Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
SIRIUS написав:Не могли бы вы вкратце изложить отличие между Стандарт и Стандарт срочный ? Буду благодарен.
Гениально!=) Это же самое я вижу на странице в Приват Банке, а более развернуто? Просьба, акцентируется если человеку не составит труда дать более развернутый ответ.
SIRIUS написав:Не могли бы вы вкратце изложить отличие между Стандарт и Стандарт срочный ? Буду благодарен.
Гениально!=) Это же самое я вижу на странице в Приват Банке, а более развернуто? Просьба, акцентируется если человеку не составит труда дать более развернутый ответ. [/qu
Ferlakur написав:Пять страниц куча народа доказывает одному человеку , что с Приватом надо держать ухо востро (или хотя бы читать договор до того как...) . Докажут или нет ???
та доказали, доказали я оце ваше "держать ухо востро" і називаю "мєлкім шулєрством", з шулєрами розслаблятися не можна. але все по закону, я ж не спорю.
там десь в глибині гілки правильно написали - правильно було такі вклади називати не "срочними" а "нерозриваємими" наприклад. але ж бояться таке робити, ніхто на такий депо не підпишеться.
bofh написав:там десь в глибині гілки правильно написали - правильно було такі вклади називати не "срочними" а "нерозриваємими" наприклад. але ж бояться таке робити, ніхто на такий депо не підпишеться.
bofh написав:там десь в глибині гілки правильно написали - правильно було такі вклади називати не "срочними" а "нерозриваємими" наприклад. але ж бояться таке робити, ніхто на такий депо не підпишеться.
Як можна взагалі регулярно не вчитуватись у всі зміні в правилах Привата? https://privatbank.ua/terms/ 2.2.2.2. Вклад «Стандарт строковий».
Термін вкладу в гривні, доларах США і євро: 3, 6 міс., 366 /367 днів (для високосного року).
Виплата процентів: щомісячно зараховуються на пластикову карту або накопичувальний вклад клієнта.
Можливість поповнення: КЛІЄНТ має право збільшувати розмір коштів на вкладі.
Максимальне поповнення вкладу протягом календарного місяця допускається у розмірі початкової суми вкладу, але не більше 50 000 грн/3 000 дол./3 000 євро.
Можливість автоматичного продовження: передбачена. Умови дострокового розірвання: достроково розірвати вклад неможливо.
Загальні положення визначені в розділі “2.2.1. Загальні положення”
Востаннє редагувалось BBC в Пон 21 лис, 2016 19:52, всього редагувалось 1 раз.