Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lean написав:Я уже спрашивала, но ясности не добавилось ) Я могу через сендмани перевести деньги с зарплатной карты КредитДнепр или ПУМБ другого человека на свою карту Приват Универсальная без комиссий на тех картах? то есть совершенно безвозмездно?)
и шо Вы вынесете? Срочные депо - не получится, так как он на срок. А несрочные депо/карточные средства - банк риски шухера должен уже учитывать, тем более такой крупный и системный. Это Вам не 2014-15 года, когда было почти полное попустительство и отсутствие финансового планирования и риск-менеджмента в банках. И после гипотетического падения привета сейчас - другие банки уже не помогут, в ввиду волны и их падения вместе с разрушением нацбанка
Востаннє редагувалось Alex2007 в Нед 13 лис, 2016 22:05, всього редагувалось 3 разів.
Vitaka написав:Пардон, шо не в тему... Вам счета разблокировали?
Ага, білше місяця для цього знадобилось. Так що можна з впевністю казати що приватбанк САМИЙ БЮРОКРАТИЧНИЙ банк в Уркаїні.
Но причину мы так и не узнали. Чего хоть опасаться?
Проблема криється не в конкретних причинах, всіх їх вам ніхто не перечислить. Я більше десятка років був клієнтом приватбанку нічого протизаконнго не робив. Але в один прекрасний момент технічну помилку повісили на мої плечі. І сама головна проблема приватбанку це коли тебе мають за ніщо і нікого. Ідеш собі в магазин і там дізнаєшся що всі твох картки заблоковані, звонок на 3700 нічого не розрулює і не дає відповідей і так тянеться десь білше місяця, одні обіцянки цяцянки... це даже не бюрократія а повна байдужість до свого лояльного клієнта.
Правильні дії від банку в такій ситуації:
1) побачили що щось не так і потрібне блокування то блокуйте, але, відразу надішліть клієнту смс, позвоніть попередьте його про проблему, відправте емеіл!
2) потрібні конкретні терміни і карта дій для розрулення ситуації і їх повинні назвати клієнту.
3) Відношення до клієнта повинно бути не зверхє.
Коли на фінальній стадії пролунав звінок з банку, дівчина коротко відрізала що "рахунки розблоковано, можете знову користуватись" я і охрєнів )) для них це значить нормально що вони людину на місяць обмежили в грошах(про сорі бонус і вибачення я взагалі мовчу, в їхніх очах я просто лох мабуть.)
Так що думайте сто разів перед тим як зберігати гроші в приватбанку, інакше він вас колись таки поімєєт і це можуть бути різні "пози", може картки заблочити в кращому випадку ви дома і не купите поїсти в магазині а в гіршому в закордонній поїздці.
З приватбанком я трохи ще працюю, комуналка частково, маленький депо залишився. І все, більше банк не заслуговує на довіру в моїх очах. Також не рекомендую його ні друзям ні знайомим.
root Извини камрад, не хотел обидеть. Я примерно представляю как работает Бегемот, и самому блокировали карты, пополнения депозитов. Даже аккаунт в П24 блокировали. Всегда по беспределу, но я добивался ответа и понимал за что. Карты за одинаковые пополнения через Сендмани, депозиты из-за пополнений с валютных карт, аккаунт из-за сброшенного звонка на поднятие лимита при интернет оплате. В твоей ситуации вобще ничего не понятно.
protefiks1959 написав:Тут как-то недавно читал, что заказ нал.валюты через П24 есть пробмлемным... Ничего подобного, на днях получали с женой прекрасно. Еще и удобнее: - на горячке принимают заказ, кратный 50 долл, а в П24 - любую сумму.
не встречал на форуме такого, как раз наоборот все отписались, что все работает.