Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Злоумышленники также сняли сбережения с моей дебит-карты Приватбанка без пин-кода, например, катаясь на такси с интервалом в 10 минут между поездками на суммы, которые не вызывали у "Приватбанка" никаких подозрений – от 300 до 500 евро", - сообщила Трегуб.
Злоумышленники также сняли сбережения с моей дебит-карты Приватбанка без пин-кода, например, катаясь на такси с интервалом в 10 минут между поездками на суммы, которые не вызывали у "Приватбанка" никаких подозрений – от 300 до 500 евро", - сообщила Трегуб.
Сегодня в 9 часов утра в центральном отделении областного центра пытался снять пару долларов на хлебушек, кассир заявила, что денег нема. Я просил не всю сумму, а хотябы 50, на что получил ответ, мол держитесь там, хорошего настроения и пюрешки с котлеточкой... Чуть с голоду не помер, спасибо, что была валюта в других обычных отделениях... Так по крупицам 200-500 - смог насобирать всю сумму, которую Приват предлагал на среду. Ладно мелкие отделения, но центральное областное в 9 утра понедельника - меня сильно удивило и немного насторожило...
Приватбанк, ви мене дуже-дуже розчарували. Я вже 15 років ваш клієнт, але тепер буду з вами прощатися. Історія наступна. Моя мама-пенсіонерка накопичила на рахунку ПБ певну суму, умовно 100К. Радилася зі мною що з ними робити, мала намір зняти готівкою. Я пів дня потратив на те, щоб вмовити її відкрити депозит, акцентувавши на тому, що його можна в будь-який момент розірвати, щоб вона не переживала. Ок, вмовив, депозит оформили, і тепер виявляється, що саме цей депозит розірвати не можна!
Чому ви не попереджаєте про це при оформленні, це так складно? Я розумію що десь там воно дрібним шрифтом вказано, але цього немає на екрані оформлення!
Одним словом, ви дуже мене розчарували. Фу такими бути. Дочекаюся закінчення депозиту і ноги моєї більше у вас не буде.
p.s. а необхідність розірвати депозит виникла знову ж таки з тої причини, що ви відкрили для мами кредитний ліміт на суму 8000 грн, про який вас ніхто не просив, і вона помилково сприйняла це як свої гроші.
bofh написав: Дочекаюся закінчення депозиту і ноги моєї більше у вас не буде.
p.s. а необхідність розірвати депозит виникла знову ж таки з тої причини, що ви відкрили для мами кредитний ліміт на суму 8000 грн, про який вас ніхто не просив, і вона помилково сприйняла це як свої гроші.
Строковий - написано... Розірвати договір можливо після закінчення терміну депозиту... Очередная утка или кому-то нужно научится читать??
-rx- написав:Сегодня в 9 часов утра в центральном отделении областного центра пытался снять пару долларов на хлебушек, кассир заявила, что денег нема. Я просил не всю сумму, а хотябы 50, на что получил ответ, мол держитесь там, хорошего настроения и пюрешки с котлеточкой... Чуть с голоду не помер, спасибо, что была валюта в других обычных отделениях... Так по крупицам 200-500 - смог насобирать всю сумму, которую Приват предлагал на среду. Ладно мелкие отделения, но центральное областное в 9 утра понедельника - меня сильно удивило и немного насторожило...
Когда-то один формучанин давал золотое правило: хочешь баксов - иди под конец операционного дня к кассиру. Сами радо расстаются - что бы меньше считать... На хлебушек - по 200 - 500 бакинских не собирают