|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 20 лют, 2017 23:13
root написав:Допомогти і навчити не проблема, виходить що ще треба купити компютер(можна ноутбук, планшет, смартфон) підключити інтернет... В моєї мами мінімальна пенсія, не задорога цяцька вийде?
Планшет за 2..3000грн, скайп, новостные сайты (укр.нет, фокус, ЗН и т.п.), Портмоне и пенс (тёща) уже откладывает вязание носков в сторону... уже просит смарт-ТВ 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 20 лют, 2017 23:20
clientage написав:смарт-ТВ
А це що ?
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 лют, 2017 23:22
Ukrainian написав: clientage написав:смарт-ТВ
А це що ?
Українець, ти в якому столітті живеш?  Тєлік з вайфай.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2017 23:25
Козак-характерник написав: Ukrainian написав: clientage написав:смарт-ТВ
А це що ?
Українець, ти в якому столітті живеш?  Тєлік з вайфай.
Звідки мені знати Я тєліка не дивлюсь
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 лют, 2017 23:33
Starikan написав: root написав:PrivatBank, навіщо катуєте стареньких людей тим що примусово в приват24 заставляєте добавити email. Моїй мамі 72 роки, який нафіг ви хочете від неї email??? вона з телефоном не зовсім то справляється а це так і взагалі... Майте совість не заставляйте літніх людей зробити щось для них нереальне.
Не надо делать из пожилых людей беспомощных инвалидов. Наоборот, надо им помочь овладеть азами современной техники. Если что, мне 70 в мае.
Ви швидше виключення чим правило серед пересічних пенсів 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лют, 2017 23:49
Скупердяй написав: Starikan написав: Не надо делать из пожилых людей беспомощных инвалидов. Наоборот, надо им помочь овладеть азами современной техники. Если что, мне 70 в мае.
Да то вы все жертвы СМИ. Как начинают писать о пенсионерах - обязательно фото скрюченной старухи с клюкой, пересчитывающей копейки. У меня супруга совсем не такая, хоть ей в пятницу будет 68. Ладно я, который за клавиатурой ПК с конца 80-х. А мой друг-одноклассник, который первый раз сел за ноут лет 5 назад, теперь у него еще 2 планшета + смартфон + Смарт ТВ. Правда, он в Израиловке 
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 21 лют, 2017 00:25
Starikan написав: Скупердяй написав: Starikan написав: Не надо делать из пожилых людей беспомощных инвалидов. Наоборот, надо им помочь овладеть азами современной техники. Если что, мне 70 в мае.
Да то вы все жертвы СМИ. Как начинают писать о пенсионерах - обязательно фото скрюченной старухи с клюкой, пересчитывающей копейки. У меня супруга совсем не такая, хоть ей в пятницу будет 68. Ладно я, который за клавиатурой ПК с конца 80-х. А мой друг-одноклассник, который первый раз сел за ноут лет 5 назад, теперь у него еще 2 планшета + смартфон + Смарт ТВ. Правда, он в Израиловке 
Ну кількість побутової техніки не значить, що вона використовується на 100%, є такі що і афони юзають лише для дзвінків 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 00:48
Звінок на гарячу лінію Плевать банка 
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 21 лют, 2017 07:10
root написав: Starikan написав:Не надо делать из пожилых людей беспомощных инвалидов. Наоборот, надо им помочь овладеть азами современной техники. Если что, мне 70 в мае.
Ну Ви в чомусь праві, але давайте подивимось на це по іншому, приємно що ви продвинутий в сучасних технологіях. Але в реальності з стареньких пенсіонерів що дружать з компютером і інтренетом даже не знаю чи пригадаю я таких... мабуть Ви перший будете  Допомогти і навчити не проблема, виходить що ще треба купити компютер(можна ноутбук, планшет, смартфон) підключити інтернет... В моєї мами мінімальна пенсія, не задорога цяцька вийде?
Мене завжди уміляє як якусь проблему прикривають віком іншої людини. Я вже порадувався за Вашу продвинуту маму яка, з легкість перекидає з карти на карту і шукає собі більш зручний інтернет банкінг. А так проблема в Вас, то ви не може виконати стандартних дій для роботи з банком. Так іноді є проблеми коли дзвониш в банк , а вони просять дати слухавку власнику картки, а той двох слів зв'язати не може. Але чат нам на допомогу. Не так давно проходила акція від Мастеркарда, народ повідкривав собі по 30 емейлів і ніхто на це не жалівся.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 лют, 2017 10:54
Коллеги, подскажите, пожалуйста. Без страховки не хотят повышать кредитный лимит. Можно ли согласиться на страховку, а потом, после повышения её сразу отключить?
-
Andrew75
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
|