|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 21 лис, 2016 18:23
Шановні представники!
Зверніть, будь ласка, увагу на якість доларових купюр, які видають (підсовують?) клієнтам касири у відділенні на Спортивній площі у Києві (Гуллівер). Вже двічі намагались видати і з жирними плямами, і з проколами, і надірвані. Замінюють без питань, але самі спроби є неприємними.
Крім того, у касирів застарілі апарати для перерахунку, без функції перевірки банкнот. Як клієнту переконатись, що йому не фальшивку видають?
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 18:27
тоже мне бином ньютона эта моя оформлена как не моя 
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 01:46
OschadbankUA написав: Козак-характерник написав:Ощад, перед тим як драти комісії, поліпшіть сервіс і змініть філософію роботи! По перше, розігнати совкових злих цьоцьок. Це ж мегери, я боюся навіть підходити. Наберіть молодих гарних дівчат і переобучіть! Пєнсов на пенсію! Досить робочі місця займати! Дорогу молодим, гарним і розумним! По друге, змініть філософію: банк працює заради клієнта, а не навпаки. Бо фасади і штукатурку мона поміняти, а совковий дух смердить. Поле не пахане для роботи. Не з того покращувати почали! Троячок треба заробити, а не рекетувати незахищені верстви населення! Ганьба! 
Доброго дня! Дякуємо за Ваш коментар! Всі зауваження прийняті в роботу
Це добре! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 09:22
Frei написав:Шановні представники! Зверніть, будь ласка, увагу на якість доларових купюр, які видають (підсовують?) клієнтам касири у відділенні на Спортивній площі у Києві (Гуллівер). Вже двічі намагались видати і з жирними плямами, і з проколами, і надірвані. Замінюють без питань, але самі спроби є неприємними. Крім того, у касирів застарілі апарати для перерахунку, без функції перевірки банкнот. Як клієнту переконатись, що йому не фальшивку видають?
в ощадовский касирів тіко приспілива увага на прийом валюти, а на видачу, уже якось і потертості не важливі 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 09:24
Скупердяй написав: Frei написав:Шановні представники! Зверніть, будь ласка, увагу на якість доларових купюр, які видають (підсовують?) клієнтам касири у відділенні на Спортивній площі у Києві (Гуллівер). Вже двічі намагались видати і з жирними плямами, і з проколами, і надірвані. Замінюють без питань, але самі спроби є неприємними. Крім того, у касирів застарілі апарати для перерахунку, без функції перевірки банкнот. Як клієнту переконатись, що йому не фальшивку видають?
в ощадовский касирів тіко приспілива увага на прийом валюти, а на видачу, уже якось і потертості не важливі 
Система "ніппель"!
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 15:05
Сьогодні відкривав доларовий депо в ощаді, відмовились прийняти дві купюри, які місяць тому у тій самій касі вони ж мені і видали. Будьте дуже уважні з Ощадом!
-
Mashape
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 18:00
Mashape написав:Сьогодні відкривав доларовий депо в ощаді, відмовились прийняти дві купюри, які місяць тому у тій самій касі вони ж мені і видали. Будьте дуже уважні з Ощадом!
От я про це і написав. Назад не носив, але видавали таким гі..ном, що соромно в руки брати. Представник на цю тему мовчить, не його проблема
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 18:14
Панове, як зараз з видачею доллара в обласних відділеннях? Депо падає на карту на наступний день після закінчення. Тож я так розумію треба заздалегідь відвідати відділення, в якому отримував картку під депозит и написату заяву на підвищення ліміту на видачу з картки? а вже тільки потім їхати в обласне відділення за готівкою? Без проблем видають в центральних обласних відділеннях доллар з карти в еквіваленті 250000грн?
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 18:59
Mashape написав:Сьогодні відкривав доларовий депо в ощаді, відмовились прийняти дві купюри, які місяць тому у тій самій касі вони ж мені і видали. Будьте дуже уважні з Ощадом!
Доброго дня! Будь ласка, уточніть відділення, Ваші ПІБ та номер телефону. Дякую!
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 лис, 2016 19:02
Andey Я предварительно заказывала $, так как кассир сказала, что такие суммы только под заказ. Никакого заявления на поднятие лимита не писала.
-
l66
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 572 раз.
-
-
Профіль
-
-
|