flyman написав:Парадигма Щецина - близькість до Берліна. Я Щецин не рекламую, а показую ціни і варіанти самого дешевого сегменту для порівняння із подібним на КРЖН для оцінки глибини дна на КРЖН. А також для осмислення майбутніх тенденцій. Наразі тенденція така, що росте передмістя польських міст. А самі міста потихеньку всихають, крім Варшави і Кракова (і Ольштина, не зрозуміло чому росте).
Первий, не займайся перебріхом щодо "Поставити знак дорівнює між гостішкою в приватному секторі і повноцінну квартирою з інфраструктурою".
Крім особистих випадів, по суті теми є інформація?
Флай, ну не перегибайте Вы уже со своим "Щециным" и прочими провинциальными городами Польши.... Нельзя сравнивать маааааленькую провинцию со столицей государства.
Хотите сравнить Шецин сравнивайте его с каким-нибудь Житомиром или Черниговым или Винницей на крайняк.
можна привести приблизно таку табличку відповідності: Київ - Варшава Краків - Харків Вроцлав - Дніпро Гданськ - Одеса Катовіце - Донецьк Лодзь - Запоріжжя Щецин - Львів
В провінційному Щецині пересічена з/пл брутто біля 1куе , в Києві $300, рівень цін на житло однаковий. Висновок один - КРЖН перенадутий.
flyman написав:Народ, в !Польщі! міста вимирають, а що говорити про неньку. Ті свічки в Києві, через кільк літ нах не будуть потрібні. Я би вже взяв Обухівську, якщо знав, що за 5 років вона верне гроші орендою, але я в то не вірю, тому Обухівська просто як маяк для порівняння ціни. (на кінець 2016 1к здана в новобудові = 16,5куе, і далі будуть ще дешевші варіанти. Про 30куе за 1к в ЖК Вонючка можна забути). За пару літ зміниться парадигма, і люди надаватимуть перевагу низькоповерховій забудові та власним будинкам в пригороді. Пенси доживатимуть в хрущах і звільнятимуть спадщину, а неохрущі нах не будуть потрібні і перетворяться в неошлак. В хрущів є ще потенціал в локації та не щільній забудові та малоповерховості.
100% Ти не прав. Ти рекламуєш Щуцин, проте у нього приріст -6%. 1к за 16,5 на Обухівській немає. Поставити знак дорівнює між гостішкою в приватному секторі і повноцінну квартирою з інфраструктурою можеш тільки Ти, можливо ще франт. Туди ж і порівняння завищеної вартості квартири з ремонтом (30 куе) і в стані після будівельників (16,5 куе).
Саме ржач не, що розглядаєш купівлю шлаку в "перспективному" щуцині, не зважаючи на від'ємну демографію:-) в той де час хаєш Київ з позитивною демографією.
Про зміну парадигми при ціні бензину в 26 грн за літр розказуй менеджерам з оп халабуд в полях....
Зи. Хата в полях дикий неліквід...
это где за 30 000 квартира с ремонтом? в Мордоре что ли?
в ЖК Ванючка, судячі із повідомлень свідків росту новостроя
flyman написав:Народ, в !Польщі! міста вимирають, а що говорити про неньку. Ті свічки в Києві, через кільк літ нах не будуть потрібні. Я би вже взяв Обухівську, якщо знав, що за 5 років вона верне гроші орендою, але я в то не вірю, тому Обухівська просто як маяк для порівняння ціни. (на кінець 2016 1к здана в новобудові = 16,5куе, і далі будуть ще дешевші варіанти. Про 30куе за 1к в ЖК Вонючка можна забути). За пару літ зміниться парадигма, і люди надаватимуть перевагу низькоповерховій забудові та власним будинкам в пригороді. Пенси доживатимуть в хрущах і звільнятимуть спадщину, а неохрущі нах не будуть потрібні і перетворяться в неошлак. В хрущів є ще потенціал в локації та не щільній забудові та малоповерховості.
100% Ти не прав. Ти рекламуєш Щуцин, проте у нього приріст -6%. 1к за 16,5 на Обухівській немає. Поставити знак дорівнює між гостішкою в приватному секторі і повноцінну квартирою з інфраструктурою можеш тільки Ти, можливо ще франт. Туди ж і порівняння завищеної вартості квартири з ремонтом (30 куе) і в стані після будівельників (16,5 куе).
Саме ржач не, що розглядаєш купівлю шлаку в "перспективному" щуцині, не зважаючи на від'ємну демографію:-) в той де час хаєш Київ з позитивною демографією.
Про зміну парадигми при ціні бензину в 26 грн за літр розказуй менеджерам з оп халабуд в полях....
Зи. Хата в полях дикий неліквід...
это где за 30 000 квартира с ремонтом? в Мордоре что ли?
Мордор же без ремонта, такая цена пока только за воздух в Аркаде.
Первый написав:1к за 16,5 на Обухівській немає. Поставити знак дорівнює між гостішкою в приватному секторі і повноцінну квартирою з інфраструктурою можеш тільки Ти, можливо ще франт. Туди ж і порівняння завищеної вартості квартири з ремонтом (30 куе) і в стані після будівельників (16,5 куе).
Откуда известно что 1к по 16.5 куе у КГС на Обуховской нет в продаже? В Прайсе эти 1к есть.
Перший знову перебрехав, я писав про 16,5куе на кінець 2016 року при курсі ПА27,5++ як маяк для оцінки динаміки цін готових 1к на КРЖН.
Флай, Я тебе написал че Ты сравниваеш не сравнимое и пытаешся впихнуть не впихуемое, и что-то для красного словца дофантазировать... Почитай себя
flyman написав: Народ, в !Польщі! міста вимирають, а що говорити про неньку. Ті свічки в Києві, через кільк літ нах не будуть потрібні. Я би вже взяв Обухівську, якщо знав, що за 5 років вона верне гроші орендою, але я в то не вірю, тому Обухівська просто як маяк для порівняння ціни. (на кінець 2016 1к здана в новобудові = 16,5куе, і далі будуть ще дешевші варіанти. Про 30куе за 1к в ЖК Вонючка можна забути). За пару літ зміниться парадигма, і люди надаватимуть перевагу низькоповерховій забудові та власним будинкам в пригороді. Пенси доживатимуть в хрущах і звільнятимуть спадщину, а неохрущі нах не будуть потрібні і перетворяться в неошлак. В хрущів є ще потенціал в локації та не щільній забудові та малоповерховості.
Ты начинаешь юлить... Образованием тебя заниматься не собираюсь... Извини
Единственный потенциал хруща это превратиться в скворешник (кстати голубая мечта шлаководов). Но пока цены на сегодняшнем уровне, это просто фантазии
Востаннє редагувалось Первый в Сер 11 січ, 2017 11:50, всього редагувалось 1 раз.
"В 2016 году услугами Киевского метрополитена воспользовались 484,6 млн пассажиров. Это на 1,1 млн меньше, чем в 2015 году. Среднесуточный пассажиропоток составил 1,3 млн пассажиров."
Это 1к в ЖК КГС на обуховской "Хата в полях"? Там такое же растояние до метро поди как от ЖК Мордор до м. Позняки? 1к ЖК Мордор это тоже "Хата в полях"?