Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
vililit Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров підтвердив, що ДФС не буде штрафувати платників податків через можливі проблеми у роботі «Приватбанку».https://www.facebook.com/privatbank/?fref=ts
Востаннє редагувалось lel в Сер 21 гру, 2016 23:02, всього редагувалось 1 раз.
alfredhaos написав:Временная администрация уже вышла, или еще нет?
ВА минимум на месяц вводится.
Именно так,
Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення, згідно з яким держава бере участь у виведенні ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК» (далі - ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК») з ринку шляхом продажу банку у цілому Міністерству фінансів України.
Правовою підставою участі Фонду у виведенні з ринку ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» за участі держави є рішення Правління Національного банку України від 18.12.2016 № 498-рш/БТ, відповідно до якого виконавчою дирекцією Фонду було прийнято рішення від 18 грудня 2016 року №2859 «Про запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку».http://www.fg.gov.ua/not-paying/tempora ... i-derzhavy
vililit написав:я понимаю, что на юр лиц тут всем "все равно"
Я про фізиків, як в юр. не знаю, мали би налагодити. Взагалі ситуація зовсім не райдужна. Довіра і так слабенька до БС, а зараз частину мумій і скелетів розворушать. Вже зрозуміло що звіти і прибутки насправді не є достовірні, перші особи різко змінюють позицію і сидять в готівковій інвалюті, інобанки не дуже привабливі для примноження, нац.валюта ризикова, так що "золотогоршочнество" в занепаді. Всі в одній лодці, удар по юр. особами б'є рикошетом по всіх.
egorek написав:С нового года отменили 2поц. пенсионных с покупки валюты. В каких еще банках можно валюту онлайн покупать?
больше нигде, Приват он один такой был и возможно реформаторы и тут эту возможность уберут... хотя уже сейчас с невыдачей Приватом заказанной валюты возможность покупки валюты онлайн в нём не интересна...