До речі, щодо Польщі, ось читав форум по з.пл, і що пишуть. https://forum.4programmers.net/Kariera/233131-ile_zarabiacie?start=660 Ostatnio nawet ceny mieszkań we Wrocławiu poszły mocno w górę dzięki napływowi najemców z Ukrainy, i wszyscy z kartami polaka, a po polsku to tylko kilka słów. Переклад: Останнім часом навіть ціна житла у Вроцлавлі пішла сильно до гори, завдяки напливу понаїхів із України, всі із картами поляка (до речі, тут була тема, про "паспорт Румунії"), а по польску лише кілька слів. Тобто нерухомість не просто рИст (у Вроцлавлі), а "МОЦНИЙ РІСТ". І то інформація від ІТника на форумі далекому від обговорення нерухомості, а не ріелтора. І Трайбека може сидіти довго у розбитого корита, чекаючи наплива гастарбайтерів в ЖК Вонючка. Далі, молодь, якщо батьки хоч якось вибралися до Польщі, то на 99% вважайте що теж поїде або працювати або вчитися. Так що західний регіон відпадає більше як повністю в ролі постачання людського ресурсу до Києва.
Сейчас по телику активно крутят рекламу что нех ехать за кардон, власть создала все условия для бизнеса.А там пан в халате (явно польский) будет нагибать и дома дети без присмотра.
Сейчас по телику активно крутят рекламу что нех ехать за кардон, власть создала все условия для бизнеса.А там пан в халате (явно польский) будет нагибать и дома дети без присмотра.
Я думаю, що поки високий курс злотий\долар, і поки понаїхи не добралися до Щеціна і не задерли до гори ціни, все ж візьму після нового року 3к в іпотеку, якщо її не продадуть до того часу. Бо в мене очко жим\жим у зв"язку із майбутнім неньки.
Я думаю, що поки високий курс злотий\долар, і поки понаїхи не добралися до Щеціна і не задерли до гори ціни, все ж візьму після нового року 3к в іпотеку, якщо її не продадуть до того часу. Бо в мене очко жим\жим у зв"язку із майбутнім неньки.
flyman написав:До речі, щодо Польщі, ось читав форум по з.пл, і що пишуть. https://forum.4programmers.net/Kariera/233131-ile_zarabiacie?start=660 Ostatnio nawet ceny mieszkań we Wrocławiu poszły mocno w górę dzięki napływowi najemców z Ukrainy, i wszyscy z kartami polaka, a po polsku to tylko kilka słów. Переклад: Останнім часом навіть ціна житла у Вроцлавлі пішла сильно до гори, завдяки напливу понаїхів із України, всі із картами поляка (до речі, тут була тема, про "паспорт Румунії"), а по польску лише кілька слів. Тобто нерухомість не просто рИст (у Вроцлавлі), а "МОЦНИЙ РІСТ". І то інформація від ІТника на форумі далекому від обговорення нерухомості, а не ріелтора. І Трайбека може сидіти довго у розбитого корита, чекаючи наплива гастарбайтерів в ЖК Вонючка. Далі, молодь, якщо батьки хоч якось вибралися до Польщі, то на 99% вважайте що теж поїде або працювати або вчитися. Так що західний регіон відпадає більше як повністю в ролі постачання людського ресурсу до Києва.
Чому саме в Щецині і навіщо аж 3К?
Тому що знайшов відносно дешеву 3к (перероблену із 2к шляхом дерев"яної перегордки), яка продається разом із гаражом. І відповідно до моїх розрахунків відповідає 100 орендам. І можна згодом також заселити квартиратів і/або Мальвіну. Також можна, думаю перепродати понаїхам, так я то є кооперативна властність (а не повна, на повну тре платний дозвіл з МВС, якого довго чекати). Запитай в обліковки yura_, чим добра 3к БПС із залою, бо там виходить або 2к + кухня-зала, або 3к + кухня, але вже без вікна. По ціні виходить ця 3к виходить як півтори кавалірки.
Эгоист написав:Какие мысли про переезд в Эстонию и вообще Прибалтику?
Ти ж приводив список. Думаю найкраще або в Британію або Данію. Якщо нікуди більш не беруть, тоді в Прибалтику, але я би вибрав все ж Польщу, хоча б тому що ринок більший, і простіше на неньку кататися, і менталітет та мова подібна. Ще розглядав би варіант Болгарії, але поближче до пенсії.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 12 гру, 2016 16:16, всього редагувалось 1 раз.
Oak написав:Уже начался флешмоб по квитанциям ноябрь?
Сталинка, 75м., без счётчиков.
Содержание домов и придомовых территорий - 207,63 Централизованная поставка горячей воды - 230.13 (хотя я ей не пользовался. это расчёт "без счётчиков") Централизованное отопление - 2239.17 Централизованная поставка холодной воды и водоотвод - 11.02 Централизованный водоотвод горячей воды - 20.79 Итого: 2 697,72
В среднем 100 у.е. в месяц. Как и должно было быть...
Рыба-сом написав:ЗЫ Можете тут полезные фичи для себя глянуть (картография цен, школ, поликлиник и т.п.): http://www.cityscale.com.ua/
спасибо.
посмотрел сайт cityscale. А чем конкретно он вам показался полезен ?
Потенциально на Вашу карту с объектами можно было бы добавить опционально (пользователь ставит «галочку») отметки школ, садиков, остановок транспорта и т.п. У авторши «Где в Киеве жить хорошо» каждый раз идёт карта с «инфраструктурой» – очень полезно, а то приходится порой «вычислять» инфраструктур с помощью рассматривания спутниковых снимков и http://www.openstreetmap.org/. + Очень круто было б отобразить опционально по аналогии и «негативы»: те же ЛЭП и станцию аэрации, или, в случае Жлоболони, пивзавод с амбрэ, или «Карл Рошен» с аэропортом для Демеевки + загазованные трассы (в принципе, они все загазованные, так что тут хз). Ну и тубдиспансеры, центры для наркоманов и т.п. до кучи. Но это задача максимум. Также у них есть интересная штука: цветовая разметка стоимости жилья по объектам «дороже/дешевле чем в среднем по Киеву». В их случае это «ниачём», но если сделать такое для результата запроса по фильтру (улица, район, массив), то, ИМнХО, было б здорово.
Понравился сайтик Rieltoty slo в Фейсбуке. Продают квартиру Продам 3-комнатную квартиру по улице Урицкого 11 (в пешей доступности метро Вокзальная). Чешка, 7 этаж из 9, общая площадь - 56,3, жилая - 41, кухня - 7, из окон - хороший вид на город, не угловая, тёплая. Состояние - жилое/под ремонт. В подъезде свежий ремонт, есть лифт OTIS. В доме ОСББ. Рядом несколько школ, садиков, развлекательный центр Ультрамарин.Во дворе стоянка для автомобилей и гаражный кооператив. Цена - 56 000$
Предложили максимум 42 000.
Мдя, падение со 107 до 42. Этот день мы приближали как могли. (С)