Это все первыми переживали вкладчики Форума (да история не полностью похожа - но реакция 1 в 1). Есть видео. Люди реально потеряли целые компании. Поставили палатки - сняли видео для ТВ - что это провокаторы. Назначили Гонтареву - они к ней. А она им - для меня Вас нет. Меня назначили вчера, банк закрыли позавчера. Ей - а как же ЖИТИ ПО НОВОМУ (тогда на это тренд в разгаре был) - она им на камеру, "Я уже 2 года живу по новому" - молча развернулась и ушла.
наконец сегодня пришло письмо о том, что счета заблокированы на 6 месяцев... запрос посылался в июле, деньги получены в понедельник..., почти четыре месяца рожали ответ... урoды и фонд и его тролли
Ну по перше, я не мужик, а козак...Доречі не старий, якось навіть різануло по вуху "мужик", бо так ніхто не називав, бо на свій вік не виглядаю ...
Вибачаюсь, якщо не догодив.
По друге, я не агітую, а просто висловлюю емоції по факту. Факт, що гарант став на бік козаків - золотогоршочників, шукачів скарбів гетьмана!
І чим підтверджується цей факт? Я (і не я один) проаналізував проголошене та написане шоколадним (ворушлим) і дійшов до висновку, що Вас ду-рять. А ви стверджуєте, що вони стали на Ваш бік.
Але де докази цього? Чи козакам не пристало щось доводити? І Ви таки один притримуєтесь цієї думки (є ще шмаркачі-фондотролі, яких я не рахую). Вас це не бентежить?
Де Ваше стратегічне (або хоча б тактичне) мислення? Якщо Ви не бачите, як Вас затягують у пастку? Ви ж козак. Ех, козаче-козаче . Куди Ви заведете золотогоршочників?
Це погано?
Ні. Це добре. Якби було правдою.
Звісно можна траліваліти про балабольство, що слова і діла - різні речі, але я вірю і даю мандат довіри Гаранту!
Та не тільки це. Ви ж не проаналізували навіть цих слів. А пастка вже в них. По науковому, Ви не тільки не керуєте ризиками, а і не бачите іх. Тому я б з Вами в розвідку не пішов. І гроші свої б клав у інші горщики
Вибачатися не треба, то так ліричний відступ...
Факт - слово Президента. Доказами будуть дії, що відповідатимуть словам! Не буде діла - то значить балабол. Але шанс тре дати себе проявити! Ви ж заперечуєте саму можливість довіри.
Це ті шахраї, що перерахували на плеяду свої кошти які використано для нікчемного факторингу. А тепер хочуть аби Плеяди їм їх повернули з отриманих від Фагора.
если вы не кредитчик и не клиент,которому еще не выплатили гарантированную сумму к чему пишите свои полезные мысли все у вас щахраи и кто платит и кто не платит = зато тормоз в виде фонда это священная корова