Квесторе_поверніться написав:Meridian, ні не підем...погляд на банчик з різних сторін допомагає створити обєктивне уявлення про банчик і імярекам прийняти вірне рішення в процесі співробітництва з ним. А що виріщальний вплив на банчик має супостат через групу ВТБ з Московії це обєктивний факт. Банчик 2016 рік живе проїдаючи капітал, не кредитує, хоче в татечка супостата ще школьнути 1,75 млрд. Я тільки за щоб його пощіпати...але тільки час покаже чи це вдасться.
Я в цьму навіть не сумнівався Я прекрасно розумію вашу місію на форумі...
БМ БАНК СПРЯМУЄ 75% СУМИ ДОКАПІТАЛІЗАЦІЇ НА ФОРМУВАННЯ РЕЗЕРВІВ БМ Банк повідомив у системі розкриття інформації НКЦПФР, що 03 листопада позачергові зборги його акціонерів ухвалили рішення про збільшення статутного капіталу на 1,75 млрд грн, або на 107,3% за рахунок додаткових внескiв акцiонерiв. «Кошти залученi вiд розмiщення акцiй АТ "БМ БАНК", планується спрямувати на формування резервiв (75% коштiв) та забезпечення поточної дiяльностi (25% коштiв)», - йдеться в повідомленні. http://finbalance.com.ua/news/BM-Bank-spryamu-75-sumi-dokapitalizatsi-na-formuvannya-rezerviv
Квесторе_поверніться написав:Meridian, ні не підем...погляд на банчик з різних сторін допомагає створити обєктивне уявлення про банчик і імярекам прийняти вірне рішення в процесі співробітництва з ним. А що виріщальний вплив на банчик має супостат через групу ВТБ з Московії це обєктивний факт. Банчик 2016 рік живе проїдаючи капітал, не кредитує, хоче в татечка супостата ще школьнути 1,75 млрд. Я тільки за щоб його пощіпати...але тільки час покаже чи це вдасться.
Я в цьому навіть не сумнівався Я прекрасно розумію вашу місію на форумі...
Моя місія одна...нести правду в маси... По суті ж Ви зі мною погоджуєтесь. Ні?
serg написав:Товарищи, поделитесь опытом, кто юзал "Картку для накопичень" что 16 % со свободным снятием... Действительно ли снятия свободны и без комиссии в других банках? Какой банк сколько выдает по этой карте БМ-банка???
Вкладчик1234 написав:БМ БАНК СПРЯМУЄ 75% СУМИ ДОКАПІТАЛІЗАЦІЇ НА ФОРМУВАННЯ РЕЗЕРВІВ БМ Банк повідомив у системі розкриття інформації НКЦПФР, що 03 листопада позачергові зборги його акціонерів ухвалили рішення про збільшення статутного капіталу на 1,75 млрд грн, або на 107,3% за рахунок додаткових внескiв акцiонерiв. «Кошти залученi вiд розмiщення акцiй АТ "БМ БАНК", планується спрямувати на формування резервiв (75% коштiв) та забезпечення поточної дiяльностi (25% коштiв)», - йдеться в повідомленні. http://finbalance.com.ua/news/BM-Bank-spryamu-75-sumi-dokapitalizatsi-na-formuvannya-rezerviv
serg написав:Товарищи, поделитесь опытом, кто юзал "Картку для накопичень" что 16 % со свободным снятием... Действительно ли снятия свободны и без комиссии в других банках? Какой банк сколько выдает по этой карте БМ-банка???
Так. Польот нормальний.
сбербанк вчера дал - 10000грн., больше мне не надо было. сегодня пропустили по максиму. аваль - 5000тыс., ощад. - 5000грн, пумб - 2000тыс. пивденный и того меньше всего - 1000тыс.