rufius написав:Митингующие подошли к Майдану Независимости, вышли на проезжую часть и заблокировали движение в сторону улицы Михайловской. Они скандируют "Ганьба" и "Банду геть", держат флаги с названием банка и требованием возврата вкладов.
На месте также находятся несколько полицейских. Из толпы несколько раз бросили дымовые шашки, однако их потушили. Несколько участников митинга подожгли шины, но их вскоре затушили. На месте дежурят две пожарные машины.
Копію договорів банку Михайлівський у них питали ?
vano80 написав:Мне как вкладчику плевать на отношения Полищука, Фагора и Рожковой. Я законов не нарушал. Фонд обязан выплатить вклады на 23 мая. Но он даже выписку дать не в состоянии. Так что обязанность государства нагнуть зарвавшихся фондовиков и дальше разбираться кто и чего там украл. Без привлечения рядовых вкладчиков.
Вы прекрасно знаете, за что вы в блоке.
Где моя выписка, и обоснованный отказ в выплате? Ходить лично упрашивать, выдать мне бумажку,очередного ула я не собираюсь.
vano80 написав:Мне как вкладчику плевать на отношения Полищука, Фагора и Рожковой. Я законов не нарушал. Фонд обязан выплатить вклады на 23 мая. Но он даже выписку дать не в состоянии. Так что обязанность государства нагнуть зарвавшихся фондовиков и дальше разбираться кто и чего там украл. Без привлечения рядовых вкладчиков.
Вы прекрасно знаете, за что вы в блоке.
Где моя выписка, и обоснованный отказ в выплате? Ходить лично упрашивать, выдать мне бумажку,очередного ула я не собираюсь.
Стаття 17. Надати право Кабінету Міністрів України здійснювати випуски облігацій внутрішньої державної позики в межах обсягів, установлених додатком № 2 до цього Закону, у сумі 16.000.000 тис. гривень, а також здійснювати їх за погодженням з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету у разі необхідності понад обсяги, встановлені додатком № 2 до цього Закону, в обмін на ці облігації векселів, виданих Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, з відповідним коригуванням граничного обсягу державного боргу, визначеного цим Законом. На обсяг випущених облігацій внутрішньої державної позики Міністерство фінансів України збільшує відповідні показники фінансування державного бюджету понад обсяги, затверджені у додатку № 2 до цього Закону.