Квесторе_поверніться написав:Meridian, ні не підем...погляд на банчик з різних сторін допомагає створити обєктивне уявлення про банчик і імярекам прийняти вірне рішення в процесі співробітництва з ним. А що виріщальний вплив на банчик має супостат через групу ВТБ з Московії це обєктивний факт. Банчик 2016 рік живе проїдаючи капітал, не кредитує, хоче в татечка супостата ще школьнути 1,75 млрд. Я тільки за щоб його пощіпати...але тільки час покаже чи це вдасться.
Я в цьому навіть не сумнівався Я прекрасно розумію вашу місію на форумі...
Моя місія одна...нести правду в маси... По суті ж Ви зі мною погоджуєтесь. Ні?
если в связи с изменением ситуации будет так, то прекрасно, что банк будет жить. Однако была информация из лагеря старшего брата, об отмене решения о докапитализации.
если в связи с изменением ситуации будет так, то прекрасно, что банк будет жить. Однако была информация из лагеря старшего брата, об отмене решения о докапитализации.
Один из признаков сворачивания деятельности банка и ухода с рынка : отказ в приеме вкладов - ставки под 0,01 % в валюте и гривне,запрет на пополнение вообще. Следует понимать,что уход с рынка - это прощай бабло за кредиты (можно конечно их продать сразу,под 1-5 ..% ).Не каждый это может себе позволить. Как вариант- заморозка -минимизация расходов типа "поздний барсик-фарсик".Тогда праздник для кредитчиков отменяется,а вклады принимаются по мере надобности.
Квесторе_поверніться написав:Тихон, зуб я не давав...я був переконаний що попередня емісія на 1,75 млрд не буде викуплена...так воно і сталося. Ця емісія (3 листопада) також під питанням. Це додаткові ризики для банчика. А слова Костіна це взагалі удар піддих хто тримає солідні суми тут.
А это Хто писал ? : Пн 17 окт, 2016 15:06 Rufius, супостат не дасть грошенят. Ви ж дивіться як їх хочуть використовувати. 75% в резерв і 25% на поточні потреби по суті на проїдання - банчик же не кредитує. Будуть генеруватися чергові рекордні мінуси в фінансовому результаті. Не думаю що супостат настільки є меценатом.
Ну так что,троляка ? Мужик ты или нет ? Если докапитализируют,то ты два месяца избавляешь эту ветку читать твою галимотью в каждом посте ? Если нет - на два мес. с ветки пропадаю я .
Так цей пост від 17 жовтня стосувався першої емісії яку мали викупляти до кінця листопада за словами Представника банчика. Це вже другий випуск...відносно якого мій прогноз що швидше не викуплять ніж викуплять. Так що за троляку потрібно вибачатись. А супостата дуже не люблю...тому і скрізь його чихвощу.
Пришло на почту мне. 04.11.2016 17:44:46 Розсилка по темі Новости БМ Банка
До уваги Клієнтів АТ "БМ БАНК"
Доводимо до Вашого відома, що з 14.11.2016 р. будуть введені зміни до Тарифів на послуги та операції АТ "БМ БАНК" для фізичних осіб в частині розміру відсотків на залишок коштів по поточному рахунку «Накопичувальний».
04.11.2016 17:48:19 Розсилка по темі Новости БМ Банка
До уваги клієнтів АТ "БМ БАНК"!
Повідомляємо Вам, що з 05 грудня 2016 року вступають в дію зміни до Тарифів на відкриття карткового рахунку та оформлення платіжних карток, операцій та розрахунків за платіжними картками в АТ «БМ БАНК», Продукт «Картка для накопичення» в частині розміру відсотків на залишок коштів на рахунку.
давайте включим логику если бы не хотели проводить докапитализацию - зачем проводить второе собрание акционеров? может все-таки правда что ждали документального оформления как указ президента по санкциям и постановы нбу?