Коли пробую думати, як Ви - відчайдухи, то приходжу до того, що ризикувати краще із наймолодшими банками, фактично втемну. У нас в Харкові таких своїх нема. Підстаркуватих залишилось троє - Мега, Грант, Регіон (останній, за чутками, продають казахам). Російські та банки ФПГ - очевидні дві групи ризику. З кого почнуть? Кандидат №1 - ПІБ (після Привата легко - одна дупа поскаче).
Алексей77 написав:Чтобы не попасть под ВА. Обидно будет. Не знаю куда отнести на год
в обменку
Так тут ніхто на такі дурниці, як курс гривні, не дивиться. А Приват його сьогодні міняв тричі. Процента на 3.
Майк, может, мы, как патриоты родного города, обратим свой взор на Мегабанк? Который незаметно выбился в группу призеров по доле в БС. Опять же и отделение, можно сказать, по дороге на родной завод. И прОценты не самые худшие.
Почему-то он на этой ветке не популярен.
Я его когда-то сильно не полюбил за привычку выставлять разные курсы на табло и в кассе, мотивируя "комиссией". Но может, простим?
Starikan написав:Майк, может, мы, как патриоты родного города, обратим свой взор на Мегабанк? Который незаметно выбился в группу призеров по доле в БС. Опять же и отделение, можно сказать, по дороге на родной завод. И прОценты не самые худшие.
Почему-то он на этой ветке не популярен.
Я его когда-то сильно не полюбил за привычку выставлять разные курсы на табло и в кассе, мотивируя "комиссией". Но может, простим?
У мене із В.Г.Суботіним, його дружиною та ще із деякими, як модно писати зараз, - застарілий конфлікт інтересів.
Доброї ночі. Щодо банків на вихід була інформація- про ВТБ, ПІБ, банк Жванії, банк Пінчука, банк доньки Кравченка і ще декілька інших. Так що при можливості подумайте про свої гроші.
vkladnik написав:Доброї ночі. Щодо банків на вихід була інформація- про ВТБ, ПІБ, банк Жванії, банк Пінчука, банк доньки Кравченка і ще декілька інших. Так що при можливості подумайте про свої гроші.
вы не путайте виды выходов ...
втб да собрался уходить ... НО цивилизованно, т.е. банк сообщает о том, что он сворачивает свою деял=тельность и предлагает всем клиентам прийти досрочно без потери процентов в валюте вклада прийти получить свои депозиты. Либо просто кому-то продаст - это тоже форма ухода - вот Универсал ушел продаося Тигипко. Вы не путайте такой выход с выходом через ВА с возвратом в гривне после никчемленья.
Я ж не казав, шо хтось з них ЗАВТРА збирається кидати фізиків/юриків- суть в тому, що люди одного ОБРАНОГО дня підійдуть до знайомих дверей і виявиться, що вони зачинені і вивіска про ТА. Я їх просто застерігаю про роботу.
vkladnik написав:Доброї ночі. Щодо банків на вихід була інформація- про ВТБ, ПІБ, банк Жванії, банк Пінчука, банк доньки Кравченка і ще декілька інших. Так що при можливості подумайте про свої гроші.
вы не путайте виды выходов ...
втб да собрался уходить ... НО цивилизованно, т.е. банк сообщает о том, что он сворачивает свою деял=тельность и предлагает всем клиентам прийти досрочно без потери процентов в валюте вклада прийти получить свои депозиты. Либо просто кому-то продаст - это тоже форма ухода - вот Универсал ушел продаося Тигипко. Вы не путайте такой выход с выходом через ВА с возвратом в гривне после никчемленья.