потім розблоковуєте...  Тепер це... Суть заявки: Завершився одномісячний валютний депозит, оформлений через П-24. Вирішив на карту перевести і не пущає. Пише, що операція не доступна і зверніться до відділення. Оформив заявку в чаті. Відповідь на заявку вище написав... Далі...Через застосунок "Депозити" успішно розірвав і перевів на карту. І ідентифікація не знадобилася. Я запитую доколє?  Харе знущатися! В мене таке враження, що якась падлюка в вас робить козні козаку із-за донецької прописки. Не в Донецьку я живу, а у Львові! Про це повідомляв у банку. Припиніть знущатися інакше більше з вами справ не матиму!  І накажіть того хто пакості мені робить!!!
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Ми зробимо все можливе для того щоб ситуація не повторилася в майбутньому. Ще раз приносимо вибачення і сподіваємося на Ваше розуміння. З повагою, Володимир. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 17:07
Козак-характерник написав: Хутін Пуй написав:накайфувався?
Так! Час чумадани збирати, бо на потяг можна не встигнути...))
они смотрят, что казак целыми днями на форуме зависает, значит делать нечего ему. решили проветрить его мозги и что бы он полюбоваться львовскими переулками 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 жов, 2016 17:08
PrivatBank написав: Козак-характерник написав:PrivatBank Приватівці, ви вже задовбали!  Заявка № 11824423 від 29.10 Відповідь: На жаль, бракує даних для при проведенні дістаціонного розірвання договору. Вам необхідно звернутися у відділення банку, для актуалізації даних. Яка ще актуалізація? Десь тиждень тому отримував КДВ і фоткався...То збросили мені фінансовий тіліпон - пішов відновлювати, то карти блокуєте - потім розблоковуєте...  Тепер це... Суть заявки: Завершився одномісячний валютний депозит, оформлений через П-24. Вирішив на карту перевести і не пущає. Пише, що операція не доступна і зверніться до відділення. Оформив заявку в чаті. Відповідь на заявку вище написав... Далі...Через застосунок "Депозити" успішно розірвав і перевів на карту. І ідентифікація не знадобилася. Я запитую доколє?  Харе знущатися! В мене таке враження, що якась падлюка в вас робить козні козаку із-за донецької прописки. Не в Донецьку я живу, а у Львові! Про це повідомляв у банку. Припиніть знущатися інакше більше з вами справ не матиму!  І накажіть того хто пакості мені робить!!!
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Ми зробимо все можливе для того щоб ситуація не повторилася в майбутньому. Ще раз приносимо вибачення і сподіваємося на Ваше розуміння. З повагою, Володимир. ПриватБанк.
Ок! Вибачення приймаються. В мене кожний день тепер депозити завершуватимуться. Я відпишуся як процес йде.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-