yura_ написав:Украина увеличила поступления от экспорта сахара почти в пять раз Украина увеличивает экспорт подсолнечного масла
чавуний, пшоно, олия, деревина и т.д.
і ЗП комбайнера "20 000 грн" при середній ЗП в селах 1000-2000 грн Цирк)))
flyman написав:Якщо роботи будуть продаватися, то візьму б/у зеркалку і розвиватиму бізнес на мікростоках. І буде як в Егоіста вклав до сотні доларів, отримав %950 річних. Якщо буде залито на трьох мікростоках по 200 фоток, то за рік-два, думаю, що можна вийти на пасивний дохід як з оренди 1к в ЖК Вонючка.
Генерую ідею:
Флаймен, берете вашу фотомильницю, приїжджаєте в Києв, фотографуєте будинки на Крушельницькій і викладаєте ці шедевральні фото на мікростоках. Запевняю - заробите стільки, що за півроку викупите у пана Трайбеки всі його нерухомі "прелесті" на вул. Крушельницькій))))
flyman написав:Не бачу зв"язку між цоколем і "тягне на родіну" і "став флайман-флайманом" Щоб спробувати нову сферу діяльності тре починати з малого. От наприклад зараз, я зацікавився мікростоками фотографій і за 150 грн. купив б/у фотоапарат із дефективним ЖКІ екраном. Наразі створив 3 обліківки на 3х мікростоках, і на одному вже пройшли модерацію 6 фото і виставлені на продаж. На інших двох подав роботи на "рев"ю-екзамен". Якщо роботи будуть продаватися, то візьму б/у зеркалку і розвиватиму бізнес на мікростоках. І буде як в Егоіста вклав до сотні доларів, отримав %950 річних. Якщо буде залито на трьох мікростоках по 200 фоток, то за рік-два, думаю, що можна вийти на пасивний дохід як з оренди 1к в ЖК Вонючка.
В 2012 році знайома заробляла на мікро-стоках 800баксів на місяць. Але зараз занадто багато бажаючих з бідних країн заробляти таким чином. Вікно можливостей закривається. Те ж саме стосується Ютюбу та інших способів отримання умовно-пасивного доходу в інтрнеті. Індійці, китайці та кацапи вже прховали тему, що можна сідіти в своєму селі і викладати якесь лайно в інет. П.С. Все треба робити вчасно. Якби я не зволікав і не засиджувався на галерах, то отримав би з бізнесу не 1100%, а 10000%. В світі постійно виникає щось нове та над-прибуткове. Зараз треба шукати саме такі варіанти.
flyman написав:Не бачу зв"язку між цоколем і "тягне на родіну" і "став флайман-флайманом" Щоб спробувати нову сферу діяльності тре починати з малого. От наприклад зараз, я зацікавився мікростоками фотографій і за 150 грн. купив б/у фотоапарат із дефективним ЖКІ екраном. Наразі створив 3 обліківки на 3х мікростоках, і на одному вже пройшли модерацію 6 фото і виставлені на продаж. На інших двох подав роботи на "рев"ю-екзамен". Якщо роботи будуть продаватися, то візьму б/у зеркалку і розвиватиму бізнес на мікростоках. І буде як в Егоіста вклав до сотні доларів, отримав %950 річних. Якщо буде залито на трьох мікростоках по 200 фоток, то за рік-два, думаю, що можна вийти на пасивний дохід як з оренди 1к в ЖК Вонючка.
В 2012 році знайома заробляла на мікро-стоках 800баксів на місяць. Але зараз занадто багато бажаючих з бідних країн заробляти таким чином. Вікно можливостей закривається. Те ж саме стосується Ютюбу та інших способів отримання умовно-пасивного доходу в інтрнеті. П.С. Все треба робити вчасно. Якби я не зволікав і не засиджувався на галерах, то отримав би з бізнесу не 1100%, а 10000%. Зараз треба шукати саме такі варіанти. В світі постійно виникає щось нове та над-прибуткове.
Навіть взявши професійну чи напіпрофесійну зеркалку за $1000, думаю за рік можна вийти на $100 щомісяця. Але тре рік "повкалувати", заливаючи по хоча би по 10 фоток за тиждень у мікросток (мені вдалося на б.у. мильниці на 5мегапікселів купленій 5 років тому пройти модерацію для 2х фото і минулого тижня купленій 14 мегапіксельній мильниці із оптичним зумом ще для 3х фото). Тепер порівняй із вкладеними 21куе в повітря ями + 5куе ремонта і 2 роки очікування і вихлопом в $200 з оренди.
flyman написав:Навіть взявши професійну чи напіпрофесійну зеркалку за $1000, думаю за рік можна вийти на $100 щомісяця. Але тре рік "повкалувати", заливаючи по хоча би по 10 фоток за тиждень
Хіба ж це достойний бізнес-план для людини якій за 30? Здається твій час має коштувати дорожче. Краще безкоштовно Ютюб канал відкрий, там школярі заробляють більше.
Трібека принаймні не буде витрачати свій життевий час та переживати, що тема взагалі накриється.
Востаннє редагувалось Эгоист в Пон 09 січ, 2017 15:16, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Навіть взявши професійну чи напіпрофесійну зеркалку за $1000, думаю за рік можна вийти на $100 щомісяця. Але тре рік "повкалувати", заливаючи по хоча би по 10 фоток за тиждень
Хіба ж це достойний бізнес-план для людини якій за 30? Здається твій час має коштувати дорожче. Краще безкоштовно Ютюб канал відкрий.
К стати про цоколи может рассказывать и таким образом бабло поднять... Или реалити-шоу "Цоколь-2: Построй свою прелесть..."
Хіба ж це достойний бізнес-план для людини якій за 30? Здається твій час має коштувати дорожче. Краще безкоштовно Ютюб канал відкрий.
К стати про цоколи может рассказывать и таким образом бабло поднять... Или реалити-шоу "Цоколь-2: Построй свою прелесть..."
airmax78 написав:Ну давайте мыслить логично. Что нам прпдлагают в качестве бест кейс сценария для Киева? Обнищание остальной Украины и потоки нищих понаехов в Киев. Как избыток дешевой рабочей силы отразится на средней зп в Киеве? Кто будет платить понаехам столько, чтобы они могли позволить себе комфортную жизнь на Круше? Посмотрите на Реуса: он платит своим старым проверенных рабочим ровно столько, чтобы они не умерли с голоду и не ходили оборванными. Узнав, что комбайнеру надо платить 20к грн. 2 месяца в году, он просто ушел из этого бизнеса. Какая Круша, акститесь. А кто же будет зарабатывать в Киеве много? Ну, кроме обычных подозреваемых с Грушевского, банковой, судов и прокуратуры? ИМХО Киев Фейслесса будет постепенно перетекать в Щецин Флаймана и дальше.
Регулярно читаю этот форум. Постепенно начало казаться, что у нас все настолько плохо, что можно всех в Киеве отстегать кирпичом бумаги. Но недавно приболел, захотел хорошего мед сервиса, стал искать платные мед клиники и прифигел от цен. Победила жадность, поехал лечиться на родину, в обл. центр.
little_wanderer написав: Регулярно читаю этот форум. Постепенно начало казаться, что у нас все настолько плохо, что можно всех в Киеве отстегать кирпичом бумаги. Но недавно приболел, захотел хорошего мед сервиса, стал искать платные мед клиники и прифигел от цен. Победила жадность, поехал лечиться на родину, в обл. центр.
IgA написав:Одни пишут про комбайнеров с зп 20000, другие - про покинутые населением села и райцентры. Как тут понять будет дешеветь или дорожать?
Ну давайте мыслить логично. Что нам прпдлагают в качестве бест кейс сценария для Киева? Обнищание остальной Украины и потоки нищих понаехов в Киев. Как избыток дешевой рабочей силы отразится на средней зп в Киеве? Кто будет платить понаехам столько, чтобы они могли позволить себе комфортную жизнь на Круше? Посмотрите на Реуса: он платит своим старым проверенных рабочим ровно столько, чтобы они не умерли с голоду и не ходили оборванными. Узнав, что комбайнеру надо платить 20к грн. 2 месяца в году, он просто ушел из этого бизнеса. Какая Круша, акститесь. А кто же будет зарабатывать в Киеве много? Ну, кроме обычных подозреваемых с Грушевского, банковой, судов и прокуратуры? ИМХО Киев Фейслесса будет постепенно перетекать в Щецин Флаймана и дальше.
Вы любитель пофантазировать. Рассказываете, что нас ждет промосковский реванш, хотя факты говорят об обратном http://apostrophe.ua/news/politics/2017 ... aine/82843 Рассуждаете о з-те комбайнеров, но никогда не занимались с/х бизнесом. Смешно слышать о зарплате моих сотрудников, когда рынок определяет стоимость труда. Долго смеялся над вашими фантазиями, почему я продал с/х бизнес. Очевидно, что вам скучно, и вы развлекаетесь, но ваши рассуждения не имеют ничего общего с реальной жизнью.)) Вы пытаетесь убедить себя и всех, что продажа прелести с убытком правильное решение и дальше все будет еще хуже. Может вы и правы, но не нужно сгущать краски, не все так плохо, как вам хочется.