Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
starmaks написав:"Усі гроші я та моя родина тримаємо на рахунках у банках. Мені ставлять запитання - чому мої депозити в іноземній валюті? Відповідь дуже проста - я отримала ці гроші в валюті від продажу своєї частки в компанії ICU Holdings Limited (нерезидент) та зберігала їх на рахунку в державному банку, оскільки вважаю неприпустимим для голови НБУ займатися процентним арбітражем. Тому зберігала гроші в тій валюті, у якій їх отримала", - сказала вона.
Не зовсім тямлю в питанні ... а чи міг в Україні продаж частки бізнесу бути оплачений власне доларами ??? Може хтось прокоментувати?
Не міг. Розрахунки між фізичними особами(а вона продала фіз особам свою частку) тільки у гривні. А не офіційно хочь у юанях, але посадовець такого рівня мусить робити все бездоганно за законом.
Вы упустили одну маленькую деталь, тарифы. Налоги чуть уменьшили,зато с помощью тарифов вытянули из бизнеса много .
Нажаль і за тарифи можу посперечатися. Ще пару років тому (до нових тарифів) почув від щнайомого бухгалтера історію. Словом невеликий ТЦ. По факту якась мутна там тема з електроенергією, якесь несанкціоноване підключення. Київенерго нагрянуло, перевірило, знайшло лівачок і впаяло штраф по самі гланди. Знайомий робить розрахунки щодо заміни освітлювального обладнання, лампи-лампочки і т.д. Показує ефект економії. Шефство поцікавилося капексами ... Словом вирішило начальство і надалі раритетними лампами користуватися і час від часу платити штраф за несанкціоноване підключення (або суттєво менший хабар перевіряючому з Київенерго).
starmaks написав:"Усі гроші я та моя родина тримаємо на рахунках у банках. Мені ставлять запитання - чому мої депозити в іноземній валюті? Відповідь дуже проста - я отримала ці гроші в валюті від продажу своєї частки в компанії ICU Holdings Limited (нерезидент) та зберігала їх на рахунку в державному банку, оскільки вважаю неприпустимим для голови НБУ займатися процентним арбітражем. Тому зберігала гроші в тій валюті, у якій їх отримала", - сказала вона.
Не зовсім тямлю в питанні ... а чи міг в Україні продаж частки бізнесу бути оплачений власне доларами ??? Може хтось прокоментувати?
Не міг. Розрахунки між фізичними особами(а вона продала фіз особам свою частку) тільки у гривні. А не офіційно хочь у юанях, але посадовець такого рівня мусить робити все бездоганно за законом.
В гривне только по Украине. Кипрский чувак Попандопулус мог ей заплатить в валюте. Но скорее всего сложнее схема, чтобы налоги не платить. Или ты думаешь Валерия лжет?
vladislavlvov написав:zzzzzz Это тот фонд под управлением вроде, который стырил бумаги и деньги?
а не у них пытались увести бумаги? прямо как в анекдоте
— Правда ли, что шахматист Петросян выиграл в лотерею тысячу рублей? — Правда, только не шахматист Петросян, а футболист «Арарата» Акопян, и не тысячу, а десять тысяч, и не рублей, а долларов, и не в лотерею, а в карты, и не выиграл, а проиграл.