Тракторист написав:этот банк уже не в первый раз в одностороннем порядке меняет условия договоров без подписания с клиентами дополнительно соглашения - делайте выводы...
Отримав СМС с таким текстом "На вашу картку чекає перевипуск в рамках зміни тарифів! Отримайте новий пакет послуг ..." і конфуз, втф. Зробив звінок на гарячу лінію, там повідомили, що таким чином клієнтам вже зараз пропонують змінити свою поточну картку на картку Альфа банку, ... а якщо не хочете то не потрібно, але на протязі 1,5 року всерівно буде злиття в Альфа. Короче я пас, і якщо не на наступному тижні на вихід, то буду іхнім клієнтом максимум до кінця місяця.
Пани Алла ни как не хочет похоже со мной прощаться
Заканчивается на следующей неделе деппо в Уксоце, в пятницу проходил мимо отделения, оно закрыто, думал с недели позвонить в банк узнать куда перевели, а пока зашел на ветку, оказывается как я понял они уже часть отделений перевели в Альфу подскажите плиз есть где то на сайте Укрсоца или Альфы инфа какие отделения, может и мое уже в Альфе.
мені все переписали на альфу --акцеппт на укладання угоди на розміщення вкладу -так тепер називається
Дзвонив у відділення. Сказали, що вони оформляють договори від імені ПАТ "Укрсоцбанк" і переводитись під Альфу поки не планують.
Якщо я оформлю депо під Укрсоцом, потім на протязі дії договору ліквідують юр.лице Укрсоц чи якось все переоформлять на Альфу в примусовому порядку, потім введуть ТА. Що буде з виплатами Фонду, якщо в Альфі вже і так під Фонд? Віддадуть в межах 200к по двом банкам?
3xXx написав:Пани Алла ни как не хочет похоже со мной прощаться
Заканчивается на следующей неделе деппо в Уксоце, в пятницу проходил мимо отделения, оно закрыто, думал с недели позвонить в банк узнать куда перевели, а пока зашел на ветку, оказывается как я понял они уже часть отделений перевели в Альфу подскажите плиз есть где то на сайте Укрсоца или Альфы инфа какие отделения, может и мое уже в Альфе.