|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 02 лис, 2016 20:26
akurt написав: BBC написав: artushonok86 написав:Ukrainian была кредитка, которую попонил 20.05 для закрытие долга, в итого блок на 6 м!!! Сума под фонд.... Основание фонда - "я тах хочу!!!" Таких как я, минимум 3000 тыс человек
А как же другие причины блока? Например кассовые операции 20-23 или пополнение кредитки Капиталом, валютный депо по демпинговому курсу и т.п. Чистых всех отпустили то...
Розказую правду: в мене і кредит, суму якого, я доречі - в 13 000 грн. - і не просив, вони починали теж "просто так" - з 2000 грн, мені і не треба... І депозит в долярах, який поклав просто так, для підкріплення кредитної картки, оскільки використовував кредитку за кордоном.... На цей день: ні кредиту, ні депозиту... Сума кредиту=сумі депозиту.... Ніякої відповіді на моїх листи і заяви... Думаю, "Михайлівському" требя пам'ятник ставити: от уж угріли всіх...Молодці!!!!
тільки варто зрозуміти, що "угріли всіх" саме НБУ та ФГВ
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2016 20:32
KIM30 написав: artushonok86 написав:0720 теперь понятно! Возникает вопрос, сума 1360 мил, какая же общая цифра без капиталов и с капиталами?
ПЗ-шників 100% не включили 
Для ваших расчётов - пз=5300 чел на сумму ок 500млн.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 лис, 2016 20:33
Вообще это большое свинство, что рейтинговые агентства стали включать Фагора в свои данные. Если б не этот факт, наверное никто бы и не заплатил этой сомнительной конторе.
P.S. Вкладчик <> Банк <> Заёмщик, а Пифагоры от лукавого..
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2016 20:50
KIM30 написав:а кому ж він листи писав на погодження? на чиє ім'я? Хіба різного роду заяви не пишуть на ім'я Голови? чому тоді вона не знала? може Рожкова перехопила?
Сто пудов, она так скажет: писем много, очищаем БС, работаем день и ночь, может Катря в курсе?
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2016 21:24
По инфо, должны были начать до 07.11 выплаты: кредит -депозит, валютные. Но 100 лямов маловато на всех как по мне. ВВС, а что там уважаемый думает по поводу моих залоченых 10 грн. по карте болельщика? Выплатят? и 47 амер. центов тоже? Есть непогашеная КК, но вКлад выплатили еще в июле.
А часть ПЗков разлочат в след. транше. Ну, или не разлочат.
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2016 22:12
Вроді стає зрозумілим як опрокинули Михалича. Є опосередковані докази що в оборудці замішані Кауфман-Зінков. Яким чином був послаблений нагляд зі сторони Катерини це ще слід вияснити. В чому опосередковані докази? 1. Перед ТА в Михаличі в відділеннях операціоністи всі як один говорили, що вони продані Платині і по суті вже Платина. 2. Звільнення перед виведенням активів з МИхалича Дорошенка і призначення на керівну посаду в офшор, що керує Платиною. 3. ПЕрвісний рахунок Фагора в Платині. 4. Рефінансування через Платину боржників Фагора. 5. Захід Платини в Ельдорадо, одним з завдань менеджерів в Ельдо був обзвін боржників Фагора. 6. ПРийом в Платину величезної групи співробітників Михалича. 7. В перші дні ТА в відділеннях Михалича реквізити плат по кредитах на Фагор в Платину. 8...може ще щось забув? Поліщук в Дубинського прямо признався що банчик віддав (так саме віддав, домовившись не повертати кредити що вивів на свої структури). Що опинилося в руках нових власників (читай Кауфмана) 1. Кредити Поліщука, по моїх підрахунках порядку 800 млн грн - мертві. 2. Кредити інших юриків порядку 700 млн - про їх якість не знаю. 3. Кредити фізикам - це золотий запас Михалича. В пасивах 1. Депо Фізиків 1500 млн 2. Депо юриків. 3. Інвест вкладення на 1100 млн. Залишених живих активів було явно недостатньо щоб обслужити пасиви. Можна було поволі помирати. Але якась буйна голівушка вирішила події пришвидшити...швидко змінивши ланшафт активів і пасивів. Як це хазяйство перетасували, схемки намалювала Катерина на Українській правді. В результаті цієї схеми кредити фізиків були виведені на Фагор. Фагор не може бути структурою Дорошенка. В Фагорі потрібно забезпечити силову підтримку, юридичну, організаційну, адміністративну. З цим самостійно Дорошенко не справився би. В Михалича залишилось лише 700 напівмертвих кредитів юриків. А пасиви при цьому перетворилися в дуже короткі. При такій структурі банчики не живуть ...більше декількох днів. Що ми і спостерігали 20-23 числа місяця травня.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2016 23:43
Ukrainian написав:Вклади гарантовані фондом вкладникам в яких паралельно не було капіталів всім виплатили ?
нет
-
anis
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2016 23:54
BBC написав:По моей информации транзитник разобран неделю назад и если нет других причин для блока, то погасившие на транзитник полностью должны попасть в ближсйший реестр.
и как это узнать то? если данную информацию никто не может нигде получить ехать на прием в Киев не предлагать.
-
anis
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2016 00:00
anis написав: BBC написав:По моей информации транзитник разобран неделю назад и если нет других причин для блока, то погасившие на транзитник полностью должны попасть в ближсйший реестр.
и как это узнать то? если данную информацию никто не может нигде получить ехать на прием в Киев не предлагать.
Еще можно уверовать в то, что ВВС слышит голоса свыше. На проверку этого осталось каких-то 1-2 дня.
-
Donnald
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лис, 2016 00:11
anis написав: BBC написав:По моей информации транзитник разобран неделю назад и если нет других причин для блока, то погасившие на транзитник полностью должны попасть в ближсйший реестр.
Не хотите смотреть на цветутущие каштаны в Киеве?) Можно попросить тех, кто проводит встречи с "уважаемым". Они есть и здесь.
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
|